Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

QUOTE(Kezija @ 2010 10 03, 10:38)
Girdejau geru atsiliepimu apie Kobido masaza, atliekama Jaunatves namuose, Vilniuje, pas kosmetologe Neringa. Pristatyta daug pagyrimu ir priziniu vietu pas ja ant lentyneliu: nugaletoja konkursuose iv ir t.t. Pati dariau kitoki masaza pas ja, nesiprausus ejau gulti, tai kita diena veidrody nepatikejau akimis. Labai geras rezultatas.

Taip, Neringa saunuole ir dirba labai graziai. Buvo mano destytoja thumbup.gif Mokslu metu ir man teko jos veido masaza patirti. Labai labai faina buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 03 spalio 2010 - 11:08
naura14, as apie kosmeologes smile.gif neradau paslaugu skiltyje panevezieciu masazisciu schmoll.gif deficitas???
Atsakyti
QUOTE(ban-kuk @ 2010 10 03, 12:26)
naura14, as apie kosmeologes smile.gif neradau paslaugu skiltyje panevezieciu masazisciu schmoll.gif deficitas???

taigi kiekviena kosmetologe daro veido masaza tik reikia issirinkt geriausia
Atsakyti
QUOTE(ban-kuk @ 2010 10 03, 12:26)

Gali buti, darbas tai sunkus, cia ne megztinius megzti lotuliukas.gif Lukterk, gal atsilieps unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 03, 12:29)
taigi kiekviena kosmetologe daro veido masaza tik reikia issirinkt geriausia
tai tikiu kad daro, man reikia, kad darytu gerai, o nei temu randu, nei atsiliepimu kokiu, tai pagal ka gi nuspresti kuri gera lens.gif

QUOTE(naura14 @ 2010 10 03, 14:24)
Gali buti, darbas tai sunkus, cia ne megztinius megzti  lotuliukas.gif Lukterk, gal atsilieps  unsure.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ban-kuk: 04 spalio 2010 - 23:02
QUOTE(ban-kuk @ 2010 10 05, 00:01)
tai tikiu kad daro, man reikia, kad darytu gerai, o nei temu randu, nei atsiliepimu kokiu, tai pagal ka gi nuspresti kuri gera lens.gif

drinks_cheers.gif

Teks bandyti, veido masazas ne tiek daug kainuoja, jei pas viena nepatiks, nueisi pas kita..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 10 05, 10:19)
Teks bandyti, veido masazas ne tiek daug kainuoja, jei pas viena nepatiks, nueisi pas kita..
ne kainoje esme, o darbo atlikime smile.gif bekursuojant taip, galima daugiau zalos nei naudos pasidaryti
Atsakyti
Veido masažas tai ne veido valymas...
Atsakyti
QUOTE(ban-kuk @ 2010 10 05, 12:31)
ne kainoje esme, o darbo atlikime smile.gif bekursuojant taip, galima daugiau zalos nei naudos pasidaryti

Tai pries einant reiketu truputi pasidometi, kosmetologe ar masaziste kiek laiko dirba, kur baigusi, ka baigusi ir pan. Bet jei zmogus bent metus dirbantis, nemanau, kad zalos pridarys.. Masazas ne toks dalykas, kad padarytu baisia zala, greiciau neudos jokios nebus. Vat, jei kalba eina apie veido valyma, tai cia visai kas kita, nes valant veida, pazeidziamas veido odos vientisumas, galimos infekcijos, randai, kraujosruvos ir pan. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 10 05, 10:19)

yra ir brangiai kainuojanciu, pas mano viena kolege Kobido veido masazas 100 lt.

QUOTE(micefee @ 2010 10 05, 12:36)
Veido masažas tai ne veido valymas...

cia kuriuo aspektu?
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2010 10 05, 13:28)
Tai pries einant reiketu truputi pasidometi, kosmetologe ar masaziste kiek laiko dirba, kur baigusi, ka baigusi ir pan. Bet jei zmogus bent metus dirbantis, nemanau, kad zalos pridarys.. Masazas ne toks dalykas, kad padarytu baisia zala, greiciau neudos jokios nebus. Vat, jei kalba eina apie veido valyma, tai cia visai kas kita, nes valant veida, pazeidziamas veido odos vientisumas, galimos infekcijos, randai, kraujosruvos ir pan.  blink.gif

pati zinai, kad pastoviai atliekant masazo ne pagal teisingas kryptis galima ir pakenkti, pvz. paskatinti atsirasti buldogo zandus unsure.gif
Atsakyti
[quote=susidomejus,2010 10 05, 13:41]yra ir brangiai kainuojanciu, pas mano viena kolege Kobido veido masazas 100 lt.
Tai uz tokias kainas nemanau, kad daro visiskai neismananti mirksiukas.gif cia kuriuo aspektu?
Bet kuriuo. Cia nekalbama apie visa kompleksa proceduru, kai atsiguli, nuvalo veida, padaro mechanini valyma, ar rugstimis, tada masaza, kauke ir t.t. Cia kalba eina TIK apie masaza.Papildyta:

pati zinai, kad pastoviai atliekant masazo ne pagal teisingas kryptis galima ir pakenkti, pvz. paskatinti atsirasti buldogo zandus  unsure.gif

As turejau galvoje, kad viena karta pasidarius net ir pas nemokancia, didelio pakenkimo nebus. Nekalbu apie kursa, ar tuo labaiu karta i savaite metus laiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 05 spalio 2010 - 13:14
Pavasari Sughiharoj dariausi Hydradermie Lift (su Guinot), na cia toks masazas su prietaisu, man patiko. Buvo akcija, jei imi visa kursa, tai palyginus su normalia kaina nebrangiai gavosi, gal apie 150, ir masazuotoja tokia thumbup.gif tik varda pamirsau, lyg tai Asta, bet nesu tikra. Kai/jei susitaupysiu pinigeliu, eisiu pakartoti.
Atsakyti