Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

QUOTE(elenitta74 @ 2013 01 05, 16:25)
o kiek jums metu ir kokius pokycius matote? Veiduko ovalas pagereja, akytes atsiveria ar dar kas?

Smalsu ir aciu uz rekomendacijas smile.gif

ir kas kiek dienu daretes masazus?

Man 42 metai. Ovalas isryskeja, oda tonusa igauna, tokia stangri pasidaro,skruostai tarsi papusti,na, nemoku normaliai paaiskinti. Mano oda nebloga o mano drauges-plona odele,pavytusi,tai ji irgi pradejo lankyti-rezultatai taip pat matosi,net pati masaziste pasake,kad jaucia,jog jau ne "skuryte" o oda:)
Juk sporto saleje visi raumenukai gauna darbo,tai tonusas pakyla o veiduko raumenu juk netreniruojam,tad man kobido veidui labai patinka.
As jau net pati,kai krema tepuosi,darau judesius, ryskinancius ovala ir pagurkliuka stangrinancius. Man kobiso masaziste parode kelis pratimus pagurkliui ir "pykscio" raukslei
Jei nekaip paaiskinau,klauskite:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 01 05, 18:15)
Man 42 metai. Ovalas isryskeja, oda tonusa igauna, tokia stangri pasidaro,skruostai tarsi papusti,na, nemoku normaliai paaiskinti. Mano oda nebloga o mano drauges-plona odele,pavytusi,tai ji irgi pradejo lankyti-rezultatai taip pat matosi,net pati masaziste pasake,kad jaucia,jog jau ne "skuryte" o oda:)
Juk sporto saleje visi raumenukai gauna darbo,tai tonusas pakyla o veiduko raumenu juk netreniruojam,tad man kobido veidui labai patinka.
As jau net pati,kai krema tepuosi,darau judesius, ryskinancius ovala ir pagurkliuka stangrinancius. Man kobiso masaziste parode kelis pratimus pagurkliui ir "pykscio" raukslei
Jei nekaip paaiskinau,klauskite:)

Dekui uz atsakyma,.. 4u.gif

As pati sau veida masazuoju irgi vos ne kasdien, padeda, bet va noretusi truputi raumenukus atpalaiduot, nes nuo stresu zandikauli net maudzia lotuliukas.gif ir siaip noretusi truputi rimtesnio ir gilesnio ranku masazo..
O tarp kursu darydavote palaikomaji masaza i menesi ar pan?

Beje, jei jusu foto matau logotipe, tai jus puikiai atrodote smile.gif
Atsakyti
Taip,ta mano foto,dekoju uz komplimenta 4u.gif
Paciai sau neimanoma taip pasidaryti veido kobido. Masazistesedigalvugalyje,tad jos pirstukai dirba nuo smakroi virsu,pati sau taip ranku neissuksi:) Zodziu,pameginkite viena karta nueiti,kad pajausti:)Pirmam kartui,kazkaip,nuolaida daro.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 01 05, 21:51)
Taip,ta mano foto,dekoju uz komplimenta 4u.gif
Paciai sau neimanoma taip pasidaryti veido kobido. Masazistesedigalvugalyje,tad jos pirstukai dirba nuo smakroi virsu,pati sau taip ranku neissuksi:) Zodziu,pameginkite viena karta nueiti,kad pajausti:)Pirmam kartui,kazkaip,nuolaida daro.

Paziurejus i jusu foto, tikrai geras stimulas 4u.gif jusu veido ovalas, nenukare zandukai, super 4u.gif

As pati sau irgi darausi masazus, tai jokiu kaktos rauksliu neturiu, bet va su ovalu pavargstu dirbt, nepatogu . Taigi reiks pasidaryt, tuo labiau, kad salia namu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenitta74: 07 sausio 2013 - 08:03
Jo,paciai sunkoka ir ovala masazuotis ir lankelius nuo nosies link lupu:)
Parasykit,ar patiko,jei nueisite i veido kobido:)
Atsakyti
as kazkada dariausi kobido,tai labai fainas,bet man truputi prailgo laikas,ta prasme,kad jis gana ilgas. Dar man trukumas,kad gerai darancios masaza,neuzdeda po to jokios kaukytes ir pan.. O kosmetologes grazinancios veida kremukais,kaukytem,tokio masazo nedaro. Bent jau as nesutikau
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2013 01 07, 22:51)
as kazkada dariausi kobido,tai labai fainas,bet man truputi prailgo laikas,ta prasme,kad jis gana ilgas. Dar man trukumas,kad gerai darancios masaza,neuzdeda po to jokios kaukytes ir pan.. O kosmetologes grazinancios veida kremukais,kaukytem,tokio masazo nedaro. Bent jau as nesutikau

tikrai nesutikai?wink.gif

Jeigu daromas ilgas veido masazas po jo kaukes nededamos, nes odai jau uztenka ir masazo. Jeigu dedama kauke, tai masazas buna trumpesnis. O sio masazo laikas bent jau man tikrai neprailgsta, galetu daryti ir virs valandos, malonumas nenusakomas. Taciau valanda aktyvaus masazo odai jau yra riba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 07 sausio 2013 - 23:49
as anksciau vaiksciojau kelis kartus dariausi Nuad thai rodos vadinasi salonas, ten dariausi "Silkinis veidas vadinasi" tai labai maloni procedura wub.gif tik kad brangoka 80lt kartas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2013 01 08, 00:51)

Atvirai pasakius, teko matyt kokias kaukes naudoja kosmetologes, kai kurios perka paprastoje parduotuveje ir naudoja darbe. Todel nematau reikalo moketi uz alginantine kauke papildomai 40 Lt nes pati tokia darausi namie ir pigiau thumbup.gif Arba primoketi uz kauke kaip Biocell ar Dizao, kurias gali pati nusipirkti ir namie uzsideti. Aisku yra isimciu, profesionaaliu kaukiu, kuriu neisigisi taip lengvai. Bet dauguma yra prieinamos. O lankiausi geruose salonose, kur dariau proceduras kunui ir maciau, kokios kaukes guli spinteliu lentynose biggrin.gif Todel ir padariau isvada - kaukes darausi pati, o stai masazas minimum 40m reikalingas., nes skaiciau, kad tik taip jis veiksmingas..

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 01 07, 18:31)
Jo,paciai sunkoka ir  ovala masazuotis ir lankelius nuo nosies link lupu:)
Parasykit,ar patiko,jei nueisite i veido kobido:)

pavasari tikrai planuoju darytis, tai butinaai parasysiu ispudzius.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenitta74: 08 sausio 2013 - 12:50
o kam kauke po kobido masazo,kuri daro su gerais aliejais??Pavyzdziui,man darydavo (mano pageidavimu) su avokadu aliejumi,kuris yra gerai maitinantis arba su orchideju serumu. Jokios kaukes nesipraso veidas po sio masazo.
Atsakyti
Na va, nelaukiu pavasario, uzsirasiau kobido masazo kursui smile.gif

Tikiuosi pagrazet smile.gif reiks foto pasidaryt iki kurso ir po, be jokiu sypsenu ir makijazu bigsmile.gif
Atsakyti
Manau,kad ir be foto pamatysite kaip veidelis ims svyteti:) Prisiminkite judesius veido konturui,nesunkiai jie paciai gausis po kurso. Taip palaikysite tonusa iki sekancio kurso.
Labai linkiu maloniu masaziuku:)
As jau laukiu pavasarinio kurso:)
Atsakyti