Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(jovitt @ 2006 02 05, 19:06)
O kokia nauda-prasmė iš balto pieštuko? Nesuprantu kur patepti kad "didintų akis". Bandžiau, kaip skaičius, tepti vidinę apatinio voko pusę, bet matosi klaikiai tas baltumas. Nepagaunu minties  sad.gif  blink.gif

Mane buvo padažiusi vizažistė kažkokiai tai progai tai nusižiūrėjau kaip ji tai padarė ir dabar, kai darausi vakarini makiažą pasidažau baltu pieštuku vidinę dalį bigsmile.gif Na apvedu tą akies dalį kur traiškanų būną-nemoku paaiškinti kitaip doh.gif O išorinė voko dalis būna tamsesnė ir tikrai didina akis bigsmile.gif Dar dažo apatinio voko dalį (liniją) kuri yra tarp apatinių blakstienių ir akies obuolio - tikiuosi suprantate apie ką aš čia huh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 08 30, 14:46)
as irgi turguje nusipirkau kazkoki uz 2lt  thumbup.gif  ir laiko gerai, o turejau avono issukama tai suluzinejo man jis greitai ir tik pinigu ismestu buvo gaila  cry.gif

Gal gali imesti nuotrauka ar papasakot kaip jis atrodo ir kokios firmos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 29, 19:32)
taip butent issukama, kitokiu nepripazistu wink.gif

aš irgi kiek nusiperku drožiamų tai vis sudrožiu, nieko nelieka, man patinka Lamis kosmetika iš Eurokos, na šešėliai, tai nusipirkau pieštuka bet nelabai jis man, toks kietas bet kažkaip gaila išmest tai vis naudoju, bet gan ilgai naudojasi lotuliukas.gif kito tikrai nenaudoju biggrin.gif
Atsakyti
As esu naudojusi tik 2 piestukus akims: chanel ir ysl,tai chanel nepatiko,nera blogas,bet ne tokio efekto tikejausi,o va ysl piestuku esu suzaveta,be galo gerai brezia,ilgai laikosi.Is karto jauciasi,kad aukstos kokybes.
Mamai bandziau chanel piestuka atiduoti,tai ji sake,kad mano chanel niekam tikes,jai geriau manhatten .
Atsakyti
ar bandėt Artdeco pieštukus? ne tuos naujus flomasterius, o paprastus pieštukus.
Atsakyti
Turėjau Isadoros - ilgai naudojau - tikrai, akd labai labai geras buvo - minkštai brėžė ir ilgai laikė (visą dieną) - aišku ir kaina tokia nepigi kaip už pieštuką doh.gif

Mexica - pas mane tokia pati problema dėl baltos juostelės virš blakstienų - tai žinok padažau, paskui dar kokiu tamsesniu šešėliu palyginu, užtepu storai tušo ir būna gerai thumbup.gif Pabandyk. O gal įgūdžių trūksta. bet kai pastoviai bandysi - paskui viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka Chanel Ligne d'eau piestukas-nuostabus!Labai geras tos pacios firmos baltas piestukas(konturui prie pat akies)-Le crayon khol.Juodas le crayon yeux-ne itin patiko,taciau piestuko kitame gale esanti kieta kempinele-puiki priemone seseliu konturui susvelninti.Taip pat naudojuosi Dior ir Givenchy piestukais-labai patenkinta.
Atsakyti
Esu visokiu piestuku naudojusi : MissSporty (anksciau tokie buvo nebrangus, bet geri), Lumene, Rimmel, dabar Darphin naudoju. Negaliu kazkurio vieno isskirti-svarbiausia, kad butu minkstas, gerai breztu.
Atsakyti
O mane domina tie artdeco "flomasteriai" ax.gif ar jie kaip piestukai? ar ilgai laiko, gal atsparus vandeniui bigsmile.gif ir gal kaina zinot?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 03 31, 10:11)
O mane domina tie artdeco "flomasteriai"  ax.gif ar jie kaip piestukai? ar ilgai laiko, gal atsparus vandeniui bigsmile.gif ir gal kaina zinot?

As turiu bigsmile.gif man jis thumbup.gif kainuoja ~23lt, issilaiko visa diena, labai patogus linija gaunasi is pirmo karto, yra kazkur 12 spalvu mirksiukas.gif
Atsakyti
O man Artdeco flomasteriai visiskai nepatiko schmoll.gif Nieko man su jais neiseina normaliai nubrezti schmoll.gif Ir linija kreiva (nors gal cia rankos kreivos, tai kreivai ir brezia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ), ir siaip linija kazkokia blyški gaunasi blink.gif Ta pacia linija kelis kartus ryskinu, kol kazkokią spalvą pavyksta isgauti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 28 balandžio 2006 - 13:33
o ką manot apie skystus pravedimus akims? geriau negu paprasti pieštukai? ax.gif
Atsakyti