Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

Sveikos merginos 4u.gif Labai noriu isigyti plaunanti dulkiu siurbli, kad galeciau ir grindis su juo plaut ir baldus, kilimus, kad surinktu trumpaplaukio suns plaukus, giluminiu budu isiurbtu dulkes ir pan. Vakar aplaksciau beveik visas imanomas buitines technikos parduotuves Kaune. Susizavejau valymo sistema "EPIKA" (Vokietijoje vadinama "LURA"), bet pasimeciau: ar sis siurblys plaunantis ar tik su vandens filtru. Gal kas turite si siurbli ir galetumete pasidalinti ispudziai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 08 07, 21:58)
dar sugrįžtu prie to pačio...mane erzina tai,kad plaunant į kibirėlį galima įpilti tik 2 litrus vandens...mano manymu mažokai g.gif

Aš tai visada plaunant pripilu pilną kibirėlį vandens, o 2 litrai pilami į tą pagrindinį kibirą sauso valymo metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(opatija @ 2007 08 08, 17:49)
Aš tai visada plaunant pripilu pilną kibirėlį vandens, o 2 litrai pilami į tą pagrindinį kibirą sauso valymo metu  ax.gif

aišku..Pabandysiu ir aš pilt pilną kibirėlį,nes plaunant tie 2 litrai greit baigiasi ir gaunasi žaidimas doh.gif AČIŪ
Atsakyti
Gal kas turit Philips Thriatlon siurbli? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
niu mes irgi turim Philips plaunama siurbli (tik neatsimenu modelio) bet man visai nepatinka, jei isplauni kilima tai po to jisai visa diena dregnas, ir dar tampyti ta siurbli, o jau sveria unsure.gif unsure.gif man jau geriau rankom isvalyti kilima....
Atsakyti
Nezinau ar tiesa, kalbejau su surbliais uzsiimanciu zmogus, jis sake, kad plaunami siurbliai geri tik brangus g.gif , sake firmas, bet as pamirsau blush2.gif
Atsakyti
as irgi turiu aqua power siurbli, ir esu labai patenkinta, labai gerai siurbia ir labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
Sorry, gal ne visai i tema, bet jei kas ieskot gero siurblio uz prieinama kaina, tai galiu pasiulyti siurbliuka smile.gif
Noriu parduoti savo PLAUNANTI DULKIŲ SIURBLY THOMAS TWIN TT AQUAFILTER. Kai pirkau, tai dar apie pora tukstanciu kainavo, dabar maciau keik atpige, senukuose 1700 Lt. Mano naudotas, bet labai tvarkingas, nesubraizytas nieko. yra absoliuciai visi priedai, net ir tas firminis plovimo sampunas (kuri labai rekomenduoja pardavejai) nenaudotas. Pirktas Topo centre.
Noriu parduoti, nes nebetelpa jis mano mazame butuke, ir nedaznai naudojam, tai tik vieta uzima..

jei kam reiktu daugiau info, tai prasom i a.z.

http://www.senukai.l...id=000050754555

user posted image
Atsakyti
Aš turiu THOMAS plaunamą siurblį, tai labai patenkinta. Turint mažą vaikelį tai idealus variantas turėti švarius baldus ir kilimus bute thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi mano mazoji jau pradejo ropoti,tai ir as ropoju ,tik su slapiu skuduriu g.gif ,reikes butinai nusipirkti plaunama dulkiu siurbli,manau kad tai tikrai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
mes turim raibow pramonini siurbli ir karcher firmos plaunanti, bet tik kilimams ir baldams, nu dalykas geras, bet brangus
Atsakyti
Mes irgi turim THOMAS plaunamą siurblį - man jis labai geras thumbup.gif
Atsakyti