Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

QUOTE(Gabe @ 2009 01 06, 15:49)
o as juo nusivyliau..  verysad.gif  pavarysiu antireklamos..  blush2.gif
privalumai: lengvai plaunasi vandens talpa, tikrai gerai susiurbia dulkes, geri filtrai
minusai: sunkus labai, vamzdi kol isardau tai iskeikiu visaip, pabyrejo visi vamzdeliai po mazdaug menesio, to pasekoje pro visus sujungimus vamzdzio garas ir vanduo varo, garais valant ir vandeni lasina nemazai, nors uzsidegus lempute, kad galima valyt, gaunasi issiplauni slapiai plyteles..  verysad.gif  sakyciau lauzom, bet man brangus daiktas, tausojam  unsure.gif  zodziu vamzdi surinkai 1 karta ir ne nebandyk jo isardyt uzsivadina, nes garo vamzdeliai po keliu kartu islaksto kas kur, sandarumo nerasta  schmoll.gif  nepatogus antgalis man, ta prasme sunkiai sukaliojasi jei reikia po kokia lova pakist siurbt  rolleyes.gif  na nezinau, bet as pinigais nesitaskau, man tai brangus daiktas buvo, bet lukesciu nepateisino  schmoll.gif  MB sake ves i garantini ta vamzdi, bet neaisku ar jie tvarkys..  g.gif  buciau be garo uz 1000Lt pasiemus ir rami galva, o cia tiek sumoketa..  unsure.gif

Sutinku gabe tai tikrai nera lengvas ir nepatogus siurblys,kaip raso ,kad kai baigsis vanduo pasigirs garsas,bet tas kriokiantis garsas atsirana gan daznai ,nors vandens buna pilnas,zodziu reiks pazaisti dazniau,o siuo metu pastciau i kampa ir nusipirkau uz 100lt paprasta siurbliuka ir nematau vargo ,mazas ir patogus thumbup.gif naudoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepapa @ 2009 01 23, 23:25)
Thomas Twin Tt Aquqfilter  - thumbup.gif  thumbup.gif

Gal galima placiau apie siuos siurbliukus? Jau as ji isiziurejau. Dar labiau noriu Thomas Twin 2T Aq (jei gerai parasiau).
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2009 01 24, 16:17)
Aš tai anksčiau plytelėms ir laminatui dėdavau abi gumines  juosteles, o dabar vieną dedu guminę o kita su šereliais.Man tai taip geriau išvalo, nes su šereliu galiu patrinti , jei reikia.

Na aš irgi bandžiau ir su guminėm ir su šereliais, bet vistiek žiauriai blogai parketą plauna doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepapa @ 2009 01 22, 15:05)
Oi ir as svajojau apir Karcher 1902, net naktim sapnavau kaip jis man namus stebuklingai isplaus lotuliukas.gif Ir pinigeliu tam paskyrus buvau.Bet va nuvaziavo i prezentacija, - sestadieniais parodo kaip jis veikia, ir visos mano svajones zlugo verysad.gif  unsure.gif Nusivezem mes pabadymui nusukta duso galva.Galvojom paziuresim kaip cia tas karstas garas nuvalys .Purske, purske vyras ta gara, o kaip nenuvalo, taip nenuvalo.Su tokia uzduotim per sunku buvo susidorot.Na akmens mases plyteles kaip ir isplove, tik va tarpelius gerokai patrint su tuo sepeteliu reikejo.Parode ir kaip kilimus valo.Tik kad tas kilimas pilkas, tai vat akivaizdaus isvalymo nelabai matesi.Geras ir akivaizdus dalykas, tai sio siurblio trauka.Siurbia jis tikrai gerai.
Tai vat, likau be garinio siurblio.
Bet nera to blogo, kas neiseitu i gera.Nusiziurejau kita, paprastesni, plaunanti dulkiu siurbli THOMAS TWIN TT AQUAFILTER.Laukiu kol jis pasieks mano namus.

Jaučiu kartu mes tą prezentaciją žiūrėjom... thumbup.gif
O aš vistik nusipirkau Karcherį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rianka: 25 sausio 2009 - 23:33
Susisuko smegenai nuo jūsų komentarų.

Kaip manot, kokį man pirkt siurblį jei mane domina tik aqua filtras.
Man esmė, kad oras pro siurblį išeitų išvalytas. Jokių garų, jokių navarotų nereik.

