Tik sumastai isiliet i Supermamu gretas, parasai atsiliepima ir jau tave puola
Ot tas lietuviskas pavydas ..Gyvenant ilga laika uzsieny kaip tik sito ir nepasigedau...
Mielosios, galiu nuraminti, kad tai tiktai ne SAVIreklama. As esu meno zmogus, kurejas, kuris labiau skiria laiko kuriniui nei sau.. Todel man reikia masazu, o ne daryt tai kazkam..
Ilgai nieko aplamai sau nedariau, bet ateina laikas kai pamatai laiko pasekmes savo veide ir ieskai kazko atitinkancio tau..
Bet logiskai mastant, jei kazka rekomenduoju, nes nenoriu kaip vienai forumietei, kad papultu pas masazuotoja, kuri sudauzytu veida..ir kazka siulau, tai gaunas kaip ir reklama..tik ne sau.. Na vadinkite kaip norite, koks skirtumas
Nelabai moku naudotis forumo funkcijomis ir rasyt kiekvienai, todel rasau bendrai:
Nidulia, noriu padekoti uz patarimus del aliejuku.

Pabandysiu kazka paieskoti tinkancio sau..
Kaina pas ja 26 Eur uz 1.15min masazo trukme, daresi ir mano sesuo, mokejom vienodai. Dar pirmam masazui ji taike mums -20proc nuolaida kaip bonusa ir perkant kursa, taip pat-desimtas nemokamas.. Ir dar..kai neturejo grazos man 4eur (is 30) atidave 5 ir tikrai neisskaiciavo is sekancio karto..Tiesiog siaip, labai malonus gestas..smulkmena, bet maloni..
na, atsizvelgiant i tai, kad dar arbatos gauni ir malonu bendravima plius kazkokius patarimus..tai is vis super..
Dar planuoju pas ja vakuumines veido taures isigyti, nes pati darosi sau, o oda jos pavydetina..
Siaip galiu pasakyti, kad man ne svarbu, kur ji dirba ar dirbs. Koks skirtumas kokioje miesto vietoje. Vaziuoji ne del vietos, o paslaugos kokybes ir zmogaus