Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Baltija @ 2006 05 04, 19:53)
o ką manot apie skystus pravedimus akims? geriau negu paprasti pieštukai?  ax.gif

as turiu,bet tiesa sakant retai kada naudoju.visu pirma,reikia labiau nei su piestuku stengtis,kad gautusi grazi lygi linija ir kitas dalykas,mano manymu tinka tik vakare kur iseit,nes labai jau ryskiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Turiu 2 piestukus juodus- vienas Christian Dior, o kitas Bellaton uz kelis litus, tai galiu pasakyti, kad belatono man daug geresnis ir minkstesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 05 04, 19:53)
o ką manot apie skystus pravedimus akims? geriau negu paprasti pieštukai?  ax.gif

Turiu manhettan atsparu vandeniui, tai labai liuks dalykelis, akys israiskingos patampa juo pasidazius, naudoju kai kur einu pasilinksminti. Nors kartais ir paprasta diena netingiu juo pasigrazinti smile.gif
Atsakyti
Pieshtuku nedaug ishbandziau, bet todel, kad ilga laika naudojau skystus pravedimus.Vis bandydavau pereit prie pieshtuku, bet neishsirinkdavau gero ir grizdavau prie skystu pravedimu smile.gif Dabar gi jau keleta menesiu naudoju Prestige " Soft Blend Khol Eyeliner" ir esu laaabai patenkinta smile.gif Drozias pakankamai gerai, minkstas, gereai brezia, man ishlaiko visa diena, nors dazausi ryte,bet , manau, kad teplumas dar priklauso nuo pacios akytes, nes mano akiu vokai yra skirtingai pakrite del kazkokiu man nezinomu ir nesuprantamu priezasciu. smile.gif Tai ant tos akytes kur maziau pakrites vokas tai viskas super duper, o kur daugiau liecias, tai dienai begant lieka pilkas lankelis ant voko t.y atsispaudzia, bet ryshkint linijos per visa diena dar nei kart neteko.smile.gif
Atsakyti
na as irgi turiu problemu su pakritusiaisi vokais, rieboka oda, todel pastoviai lieka piestuko atspaudai ant voko doh.gif skysti pavedimai mane nuo to ir gelbsti.
siaip as naudoju skysta pavedima (Loreal'io) tik pavedimui virs virsutiniu blakstienu, o po apatinem blakstienom vedu Lumene piestuku. jau seniai taip ipratusi. po apatinem blakstienom vesti skystu pavedimu nemegstu - per ryskiai gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 05 05, 17:08)
Turiu 2 piestukus juodus- vienas Christian Dior, o kitas Bellaton uz kelis litus, tai galiu pasakyti, kad belatono man daug geresnis ir minkstesnis  thumbup.gif

aš ir išbandžiau belaton, tai labai patiko ir minkštas ir nesubega ir dar labai patiko akių pravedimas iš belaton, nes nuo kitų po kiek laiko ant vokų atsispaudžia juoda linija o nuo šito ne.
Atsakyti
QUOTE(jovitt @ 2006 02 05, 21:06)
O kokia nauda-prasmė iš balto pieštuko? Nesuprantu kur patepti kad "didintų akis". Bandžiau, kaip skaičius, tepti vidinę apatinio voko pusę, bet matosi klaikiai tas baltumas. Nepagaunu minties  sad.gif  blink.gif

Tepama po antakiais ir patušuojama, tas pats ir su vokais, galima patepti vidine vokų dalį, patušuoti.Atreipkit dėmesį į makiažą žurnaluose pvz: stiliuje ,ten labai aiškiai matosi makiažas bigsmile.gif
Atsakyti
O koks pieštukas nenusitrintų nuo tos apatinio voko linijos, kur tarp apatinių blaktienų ir akies obuolio? g.gif Turiu Belaton išsukamą, bet jis nusimirksi greitai verysad.gif

Atsakyti
As anksciau buvau pamisusi del ivairiu piestuku doh.gif bet visgi labiausiai patiko Lummene piestukas dar kur kitame gale dar yra toks daiktas, kad svelnesnia linija padaryt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 06 08, 20:18)
O koks pieštukas nenusitrintų nuo tos apatinio voko linijos, kur tarp apatinių blaktienų ir akies obuolio?  g.gif  Turiu Belaton išsukamą, bet jis nusimirksi greitai verysad.gif

blink.gif o man dar vakare reikia gerai pavalyti, tik brukšt neužtenka, nenusivalo
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 06 10, 15:09)
As anksciau buvau pamisusi del ivairiu piestuku doh.gif  bet visgi labiausiai patiko Lummene  piestukas dar kur kitame gale dar yra toks daiktas, kad svelnesnia linija padaryt... blush2.gif

Aš tokį Loreal turiu tai liko mažytis mažytis- jau beveik sunaudojau. thumbup.gif dalykėlis, ta kempinėlė kitam gale gerai sušvelnina. Turiu tamsiai rudą spalvą.
Atsakyti
labai geras YSL akiu piestukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai esu juo patenkinta
Atsakyti