Kokie variantai galėtų būt?
Tiesa, kas turit Philips, tai kokius modelius? g.gif
Atsakyti
doh.gif Turiu aš tokį siurblį, labai jau daug reikia plauti tų daikčiukų esančių viduje , po kiekvieno siurbimo !!!Mano vyras sako : kas tokią nesamonę sugalvojo , būčiau žinojęs kad tiek po siurbimo reikia vargti , tai būčiau nepirkęs . Tai turim du siurblius , vieną su vienkartiniais maišais, kitą - šį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cappuchino @ 2009 01 30, 13:53)
doh.gif Turiu aš tokį siurblį, labai jau daug reikia plauti tų daikčiukų esančių viduje , po kiekvieno siurbimo !!!Mano vyras sako : kas tokią nesamonę sugalvojo , būčiau žinojęs kad tiek po siurbimo reikia vargti , tai būčiau nepirkęs . Tai turim du siurblius , vieną su vienkartiniais maišais, kitą - šį. smile.gif

Galėčiau milijonus daikčiukų išplaut, kad tik vaikas sveikas būtų verysad.gif
Atsakyti
Nu mamytes,visa diena prasidejau prie kompo.Šitek laiko sugaišau.Tiek perskaičiau visokiu atsilepimu.Net bloga.Ir padariau tokia išvada... rolleyes.gif
Visu pirma,pastebekite-reklamoja tik brangius daiktus.O brangus je del to-nes jos reklamoja,o be reklamos je kainotu žimiai maziau.O už reklama moka.... pirkejai. tongue.gif Dar pastebejau,kad iprastuose centrose,geru ir pigesniu nei išreklamotu daiktu -nerasi. schmoll.gif Nes turbut neapsimoka. Dažniausei ta pati atlekanti funkcijas daikta,gali rasti pigiau,bet tik sandeliuose,arba pas gamintoja. Pati negaliu patiketi.Bet per pastoroji menesi,sutaupiau nemazai pinigeliu.Vienas mažas pvz. ieškoja kur gauti gera šuns edala.Nes parduotuvese,jei geras-tai begalo brangus.O čapi ir kitoke-kiek domejausi,nekas.Pvz..... su kosem ir plius konservai,jau nesakau apie terliojima,išeidavo apie 120+dujos.Ir pradejau pastebeti kad mano šunelio vaizdelis nekoks.. schmoll.gif Pradejau pirkti vitaminus,maista iš veterenarijos. Brangu g.gif . Tai dabar 90lt-juokiu virimu +šunelio vaizdas pasikeite i gera puse./sorri kad ne i tema.../
Apie dulkiu siurblius pasakysiu kad.Parduotuvei tikrai nepirksiu.Ješkuosiu kur nors taip.Kadangi laukiam nestuke.gif antro leliuko.Noreciau geresnio,nes senas nekas.
Daugiasei pliusu surinko 1 - PHILIPS ... 2 - EPIKA....3 - ZELMER... Tai tes situ ir apsistojsiu. Tiktai beliko jos gyvai apčiupineti ir apsispresiu galutinai.
Atsakyti
Jis nera toks stebuklingas ir tam skirtas t.y duso galvoms plauti.Bet tikrai esu juo labai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Jolli @ 2009 01 25, 21:21)
Gal galima placiau apie siuos siurbliukus? Jau as ji isiziurejau. Dar labiau noriu Thomas Twin 2T Aq (jei gerai parasiau).

Thomas Twin 2T Aq nuo maniskio skiriasi berods tuo, kad yra truputi mazesnis, ir kaip sake parduotuvej turi kazkoki dekla visiems priedams.Kitu skirtumu kaip ir nera.
As su juo plaunu akmens mases plyteles,kilima,baldus.Plaunu ir laminata.Tuomet padidinu sutraukimo greiti ir vandenuka purskiu su tarpais.I vandeni ipilu siek tiek ploviklio(nedaug, kad neputotu) ir dar kokio malonaus kvapo.Ir thumbup.gif
Sausam valymui priekaistu taip pat neturiu.
Langu dar nevaliau.Lauksiu pavasario biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepapa: 30 sausio 2009 - 23:06
Nu ką...
Skaičiau skaičiau, jau net galvą pskaudo.
Nuvažiavau ryte ir nusipirkau Thomas Twin TT. Taip knieti išbandyt dabar.
Tikiuosi nenuvils doh.gif
Atsakyti
Išbandžiau...
Geriau jau nebandyt...
Kai pabačiau, kas ten liko po siurliavimo blink.gif Ir tai čia dar tik sausą valymą dariau.
Man atrodo pradedu įsimylėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 02 01, 16:55)
Išbandžiau...
Geriau jau nebandyt...
Kai pabačiau, kas ten liko po siurliavimo blink.gif  Ir tai čia dar tik sausą valymą dariau.
Man atrodo pradedu įsimylėti wub.gif

Niu kaip suprantu ne veltui gyriau si siurbli lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei ne paslaptis uz kiek nupirkot?
Gal jau ir slapia valyma isbandet?
Atsakyti
QUOTE(Liepapa @ 2009 02 02, 09:23)
Niu kaip suprantu ne veltui gyriau si siurbli lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jei ne paslaptis uz kiek nupirkot?
Gal jau ir slapia valyma isbandet?

Pirkom Seniuose, berods 1699 Lt.
Neišbandžiau dar nieko apart sauso valymo ir tai prabėgom. Vaikas ne itin toleruoja siurblius, bijo biški lotuliukas.gif Tai kai jau išvarysiu ilgesniam laikui kur nors savo vyrus, tai jau išbandysiu.
Nu jau taip knieti, negaliu. O dar ir langus galima plaut, tai išvis kaifas thumbup.gif
Atsakyti