Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

QUOTE(Caridian @ 2013 01 17, 10:02)
Kazkuri rase, kad krema imasazuoja specialiais judesiais, gal galit pasidalinti technika?

Tei judesiai ismokstami ne per viena diena, jei norite, galite youtube pasiziureti, bet esme ta, kad masazuojama pagal linijas, pagal limfos tekejima. Pavyzdukas ne itin grazus, bet suprantamas, paskolinau is interneto http://www.massage-t.../rsz_img046.jpg
user posted image
Atsakyti
Dekui uz schema smile.gif

Nuo kokio amziaus vertetu darytis Kobido masazus?
Atsakyti
Su veidu viskas aišku, kodėl kaklo linijos žemyn? Tik medžiagų įsisavinimui ar dar kažkam papildomai?

Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 17, 12:57)
Dekui uz schema smile.gif

Nuo kokio amziaus vertetu darytis Kobido masazus?

Kobido skirtas vyresnio amziaus moterims, bet , mano manymu, nuo 25metu jau butu galima daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 01 17, 13:14)
Su veidu viskas aišku, kodėl kaklo linijos žemyn? Tik medžiagų įsisavinimui ar dar kažkam papildomai?

Man atrodo, tokia limfos tekejimo kryptis
Atsakyti
O aš buvau girdėjusi, kad kaip tik masažiuojamaisiais judesiais reiktų tarsi "kelti" odą aukštyn, viršun, nes su metais ją vis labiau veikia gravitacija. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 01 16, 15:35)
nesamone:)
su kiekvienu kartu vis geriau. Po kurso-super viskas:)
Papasakokit, kaip jus kakta masazuojates,kad neturite rauksleliu? Pas mane "pykcio" rauksle, kurios labai nemyliu - vertikali

Del kaktos, pirmiausia negalima jos raukyti dazant blakstienas, taip pacios kasam duobes tom raukslem biggrin.gif Net 15m dukra ismokiau kaip0 reikia teisingai dazytis..

Visu antra, del vertikalios rauksles kalti antakiu raumenukai, juos masazuoju su vaakuminem taurem. Tie raumenys yra po antakiais,. Siaip vakuminemis tauremis pamasazavus kakta, super rezultatas. Jei domina, tai as mokiausi tokios technikos Revitonika, turi buti straipsniai Delfi/Gyvenimas. Ten reikia raumenuka suspast ant 30s ir po to ji istempt. Tai labai padeda tiems antakiu raumenukams,
Bet Revitonikos mokyti nesiimsiu, nes tai reikia rodyti, mokyti...

O dar nusipirkau sildykle veidui, dedu pries miega tokia kauke gumine ir veiduko raumenukai sildomi apie 30 min, atpalaiduojami. Net pastebejau, kad kaktos nesinorirs net raukyt, super. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 17, 17:59)
O aš buvau girdėjusi, kad kaip tik masažiuojamaisiais judesiais reiktų tarsi "kelti" odą aukštyn, viršun, nes su metais ją vis labiau veikia gravitacija. mastau.gif

butent

judesiai zemyn turetu buti labai svelnūs ir paviršiniai, jie skirti tik limfai nudrenuoti, o jeigu raumenukams ir odai judesiai - tai tik virsun ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 17, 19:59)

va cia siek tike klystate, nes ne oda leidziasi zemyn, o raumenukai..

As veidui darau stipru gilumini masaza i virsu,link sonu, o stai limfodrenazini svelniau.
Sudedu rankas kaip maldai, nyksciai po smakru , o delnai suglausti prie nosies sonu, tiklsiau nosis tarp delnu atsidurai biggrin.gif . Tuomet kaip veduokle skleidziu rankas link ausu spieneliu, vibruojanciais judesiais. Nyksciai lieko drauge.. Na o po to ir kaklu zemyn tiessiog paglostau.

Taip darant rodomaisias pirstai ir paakiu zona lengvai lieciama
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2013 01 17, 20:01)
O dar nusipirkau sildykle veidui, dedu pries miega tokia kauke gumine ir veiduko raumenukai sildomi apie 30 min, atpalaiduojami. Net pastebejau, kad kaktos nesinorirs net raukyt, super.  4u.gif

Gal galite apie šildyklę plačiau papasakoti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 17, 14:44)
Man atrodo, tokia limfos tekejimo kryptis

teisingai

QUOTE(susidomejus @ 2013 01 17, 18:05)
judesiai zemyn turetu buti labai svelnūs ir paviršiniai, jie skirti tik limfai nudrenuoti, o jeigu raumenukams ir odai judesiai - tai tik virsun  ax.gif

Bet atliekant tą judesį serumo medžiagos geriau pasisavinamos?

Kaip nervina kai kosmetologė atostogose-kaip tik visko prisireikia ir informacijos ir procedūrų ir priemonių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 01 17, 18:16)

Bet atliekant tą judesį serumo medžiagos geriau pasisavinamos?

taip, masazas labai pagerina kaukiu ir serumu pasisavinima 4u.gif
Atsakyti