Rainbow siurblį aš turiu 13 metų. Mokėjom tais laikais 2000 t. dolerių. Tai buvo labai dideli pinigai, bet per visus tuos metus niekada nesigailėjau, kad išleidau būtent tam pirkiniui. Siurblys atlaikė du mano namų remontus (siurbė ne tik lovas ar kilimus, bet ir visokius cementus, drožles irt.t.), taip pat vieną kartą per metus atlaiko generalinius mamos ir anytos nuosavų namų tvarkymus. Na ir aišku, kasdienis mano namų siurbimas. Veikia kaip laikrodukas. Maždaug prieš keturius metus firma atliko generalinį siurblio, žarnų ir šepečių valymą, techninį patikrinimą.Beje, galiu pasakyti, kad firma yra lojali klientams ir labai dažnai skambina, klausia kokie nusiskundimai, ar reikia kokios pagalbos. Prie savo siurblio aš turiu 6 antgalius, labiausiai naudojamas paprastas siurblio šepetys, daužytuvas ir baldų mini daužytuvas. Drąsiai galiu pasakyti, kad nei vienas siurblys už 1000 litų neištraukia tiek dulkių, kaip Rainbow su didžiuoju daužytuvu.Tai patkrinti yra labai nesunku, nes pradžioje kai siurbi, pvz. lovą, tai tas vandenėlis būna ojojoi, o vėliau vis švarėja, tai rodo, kad ir dulkių, visokių negerumų yra mažiau. Be to, įpylus įvairių esencijų į vandenį gali su juo gaivinti , valyti orą. Suprantu, kad kainuoja jis tikrai daug, bet jeigu yra nors mažytė galimybė įsigyti, manau galite drąsiai , tikrai nepasigailėsite.Tiesa, maždaug po 5 metų naudojimo įplyšo žarna, firma ją nemokamai pakeitė nauja, beje dar patys ir į namus atvežė. Siurblys yra labai patogus, jaučiasi, kad tai yra amerikiečių darbas, apgalvota, kad būtų paprasta ir patogu naudoti, pvz. mano brolis įsigijo išgirtąį Kiercher su vandeniu.Nėra ko lyginti, iš tolo neprilygsta - nemanervingas, sunkus, didžiulis ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(jenna @ 2007 03 09, 16:16)
su vandeniu daugiau terliones, patikek is patirties sakau
Niekada nesutiksiu. Nesuprantu: kame terlionė? Prileidi vandens iš krano, siurbi, po to išpyli į klozetą, jeigu yra didelių gumulų ar susiurbtų šiukšlių išmeti į šiukšliadėžę, kad neužsikimštų, vandens indą po kranu praskalauji. Ir viskas. Jokių dulkių, jokio blogo kvapo, švaru. Nežinau, kokį tu siurblį turi, jeigu su vandeniu tau daugiau terlionės?