Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

QUOTE(elenitta74 @ 2015 02 23, 12:31)
Tikrai neverta eiti uz tokia kaina  schmoll.gif

Zinau kur 1val yra 26 eur,

Siaip zinokite priklauso nuo jusu amziaus, veiduko, kokios problemos ir pan. Kam reikia 3-4 masazu, kam po pirmo jau pagrazeja,,,

KOkiam mieste jus gyvenat?

Tai kad ten imperatoriško kaina 40 eur, o kobido irgi 26 eur, o ir jūs pati sakėte, kad SUPER.
Aš jau pasimečiau paskutiniuose komentaruose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 23, 15:45)
Tai kad ten imperatoriško kaina 40 eur, o kobido irgi 26 eur, o ir jūs pati sakėte, kad SUPER.
Aš jau pasimečiau paskutiniuose komentaruose unsure.gif

na jo, sorriukas...nesupratau. g.gif As maniau jog uz 1 val moket reik 40Eur

Nes kitur uz siek tiek virs valandos ima 40 Eur.

Uz 1 val-26 Eur
Uz 1.5 val-40 Eur
Tai labai gera kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenitta74: 23 vasario 2015 - 14:02
QUOTE(elenitta74 @ 2015 02 23, 14:31)
Tikrai neverta eiti uz tokia kaina  schmoll.gif

Zinau kur 1val yra 26 eur,

Siaip zinokite priklauso nuo jusu amziaus, veiduko, kokios problemos ir pan. Kam reikia 3-4 masazu, kam po pirmo jau pagrazeja,,,

KOkiam mieste jus gyvenat?

Vilniuje,kaip supratau 26eurai-1valanda,o 40euru-1,5val.?
Ar imperatoriskas 40euru,o kobido-26eurai,o kuo skiriasi imperatoriskas nuo kobido?Ar cia tas pats tik ilgesnis masazas g.gif
Atsakyti
Laba diena,

Niekaip nepavyksta rasti Klaipėdos raj. ar Palangoje kas atlieka veido mioplastikos masažą. Gal kuri žinote, galėtumėt pagelbėti 4u.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti kur gerai atlieka kobido masažą Kaune? Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Merginos rekomenduoju išbandyti dar tokius masažus kaip Nefertitės veidas ar Blefaroliftas. Jie tikrai labai veiksmingi. Kobido, man labiau stimuliuojntis, o štai šie paskutiniai tai grynai lyftinginiai, nes yra dirbama visų pirma su fascijomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlinakė: 23 kovo 2015 - 10:33
QUOTE(Mėlinakė @ 2015 03 23, 11:32)
Merginos rekomenduoju išbandyti dar tokius masažus kaip Nefertitės veidas ar Blefaroliftas. Jie tikrai labai veiksmingi. Kobido, man labiau stimuliuojntis, o štai šie paskutiniai tai grynai lyftinginiai, nes yra dirbama visų pirma su fascijomis.

Kur Jus daret? gal čia?
http://grozioterapeu...siaurusaitiene/

Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2015 03 23, 12:32)

Nesutinku su Jusu nuomone, sorriukas...Kobido metu atsipalaiduoja uzspazmuoti raumenukai, nes per pati masaza jau ilsimasi .Kobido taip pat liftinginis masazas !!!!!

Taiskiklingai atliekant Kobido visas ovalas formuojamas, spec.liftinginiais judesiais pakeliama kakta, taip kaip ir uztraukiama i virsu..

Bandziau pas kelias masazistes ir tikrai ne visos tai moka..

Blefaroliftas man nepatiko, gal todel jog su fascijomis dirbu Revitonicos pratimu atlikimo metu, kai darau viska pati.
Atsakyti
Sveikos,noreciau Klaipedoje pasidaryti kobido masazu kursa.Gal galite rekomenduoti meistre?
radau tokia info www.masazai.eu kazin kaip ten atlieka g.gif Prasau pasidalinkit info,aciu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2015 03 27, 18:27)
Sveikos,noreciau Klaipedoje pasidaryti kobido masazu kursa.Gal galite rekomenduoti meistre?
radau tokia info www.masazai.eu  kazin kaip ten atlieka  g.gif  Prasau pasidalinkit info,aciu

http://www.7prisilietimas.lt rekomenduot negaliu, tik pasidalint informacija apie saloną. Pati nesu buvus ir atsiliepimų nesu skaičiusi
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2015 03 25, 11:46)
Nesutinku su Jusu nuomone, sorriukas...Kobido metu atsipalaiduoja uzspazmuoti raumenukai, nes per pati masaza jau ilsimasi .Kobido taip pat liftinginis masazas !!!!!

Taiskiklingai atliekant Kobido visas ovalas formuojamas, spec.liftinginiais judesiais pakeliama  kakta,  taip kaip ir uztraukiama i virsu..

Bandziau pas kelias masazistes ir tikrai ne visos tai moka..

Blefaroliftas man nepatiko, gal todel jog su fascijomis dirbu Revitonicos pratimu atlikimo metu, kai darau viska pati.

Žinau aš kaip Kobido masažas veikia, nes pati moku atlikti šį masažą. Aš nesakau, kad jis niekam tikęs, tik yra tikrai dar geresniu ar net neprastesnių masažų. Šią savaitę teko išbandyti Mioplastinį masažą, super labai patiko. Užsiciklinti ant vieno masažo tikrai nevertą.

Revitonica ir aš esu apsimokinusi. Jau gana senokai, bet kokie geri metai nedarau nei vieno pratimo, išskyrus kaklo ir nugaros pratimus. Nes aš esu maksimalistė, kai ko imuosi tai darau pilnu temptu. Buvo šokių tokių pasikeitimu veide nuo Revitonikos į nelabai gerą pusę, nuo per didelio atpalaidavimo pradėjo veidukas, kaip čia išsireiškus skystokas darytis, tai masažai man viską sustatė į vietas.

O pačiam pasitemti fascijas taip kaip patempia kitas tikrai neįmanoma. Ką Jūs bekalbėtumėte.
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2015 03 28, 20:21)
Žinau aš kaip Kobido masažas veikia, nes pati moku atlikti šį masažą. Aš nesakau, kad jis niekam tikęs, tik yra tikrai dar geresniu ar net neprastesnių masažų. Šią savaitę teko išbandyti Mioplastinį masažą, super labai patiko. Užsiciklinti ant vieno masažo tikrai nevertą.

Revitonica ir aš esu apsimokinusi. Jau gana senokai, bet kokie geri metai nedarau nei vieno pratimo, išskyrus kaklo ir nugaros pratimus. Nes aš esu maksimalistė, kai ko imuosi tai darau pilnu temptu. Buvo šokių tokių pasikeitimu veide nuo Revitonikos į nelabai gerą pusę, nuo per didelio atpalaidavimo pradėjo veidukas, kaip čia išsireiškus skystokas darytis, tai masažai man viską sustatė į vietas.

O pačiam pasitemti fascijas taip kaip patempia kitas tikrai neįmanoma. Ką Jūs bekalbėtumėte.

Revitonica reikia atlikti labai tiksliai. 90proc moteru atejusios i pakartotina patikrinima, po menesio ismokusiosbazini kursa, daro klaidas. O tos kurios atlieka taisklingai, lieka patenkintos ir draugauja su Revitonica ne vienus metus. As beje taip pat wink.gif

Jei domina kokios klaidos, parasykite i AS.pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti