Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

aš turiu LUMENE, neblogas visai ax.gif
Atsakyti
o ar ta kempinėlė gale tikrai geras daiktas ? ar tą pati efektą galima išgauti naudojant kad ir vatos pagaliukus? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 21 rugpjūčio 2006 - 23:09
manhatan turiu...nu negaliu pasakyt , kad blogas....gal tiesiog geresnio neturejau
Atsakyti
turiu carlo di roma (atrodo taip) nu toks paprastai neypatingas...ir manhatan turiu, va tas tai tikrai neblogas
Atsakyti
O as parekomenduociau Loreal'io ax.gif Bet ne ta, kur labai plonas ir brezia plunksnele, o toki truputi storesni ax.gif Jau senokai naudoju ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
naudojau golden rose paprastą, visai patiko. tik kažkaip pieštukus vistiek labiau mėgstu, gražiau man, sodriau kažkaip ir spalva šiltesnė.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 08 21, 23:10)
o ar ta kempinėlė gale tikrai geras daiktas ? ar tą pati efektą galima išgauti naudojant kad ir vatos pagaliukus?  rolleyes.gif

Man tai patinka ta kempinele. Su vatos gabaliuku nemanau, kad taip pavyks.
Atsakyti
QUOTE(fiauks @ 2006 08 22, 07:58)
naudojau golden rose paprastą, visai patiko. tik kažkaip pieštukus vistiek labiau mėgstu, gražiau man, sodriau kažkaip ir spalva šiltesnė.

as si visa laika naudoju.patinka.gerai laiko,ypac jei pries tai seseliu pagrindu patepu bigsmile.gif
Atsakyti
Man patinka Manhatan, kieta plunksnele. Jau antra karta pirkau, tikrai geras.
Atsakyti
Man labiau patinka tokie flomasteriai pravedmai, nes su jais man patogiau ir ryski linija gaunasi, turejau Artdeco thumbup.gif o dabar naudoju Maybeline irgi fainas smile.gif
Atsakyti
turiu Avona,tikrai puikiai dažo tik va spalva nors ir juoda parašyta,bet iki tokios toli gražu,ji pilkai man dažo g.gif
Atsakyti
Jei kalba eina apie skystus konturinius apvadus-man pats geriausias manhatan atsparus vandeniui, tikrai atlaiko ir per naktele mirksiukas.gif ir brezti nesunku, nes kietas galiukas
Atsakyti