Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

Klausimas toms, kurios tobulinasi veido masazu srityje ir mokesi Femina Bonoje: ar verta mokytis vis aukstesniu veido masazo lygiu? Ju yra keletas. Kiekvienas kainuoja po 950 lt. Ar jie tikrai reikalingi? Ar jie tikrai kitokie? Ar nuo ju kazkoks super efektas gaunamas?
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 16, 13:41)
Kai ka daro per ta veido masaza? Kiek suprantu tai turetu but ir kazkokia kauke, ir pamasazavimas veiduko  ax.gif . Gal kas galit parasyti, kaip vyksta visa procedura?

Priklauso ką nori darytis: jei veido valymą plius masažiuką, tai bus visa veido valymo procedūra: kaukė prieš , paspaudymas ir po tos nemalonios procedūros - masažiukas, tada raminanti kaukė pabaigai, jei pvz masažas gintaro lazdelėm, tai - nuvalo veidą ir visą valandą masažuoja tom lazdelėm, pabaigoje patepa kremu, jei nori tik gero masažo plius kaukės, tai irgi nuvalo veidą, išmasažuoja (priklausomai nuo kosmetologės trunka iki valandos) ir tada pabaigai kaukė (čia irgi gali tartis kokios nori, žiūri ką ji pasiūlys).
Vilniuje man patiko Senamiesčio grožio salone - faina kosmetologė Daiva, kiek suprantu jai tas salonas ir priklauso, dabar kadangi jau ne Vilniuj gyvenu, čia turiu kitą kosmetologę, tačiau Daivos masažo gintaro lazdelėm pasiilgstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2008 11 17, 21:22)
Priklauso ką nori darytis: jei veido valymą plius masažiuką, tai bus visa veido valymo procedūra: kaukė prieš , paspaudymas ir po tos nemalonios procedūros - masažiukas, tada raminanti kaukė pabaigai, jei pvz masažas gintaro lazdelėm, tai - nuvalo veidą ir visą valandą masažuoja tom lazdelėm, pabaigoje patepa kremu, jei nori tik gero masažo plius kaukės, tai irgi nuvalo veidą, išmasažuoja (priklausomai nuo kosmetologės trunka iki valandos) ir tada pabaigai kaukė (čia irgi gali tartis kokios nori, žiūri ką ji pasiūlys).
Vilniuje man patiko Senamiesčio grožio salone - faina kosmetologė Daiva, kiek suprantu jai tas salonas ir priklauso, dabar kadangi jau ne Vilniuj gyvenu, čia turiu kitą kosmetologę, tačiau Daivos masažo gintaro lazdelėm pasiilgstu smile.gif

O gal galima butu gauti Daivos kontaktus arba bent kaip salonas vadinasi? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 11 17, 21:38)
O gal galima butu gauti Daivos kontaktus arba bent kaip salonas vadinasi? Aciu  4u.gif

Senamiesčio grožio salonas, tel. 2312922
Internete yra ir daugiau info, bei visas kainynas, dabar įdomumo dėlei pažiūrėjau, nes senokai buvau, tai kainos "paaugo"
Atsakyti
Kiek reikia rimtų veido masažų? Nerimtus sau pati pasidaryt galiu.
Atsakyti
Išbandžiau metodiką - taškinis veido masažas.

Man patiko. Po 4 dienų veidas iš ryto atrodo geriau, o jeigu pavargstu vakarė, tai irgi atgaivina. Aš naudoju papildomai kremus ir losjonus.
Kaip manote ar tai laiko/nuotaikos sutapimas, ar taškinis masažas gali būti veiksmingas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 25, 19:22)

Man patiko. Po 4 dienų veidas iš ryto atrodo geriau, o jeigu pavargstu vakarė, tai irgi atgaivina. Aš naudoju papildomai kremus ir losjonus.
Kaip manote ar tai laiko/nuotaikos sutapimas, ar taškinis masažas gali būti veiksmingas? bigsmile.gif

gal galima plačiau apie tą patį masažą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 25, 20:22)

Zinoma,kad veiksmingas. Naudoju taskini imuninei sistemai stiprint, man padeda smile.gif
Atsakyti
Po valymo yra atliekamas specialus veido masazas - zake, o jei tai drekinanti, ar procedura senstanciai odai- klasikinis arba limfodrenaziniss. masazai tikrai labai tinka sausai, su smulkiomis raukslelemis odai, o kursas tai is vis fantastika. biggrin.gif
Atsakyti
Pastaruosius keletą mėnesių pati masažuojuosi veidą ir kaklą kasdien (na kam kažkur vaikščioti ir piniggus mokėti?). Efektas akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 24, 23:23)
Pastaruosius keletą mėnesių pati masažuojuosi veidą ir kaklą kasdien (na kam kažkur vaikščioti ir piniggus mokėti?). Efektas akivaizdus.

O kokį masažą atliekat? Kokiais judesiais?
Atsakyti
Veido masazo judesiai tie patys kaip ir kuno masazo - glostymai, trynimai, maigymai, vibracijos... Tik daug svelnesni. Masaziuku reikia apie 15 kurso kokius du kartus metuose. Tada oda ir veido raumenukai bus tikrai stangresni
Atsakyti