Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

QUOTE(Magas @ 2009 12 17, 12:42)
bet kaip žinot,kad masažistė profesionalė  doh.gif

Galima paskambint ir paklausti. Nemanau, kad neprofesionalai skelbiasi viesai.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 15, 21:11)
Matyt, reiks kitais metais eit, jeigu tokie atsiliepimai smile.gif
Bet turbut dareisi ir daugiau veido masazu rusiu. Sakai, kad sitas patiko labiausiai. O kokiu dar bandei? As noreciau eit i chiromasazo kursus ir i relaksacinio masazo kursus. Gal bandei? Kolkas moku tik klasikini su variacijom  ax.gif

Baigiau veido chiromasaza ir relaksacini gruodzio men. Tikrai fantastiski masazai biggrin.gif Verti kiekvieno lito. Dabar svajosiu apie kobido ax.gif Tik pinigeliu maiselio reikia blush2.gif
Atsakyti
As veido masaza darydavausi namie, turejau tokia knyga apie grozi, gan sena, bet buvo nuostabiu patarimu, net kaip pasigaminti depilecini krema. biggrin.gif masazas uztrugdavo kazkas 20min.,taip saziningai uzsiemus, rezultatas buvo gerai pastebimas jau po keletos pameginimu, buvau labai patenkinta, oda tiesiog svytejo sveikumu.. thumbup.gif tik gaila kazkur prapuole ta knyga ir kai nustjau daryt, primirsau ka kaip daryt, visa seka ir judesius..

tikrai butu idomu suzinot kas per knyga. g.gif gal savo bibliotekoj atrasciau tokia
Atsakyti
QUOTE(saulejone @ 2009 11 15, 20:58)
manau apsimoka mokytis, nes masazas nepigus, Kaune 120 - 150 lt, o Vilniuje yra ir virs 200 lt. O norinciu ji darytis bent ten kur as einu - eile.

Ismokau sio masazo pries du metus...Ir esu labai patenkita.Su kolege viena kitai pasidarome , kai tik yra laiko. Rezultatas super! Masazo trukme 1 val. o kaina pas mane tik 60 lt....Kaune...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 12 06, 03:14)
merginos gal patarsit kokia gera masaziste dirbancia Kaune? nesinori nueiti pas bet ka doh.gif

drasiai rekomenduoju Dainora didis.gif
Senamiescio kosmetologine ir dermatologine klinika
Atsakyti
sveikos,as taip pat darausi veido masazus,ir galiu pasakyt,kad super super dalykelis thumbup.gif ir kas svarbiausia ne tik be galo maloni procedura,bet ir efektas akivaizdus drinks_cheers.gif
Su jokias kremais taip neatjaunesi kaip po veido masazu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(austem @ 2010 01 24, 23:50)
Ismokau sio masazo pries du metus...Ir esu labai patenkita.Su kolege viena kitai pasidarome , kai tik yra laiko. Rezultatas super!  Masazo trukme 1 val. o kaina pas mane tik 60 lt....Kaune...smile.gif

sveiki smile.gif laabai jau viliojanti kaina ax.gif .seniai galvoju, kad reikia užsiimti savo veideliu,nes senstu ne dienom o valandom blink.gif .jeigu ne paslaptis, kur jūs tuos masažus darote?
Atsakyti
as moku 30 litu uz pusvalandi, valanda berors 45-50,na nepamenu
Atsakyti
QUOTE(sync @ 2010 01 25, 16:47)
sveiki  smile.gif laabai jau viliojanti kaina  ax.gif .seniai galvoju, kad reikia užsiimti savo veideliu,nes senstu ne dienom o valandom  blink.gif .jeigu ne paslaptis, kur jūs tuos masažus darote?

Kadangi neturiu prasmatnaus kabineto, todel ir kaina nedidele...Masaza darau silainiuose..Kontaktini nr parasysiu , jei noresite ismeginti..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austem @ 2010 01 27, 21:52)
Kadangi neturiu prasmatnaus kabineto, todel ir kaina nedidele...Masaza darau silainiuose..Kontaktini nr parasysiu , jei noresite ismeginti..smile.gif

Na, kaina normali ax.gif Nei cia pigu nei ka
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 27, 22:53)
Na, kaina normali  ax.gif Nei cia pigu nei ka

Pritariu. As darau uz 35-45 Lt masažas + pilingas, kauke. Ir dar Vilniuje.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 28, 16:52)
Pritariu. As darau uz 35-45 Lt masažas + pilingas, kauke. Ir dar Vilniuje..  ax.gif

o cia tikrai kalbat apie kobido masaza? ar apie paprasta? kobido ir paprasto kainos tai tikrai skirtingos.
Atsakyti