Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

Net nebezinau ka daryti. Buvau uzsidegusi pirkti plaunanti dulkiu siurbli, nes pas mus pirmame aukste grindis reikia kiekviena diena plauti (plyteles), ir tai tiek uztrunka doh.gif skudura vis plauni plauni, dar vandeni koki karta kita pakeiti... Turim pazystama Ogminoj dirbanti, tai tas atkabineja - sako, kad su tais plaunanciais nieko gero: gerai neisplauna (ypac plyteliu tarpu), sunkus, paprasto siurbimo funkcija silpnesne nei paprastu dulkiu siurbliu, minkstu baldu valyti nepatartina, nes privaro vandens ir uztrunka kol jis isdziuna... net nebezinau ka ir daryti. O jau taip prisisvajojau kaip per kelias minutes namus iskuopsiu. Tos, kurios tuos siurblius turite, ar tai tiesa?
Atsakyti
Mes jau kiek metų turim plaunantį Thomas TWIN ir labai patenkinti.Manau,kad nei su vienu paprastu siurbliu taip neišsiurbsi schmoll.gif ,o be to ir dulkytės atgal neišsipučia.Buvom anksčiau išsitiesę kiliminę dangą,brūžinom ją kiekvieną dieną paprastu siurbliu ir galvojom,kad pas mus labai švaru blush2.gif bet kai parsivežėm namo Thomą tą ptį vakarą jį išbandėm doh.gif doh.gif doh.gif Toks vaizdas buvo,kad mūsų grindys siurblio nematė daaaaug laiko.(o dar pamiršau paminėti,kad mes turim ir katinėlį namie)Plaunam su juo ir kilimus ir baldus minkštus prasivalom ir langus nusiplaunam. smile.gif Vienintelis nepatogumas,kad kartaispo viso tvarkymosi labai tingisi tą kibirėlį išsiplaut blush2.gif ,bet vistiek siurbiu tik su juo,nors spintoj dar stovi įkištas mūsų "senelis"Kai pamatai susiurbtą rezultatą,kitaip ir nesinori. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriux75 @ 2007 06 08, 13:54)
Mes jau kiek metų turim plaunantį Thomas TWIN ir labai patenkinti.Manau,kad nei su vienu paprastu siurbliu taip neišsiurbsi schmoll.gif ,o be to ir dulkytės atgal neišsipučia.Buvom anksčiau išsitiesę kiliminę dangą,brūžinom ją kiekvieną dieną paprastu siurbliu ir galvojom,kad pas mus labai švaru blush2.gif bet kai parsivežėm namo Thomą tą ptį vakarą jį išbandėm doh.gif  doh.gif  doh.gif Toks vaizdas buvo,kad mūsų grindys siurblio nematė daaaaug laiko.(o dar pamiršau paminėti,kad mes turim ir katinėlį namie)Plaunam su juo ir kilimus ir baldus minkštus prasivalom ir langus nusiplaunam.  smile.gif Vienintelis nepatogumas,kad kartaispo viso tvarkymosi labai tingisi tą kibirėlį išsiplaut blush2.gif ,bet vistiek siurbiu tik su juo,nors spintoj dar stovi įkištas mūsų "senelis"Kai pamatai susiurbtą rezultatą,kitaip ir nesinori. thumbup.gif

Aha, ir mums sake, kad plaunantys siurbliai tika tik kiliminems dangoms plauti. o kaip ten su grindu plovimu?
Atsakyti
QUOTE(Gilute @ 2007 06 08, 15:12)
Aha, ir mums sake, kad plaunantys siurbliai  tika tik kiliminems dangoms plauti. o kaip ten su grindu plovimu?

Šiaip kada jau tas mano aparatas būna sudėtas plovimui plaunu viską-virtuvėje paklotas tarketas,kambariuose laminatas,kilimukas,dukros kambaryje kiliminė danga.Tik negaliu pasakyti kaip ten rezultatai su plytelėm,nes vonia nedidelė,tai aš ten kažkaip ir nesistengiu,nes nėra kur "įsibėgėt" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriux75 @ 2007 06 11, 22:03)
Šiaip kada jau tas mano aparatas būna sudėtas plovimui plaunu viską-virtuvėje paklotas tarketas,kambariuose laminatas,kilimukas,dukros kambaryje kiliminė danga.Tik negaliu pasakyti kaip ten rezultatai su plytelėm,nes vonia nedidelė,tai aš ten kažkaip ir nesistengiu,nes nėra kur "įsibėgėt" smile.gif

