Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 16, 15:24)
Aciu  4u.gif .
O as isivaizdavau, kad atejus pas kosmetologe ji nuvalo nuo veido kosmetika, paskui siek tiek paglosto, pamasazuoja veiduka ir uzdeda kokia kauke  mirksiukas.gif. Tai vis mastydavau, ar verta uz tokia procedura moket pinigus. Bet jei ten ir aliejukai, ir pakankamai ilgai masazuojamas veidukas, tai gal ir verta sumoket tuos litukus  rolleyes.gif .

Man patinka veido masazas. Kosmetologe nuvalo kosmetika, padaro lengva pilinga, padaro masaza, tada dar kauke uzdeda smile.gif paakiams stangrinanti krema .Zodziu thumbup.gif
Atsakyti
pats geriausias veido masazas kiekviena diena krema veidui reikia tepti pagal taisykles. smile.gif
Atsakyti
Tikras veido masazas tikrai labai skiriasi nuo kremo tepimo pati sau.
Atsakyti
Radau nete masazo schema.
http://sveikata.su.l...a/masazasfp.htm
Atsakyti
Gariau savimasazas, negu jokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 10, 22:50)
Gariau savimasazas, negu jokio smile.gif

Taip. Aš kasdien masažuojuosi ir veidą, ir kaklą.
Atsakyti
Vyresnio amziaus moterims patartina veido masaza darytis karta i savaite, o jaunesnems pakanka kas dvi savaites..
.Pasak kometologu, tai pats efektyviausias budas nuo rauksliu, jokie kremai taip nepadeda kaip si procedura..
Stengiuosi tai daryti, ne visada iseina, bet jei iseina nueiti pas kosmetologe reguliariai veidas buna priziuretas ir nereikia jokiu veido valymu, nes veido masazo metu - privaloma deti kauke, pilinga...O beto, mano manymu, toks malonumas nuima stresa mirksiukas.gif , nes taip pat yra masazuojama galva, peciu juosta, kaklas.
Atsakyti
Dar yra visokie veido pratimai, veido joga. Irgi gerai smile.gif
Atsakyti
kokia nauda duoda tie masaziukai? blush2.gif
Atsakyti
Leciau oda sensta smile.gif
Atsakyti
Pries kokius 4 metus gavau dovanu veido masaza ajurvedos centre Shanti. Kaip sake masaziste, dare limfodrenazini. Man visai patiko, ir veido oda atsigavus buvo. Bet pati daugiau nebenuejau, nes kainos ten doh.gif
Atsakyti
Daug kur veido masazus daro, nebutinai ten smile.gif
Atsakyti