Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

QUOTE(susidomejus @ 2010 02 01, 22:38)
Kazin ar yra zmoniu, kuriems veido masazas nepatinka. Gal tik tie, kurie jo niekad nebande g.gif

Patikek, yra biggrin.gif Mano sesuo. Nors ji pati kosmetologe, bet net negali pakesti prisilietimo prie jos veido, o jau ka kalbeti apie masaza. Kazkada sake, kad jei kada noresi mane nuzudyt, padovanok veido masaza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 01, 21:50)
Patikek, yra  biggrin.gif  Mano sesuo. Nors ji pati kosmetologe, bet net negali pakesti prisilietimo prie jos veido, o jau ka kalbeti apie masaza. Kazkada sake, kad jei kada noresi mane nuzudyt, padovanok veido masaza  lotuliukas.gif

Taip niekad jai ir nedarei?
O kodel jinai taip nemegsta? O klientai jos masazus megsta?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 01, 22:51)
Taip niekad jai ir nedarei?
O kodel jinai taip nemegsta? O klientai jos masazus megsta?

Ji ne Lietuvoje gyvena, bet manau, kad as jos nepriversciau net atsigulti pabandymui. O ji daugiau daro veido valymus, makiazus, bet kai reikia uzdeti kaukyte, tai ir masazuoja. Niu, nezinau, bet kai Kaune dirbo viename is prabangesniu salonu, tai turedavo savo klientura.. Neitu niekas, jei nepatiktu
Atsakyti
as tai galeciau eit ir eit i veido maszus,nes toks kaifas mirksiukas.gif
Atsakyti
as nesidariau tokio masazo,bet susigundziau labai uzeisiu i femina bona paziureti apie si masaza. Daugiausia darausi kuno masazus,zinau toki masaza viena su aliejumi dg aliejaus pilva kaip vadinama trecia aki kaktoje...nerialus jausmas mirksiukas.gif darausi klp vanagupeje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LURDUTE @ 2010 02 03, 13:34)
as nesidariau tokio masazo,bet susigundziau labai uzeisiu i femina bona paziureti apie si masaza. Daugiausia darausi kuno masazus,zinau toki masaza viena su aliejumi dg aliejaus pilva kaip vadinama trecia aki kaktoje...nerialus jausmas mirksiukas.gif  darausi klp vanagupeje lotuliukas.gif

Tai cia ajurvedinis masazas greiciausia buvo
Atsakyti
gal zinot kur kaune gerai ir nebrangei daro?
Atsakyti
Pasidariau 10 seansu veido masaza, likau patenkinta be galo thumbup.gif
Atsakyti
o kas klaipedoje ir kur gerai daro?
Atsakyti
netrukus darysiuosi Žvėryno natūralios medicinos klinikoje masažą veidui blush2.gif poveikį, pastebėjimus ir įspūdžius aprašysiu po visko mirksiukas.gif beje, gal kas nors jau darėtės tenai? ax.gif būtų įdomu išgirsti nuomones... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2005 01 20, 22:46)
Sveikos mamytės,
  Kosmetologė vis siūlo pasidaryti seansą chiroplastinio masažo veidui. Gal kas apie tą masažą žinote daugiau ir galėtumėte parašyti.Ačiū.

Kosmetologei kad tik daryti.Kuo mažiau odą tampysit tuo ji bus sveikesnė.
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 03 29, 16:37)
Kosmetologei kad tik daryti.Kuo mažiau odą tampysit tuo ji bus sveikesnė.

O as papriestarauciau, nes odos (t.p.kaip ir raumenu, kraujagysliu ir t.t.) elestingumas atsiranda ne tada, kai ji nejudinama, o kai "tampoma". Tik klausimas, ka Jus vadinate tampymu?? Jei judesius, kuriais patempiama oda, tai... Nes kosmetologai turi ismanyti (ir tikiu, kad ismano) savo darba, o i ju darba neieina procedura, kuria spacialiai pablogintu padeti mirksiukas.gif
Atsakyti