QUOTE(Gabe @ 2009 01 06, 15:49)
o as juo nusivyliau..
pavarysiu antireklamos..
privalumai: lengvai plaunasi vandens talpa, tikrai gerai susiurbia dulkes, geri filtrai
minusai: sunkus labai, vamzdi kol isardau tai iskeikiu visaip, pabyrejo visi vamzdeliai po mazdaug menesio, to pasekoje pro visus sujungimus vamzdzio garas ir vanduo varo, garais valant ir vandeni lasina nemazai, nors uzsidegus lempute, kad galima valyt, gaunasi issiplauni slapiai plyteles..
sakyciau lauzom, bet man brangus daiktas, tausojam
zodziu vamzdi surinkai 1 karta ir ne nebandyk jo isardyt uzsivadina, nes garo vamzdeliai po keliu kartu islaksto kas kur, sandarumo nerasta
nepatogus antgalis man, ta prasme sunkiai sukaliojasi jei reikia po kokia lova pakist siurbt
na nezinau, bet as pinigais nesitaskau, man tai brangus daiktas buvo, bet lukesciu nepateisino
MB sake ves i garantini ta vamzdi, bet neaisku ar jie tvarkys..
buciau be garo uz 1000Lt pasiemus ir rami galva, o cia tiek sumoketa.. 

privalumai: lengvai plaunasi vandens talpa, tikrai gerai susiurbia dulkes, geri filtrai
minusai: sunkus labai, vamzdi kol isardau tai iskeikiu visaip, pabyrejo visi vamzdeliai po mazdaug menesio, to pasekoje pro visus sujungimus vamzdzio garas ir vanduo varo, garais valant ir vandeni lasina nemazai, nors uzsidegus lempute, kad galima valyt, gaunasi issiplauni slapiai plyteles..

Sutinku gabe tai tikrai nera lengvas ir nepatogus siurblys,kaip raso ,kad kai baigsis vanduo pasigirs garsas,bet tas kriokiantis garsas atsirana gan daznai ,nors vandens buna pilnas,zodziu reiks pazaisti dazniau,o siuo metu pastciau i kampa ir nusipirkau uz 100lt paprasta siurbliuka ir nematau vargo ,mazas ir patogus