Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(smilciukas @ 2006 09 16, 22:12)
Radau akiu makiaza su slapiais apvadais-paskutnis mados "klyksmas" smile.gif

http://www.style.com...AILS/00070m.jpg

o čia ne pieštukas ? g.gif
Aš pati šlapią apvadą naudoju tik viršuj, apačioj per ryšku ir nelabai man tinka, o ir nemoku doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 09 16, 22:21)
o čia ne pieštukas ?  g.gif
Aš pati šlapią apvadą naudoju tik viršuj, apačioj per ryšku ir nelabai man tinka, o ir nemoku  doh.gif
user posted image

Arba labai juodas ir minkstas piestukas,arba slapias apvedimas.Ir man atrodo,kad apacioj per rysku ir nelabai tinka,bet kai buvau pasidazius per gimtadieni,labai visi darbe gyre,sake net labai tinka thumbup.gif Tiesiog,manau,mes nepriprate dar prie tokio makiazo,todel atrodo,kad kazkas ne taip ax.gif
Atsakyti
As tai kartais apsivedu juodu AVON piestuku...Jis geras juodas kitoj pusej baltas...Tik to balto as irgi nepagaunu blink.gif g.gif ...Na o juodas breziasi minkstai...laiko taip pat gerai...;D
Atsakyti
manau, kad pats geriausias dalykas yra ilgalaikis makiazas thumbup.gif tai ir ryte ir vakare ir po tuso, ir po duso biggrin.gif visad akytes graziai apvestos ,o atrodo labai naturaliai,nori ryskiau-brukshteli tamsesniu seseliu ir vsio thumbup.gif..o kai pasiskaiciau, kad daugelis naudoja geru firmu piestukus tai isivaizduoju ir ju kaina doh.gif dabar dziaugiuosi ,kad investavau karta tai nebereikes sukti galvos kokius 5metus apie piestukus.

sorry,uz agitacija cia tema juk ne apie tai doh.gif , bet vistiek tai geras dalykas blush2.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Make Up Forever - man jis superinis thumbup.gif
Papildyta:
O siaip visai noreciau konturinio makiazo. Jau buvau susigundziusi, rinkausi tarp lupu ir akiu, bet kazkaip suabejojau.. Atidejau velesniam laikui.. Bet tikrai darysiuos bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai patinka Balatton piestukas, ypac droziamas, yra Eurokose ax.gif
Atsakyti
man sesuo karta padovanojo isadora skysta akiu "praviodke", tai nuo to laiko tik ta ir teperku, nu nepigus, bet uztenka tikrai ilgam, o dazausi su juo kasdien. ir lygiai graziai pasidazyti nesunku, labai gerai laiko, nenubega, nenubyra, cikipiki thumbup.gif maciau cia apie belatono kalbejot, turejau ir as belatono, irgi neblogas buvo, bet netaip gerai laiko ir graziai atrodo.. schmoll.gif nors jeigu naudoji ne kasdien ir gaila pinigu ant tokio niekalo tai pats tas
Atsakyti
QUOTE(Merkinga @ 2006 12 23, 15:30)
man sesuo karta padovanojo isadora skysta akiu "praviodke", tai nuo to laiko tik ta ir teperku, nu nepigus, bet uztenka tikrai ilgam, o dazausi su juo kasdien. ir lygiai graziai pasidazyti nesunku, labai gerai laiko, nenubega, nenubyra, cikipiki  thumbup.gif  maciau cia apie belatono kalbejot, turejau ir as belatono, irgi neblogas buvo, bet netaip gerai laiko ir graziai atrodo.. schmoll.gif nors jeigu naudoji ne kasdien ir gaila pinigu ant tokio niekalo tai pats tas

Aga as irgi turejau isadoros,lumene,manhatan pravedimus,is visu labiausiai patiko Avon.Tiesiog ji pabandzius nusprendziau kad kokybe ta pati kaip ir isadoros tai neverta svaistyt pinigu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilciukas @ 2006 09 17, 16:17)
Arba labai juodas ir minkstas piestukas,arba slapias apvedimas.Ir man atrodo,kad apacioj per rysku ir nelabai tinka,bet kai buvau pasidazius per gimtadieni,labai visi darbe gyre,sake net labai tinka thumbup.gif Tiesiog,manau,mes nepriprate dar prie tokio makiazo,todel atrodo,kad kazkas ne taip ax.gif

Visada dažau akių ir viršutinį ir apatinį voką tik skystu apvadu, bet niekada nedažau juodos spalvos. Juodos spalvos gaunasi perryškus. Perku violetinės arba rudos spalvos apvadus. Ir viršutinį voką dažau tamsesniu, apatinį šviesesniu atspalviu.
Juodos spalvos jei ir viršus ir apačia brėžiama, man vulgarokai atrodo. blush2.gif
Atsakyti
kas galit pasakyt kaip išmokti su plunksnele dažytis bigsmile.gif nu niekaip man nesigauna, man maišo blakstienos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu man taip gražu, kai akys apvestos kontūru, plunksnele, bet man niekaip neišeina, toks jausmas kad trugdo blakstienos g.gif nors su pieštuku viskas puikiai gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 12 25, 22:36)
nu man taip gražu, kai akys apvestos kontūru, plunksnele, bet man niekaip neišeina, toks jausmas kad trugdo blakstienos  g.gif  nors su pieštuku viskas puikiai gaunasi  unsure.gif

ash net su prieshtuku nemoku flirt.gif 4u.gif
Atsakyti