Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(sauleszuikutis @ 2012 02 10, 19:28)
o kas tas woterlinas? kazkoks pagrindas gal? g.gif  buvau sarmoj, ten mergaites labiau isgyre artdeko slapia pravedima, kur kaip flomasteris, gal yra ji naudojanciu? 4u.gif  dabar jau nezinau ka geriau pirkt, reikes jauciu abu  biggrin.gif

Waterline tai kaip pravedima padaro irs apatiniu blakstienu:
user posted image
tamsiai fioletine
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 02 07, 15:26)
As dar turiu Lumene, Manhattan, Essence. Sitie visi yra minkstesni. Ir laikosi prasciau.
Jei zinot kas laikosi geriau rasykit... 4u.gif

Man apskritai nei vienas pieštukas ant apatinės akių linijos nesilaiko , išskyrus MAC eye kohl doh.gif Va šitam tai priekaištų neturiu, be to man šita spalva labai graži - vadinasi rosemary and thyme
user posted image
Beje, neseniai žiūrėjau jų tinklalapyje, tai man pasirodė, kad dabar išleista nemažai naujų MAC pieštukų, o šitos spalvos nebėra.
Ir dar man pasirodė neblogas Estee Lauder Artist eye pencil, bet iki MAC jam toli gražu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 02 07, 16:26)
As dar turiu Lumene, Manhattan, Essence. Sitie visi yra minkstesni. Ir laikosi prasciau.
Jei zinot kas laikosi geriau rasykit... 4u.gif

Is piestuku man geriausia laikosi BeYu soft liner butent 646 spalva (tamsiai ruda su auksiniu atspalviu), o ir kitos sios linijos spalvos pakankamai gerai, t.y. darbo diena atlaiko. Jie itin miksti, bet su kokiais Manhattan laikymosi nera ko lygint. Is Kahjal serijos baisiai nesilaiko.

Aplamai, tai piestukus naudot nustojau, skysti pravedimai patinka labiau, ir laikymosi prasme, ir pasidazyt greiciau gaunasi.
Atsakyti
Gal kas parekomenduotu turkio spalvos akiu piestuka.
Pati nezinau kaip apibudinti spalva biggrin.gif Melyna kuri persilieja i fioletine 4u.gif manau kas zino tas apie ka kalbu supranta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 15, 18:50)
Gal kas parekomenduotu turkio spalvos akiu piestuka.
Pati nezinau kaip apibudinti spalva  biggrin.gif  Melyna kuri persilieja i fioletine 4u.gif  manau kas zino tas apie ka kalbu supranta 4u.gif

Man atrodo, cia ne turkio butu... g.gif Gal koks ametistas... g.gif Trkis i zydruma-zalsvuma
Atsakyti
Aha, jus visiskai teisi 4u.gif Tada jau nebezinau kaip apibudinti spalva melinai fioletine smile.gif Angliskai kazkas panasaus vadinasi navy blue
Papildyta:
Oho, radau biggrin.gif
user posted image
user posted image
Tik nera pas mane wet n wild sad.gif
gal kazka panasaus matete ? tinka bet kokia firma, kad tik laikytu gerai, neatmetu nei Essence nei Chanel biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 15 vasario 2012 - 18:02
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 15, 19:04)
Aha, jus visiskai teisi  4u.gif  Tada jau nebezinau kaip apibudinti spalva melinai fioletine smile.gif Angliskai kazkas panasaus vadinasi navy blue

Parinkau keletą 4u.gif
MAC Industrial Pearlglide Intense Eyeliner
user posted image

MAC Petrol Blue Pearlglide Intense Eyeliner
user posted image

Make Up For Ever #8K Khol Pencil
user posted image

Tarina Tarantino Spark of Envy Eye Dream Hyperliner
user posted image

MAC Practice Makes Perfect Technakohl Liner
user posted image

Urban Decay Radium 24/7 Eye Pencil
user posted image

Urban Decay Junkie 24/7 Eye Pencil
user posted image

NARS Abbey Road Larger Than Life Eyeliner
user posted image

NARS Rue Saint-Honore Larger Than Life Eyeliner
user posted image

Buxom Nunchucks Smoky Eye Stick
user posted image
Papildyta:
user posted image
Givenchy #14, MAC Prussian, Dolce & Gabbana #8, YSL #03, MUFE #3L, MAC Marine Ultra, UD Binge, Chanel Marine, tokidoki Skeletro, MUFE #15L
Papildyta:
Dolce & Gabbana Blue Intense Eyeliner
user posted image

Make Up For Ever #3L Aqua Eyes Liner
user posted image

Na gal jau išsirinksit lotuliukas.gif
Atsakyti
Gisana super thumbup.gif Aciu dideliausias 4u.gif
MAC Petrol Blue Pearlglide Intense Eyeliner
Make Up For Ever #8K Khol Pencil
NARS Rue Saint-Honore Larger Than Life Eyeliner
super tinka thumbup.gif
Atsakyti
Siandien bandziau Bourjois piestukus, patiko. Turetu but patvarus. Manau, ji ir isigysiu
Atsakyti
gal kuri turit atsiliepimų apie Lancome pieštukus? labai užsižiūrėjau ebayjuj į žydrą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 02 19, 01:21)
gal kuri turit atsiliepimų apie Lancome pieštukus? labai užsižiūrėjau ebayjuj į žydrą  blush2.gif

Šis labai neblogas pieštukas akims,minkštas ir gerai laikosi 4u.gif
Atsakyti
Na, kol nenusiperki, tol neisitikini, geras ar ne. Nusipirkau vis del to Bourjois piestuka. Ir nusivyliau. Puse dienos buvau vaiksciojus, nusibrezus parduotuvej linija ant rankos, kuo puikiausiai laikosi ant sausos odos, o ant voko nelabai. Taip, labai maloni tekstura, labai minkstas, puikiausiai brezia linija tokia, kokios reikia, nes labai pigmentuotas, siuo aspektu priekaistu neturiu. Bet... Dar neteko tokio turet, kad ir neissilaikydavo visi ilgai, siek tiek pajuode paakiai nuo bet kurio buna, bet sitas dar ir palieka pedsaka i darbo dienos gala ant virsutinio voko.. schmoll.gif Su Max Factor ar kad ir tuo nepatvariu Lumene man taip nebudavo
Atsakyti