QUOTE(elenitta74 @ 2015 03 25, 11:46)
Nesutinku su Jusu nuomone, sorriukas...Kobido metu atsipalaiduoja uzspazmuoti raumenukai, nes per pati masaza jau ilsimasi .Kobido taip pat liftinginis masazas !!!!!
Taiskiklingai atliekant Kobido visas ovalas formuojamas, spec.liftinginiais judesiais pakeliama kakta, taip kaip ir uztraukiama i virsu..
Bandziau pas kelias masazistes ir tikrai ne visos tai moka..
Blefaroliftas man nepatiko, gal todel jog su fascijomis dirbu Revitonicos pratimu atlikimo metu, kai darau viska pati.
Žinau aš kaip Kobido masažas veikia, nes pati moku atlikti šį masažą. Aš nesakau, kad jis niekam tikęs, tik yra tikrai dar geresniu ar net neprastesnių masažų. Šią savaitę teko išbandyti Mioplastinį masažą, super labai patiko. Užsiciklinti ant vieno masažo tikrai nevertą.
Revitonica ir aš esu apsimokinusi. Jau gana senokai, bet kokie geri metai nedarau nei vieno pratimo, išskyrus kaklo ir nugaros pratimus. Nes aš esu maksimalistė, kai ko imuosi tai darau pilnu temptu. Buvo šokių tokių pasikeitimu veide nuo Revitonikos į nelabai gerą pusę, nuo per didelio atpalaidavimo pradėjo veidukas, kaip čia išsireiškus skystokas darytis, tai masažai man viską sustatė į vietas.
O pačiam pasitemti fascijas taip kaip patempia kitas tikrai neįmanoma. Ką Jūs bekalbėtumėte.