Nupirko vyras vakar ta siurbli. Isbandziau, bet dar nelabai galiu pasakyti kaip ten su tuo plovimu. Reikia pasipraktikuoti, nes vakar tai as ten tik vandeniu laisciausi ir burzginau siurbli... Issiplove grindys, bet labai slapios liko. Nors vandens tik koki puodeli visam pirmam aukstui sunaudojau. Reiks bandyti dar karta, ir pardaveja aiskino, kad tam reikia igudziu....
Atsakyti
Na, puodelis tai tikrai juokas. Man kai tą siurblį atveža tai aš kokį kibirą sunaudoju iš to džiaugsmo. Siublį gaunu tik retkarčiais (vyras pirko ofisui valyti, namams atseit galima kada ne kada parvežti) tai jau laistausi negailėdama. O dėl drėgmės, taigi išdžius, o kaip grindis su skuduru plaunam g.gif . Užtat kaip išsivalo tarpai tarp plytelių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 06 12, 07:27)
Užtat kaip išsivalo tarpai tarp plytelių  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

as irgi ieskau siurblio ir turiu ji isigyti kuo greiciau ax.gif ivairios nuomones apie juos rolleyes.gif
o kokiu firmu turite plaunancius siurblius? g.gif as kazkaip namams viska baigiu susipirkti phillips... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(opatija @ 2007 05 17, 11:22)
Nusipirkom prieš dvi savaites ir mes plaunantį dulkių siurblį- Thomas Prestige su vandens filtru. Džiaugiuosi, ir net dabar niekaip negaliu atsidžiaugti šiuo pirkiniu.

gal galite parasyti jo galinguma? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sekretore: 12 birželio 2007 - 13:36
Thomas twin tt 1600 galingumas. Daug antgaliu - tik tvarkyk ir plauk smile.gif Tikrai dziaugiuosi juo, nes kadangi vienas vaikas dulkiu erkutem alergiskas, kitam astma, tai tikrai geras dalykas. Tuo labiau i vandeni siurbliuoja, o po plovimo gana greit isdziusta viskas. Lovas vaiku plaunu pries vaziuojant kur nors savaitgaliui. O be to nereik daznai plaut. Ipratau ir ta kibireli plaut...
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2007 06 12, 14:51)
Thomas twin tt 1600 galingumas. Daug antgaliu - tik tvarkyk ir plauk smile.gif Tikrai dziaugiuosi juo, nes kadangi vienas vaikas dulkiu erkutem alergiskas, kitam astma, tai tikrai geras dalykas. Tuo labiau i vandeni siurbliuoja, o po plovimo gana greit isdziusta viskas. Lovas vaiku plaunu pries vaziuojant kur nors savaitgaliui. O be to nereik daznai plaut. Ipratau ir ta kibireli plaut...

O vyrui pardaveja vakar prikalbejo, kad Philips geriau uz Thoma, tai ta ir nupirko. Del plyteliu tarpu nezinau, reiks gerai pasilaistyti, kad pasakyciau, o tai dabar su tuo puodeliu vandens tarpeliu nelabai ir isplausi.
Kaimyne turi garini siurbli, tai labai del tu tarpeliu dziaugesi, sake su skuduru taip neisvalysi...
Atsakyti
Aš tai Kircheriu ploviau, jis tai dirba su suspaustu oru, tai matyt dėl to ir tarpus išvalo fantastiškai, galima naudoti ir be slėgio, paprastu plovimo režimu.
Atsakyti
O mane labai domina Kercher garinis siurblys gal kas turit, nes kaip suprantu jis skiriasi nuo plaunamo blush2.gif
Atsakyti
taigi jau turim Karcher SV1802.
na ka: siurbia gerai.
o su tuo garu, tai jokio stebuklo, kaip ir galima buvo tiketis - jei purvai priskrete, tai reikia sveisti jegu negailint - koks skirtumas garas ar vanduo ten paduodami...
langa ir didelius veidrodzius visai gerai nuvalem. yra tik toks nepastogumas, kad jei veidrodziai, pvz., eina iki zemes, tai yra sudetinga nubraukti graziai iki pat zemes - rankena trukdo.
sofos krasta dazais istepta pasveitem -irgi demes issivale.
del boilerio talpos: pakankamai daug su vienu uzpildymu galima padaryti - purski purski, jau ir pavargsti, o garas dar nesibaige...
kolkas tiek pastebejimu.
Atsakyti