Merginos , ką manot apie Essence akių kontūrus, kurie geriausi?
QUOTE(SweetCheery @ 2012 02 06, 19:49)
Merginos , ką manot apie Essence akių kontūrus, kurie geriausi?
Man tai patiko ir nustebino patvarumu skystas Essence Waterproof , o visi kiti pieštukiniai nubėga tiesa, man ir daug brangesni pieštukai nubėga tai nežinau, gal čia mano akyse problema... nors oda sausa, sakyčiau neturėtų bėgti...
O lengvai nusivalo?
QUOTE(SweetCheery @ 2012 02 06, 21:42)
O lengvai nusivalo?
Normaliai , na aš naudoju valiklį, kuris tinka ir Waterproof makiažui valyti, tai gal todėl neturiu su tuo problemų.
Šiaip nėra jis iš tokių kur prilimpa ir nenusivalo niekaip, manau ir su paprastu pieneliu nusivalytų, juk ne prof. priemonė kokia
QUOTE(Garbaniukė @ 2012 02 01, 17:52)
supratau o jusiskis kietesnis? kokia lt kaina jo?
75lt
QUOTE(SaiMita @ 2012 02 07, 15:00)
aš irgi tokį turiu, tai aš jį tikrai kaip minkštą apibūdinčiau, o ir laikosi tikrai ne itin
sutinku,kad spalva tikrai intensyvi
sutinku,kad spalva tikrai intensyvi
As dar turiu Lumene, Manhattan, Essence. Sitie visi yra minkstesni. Ir laikosi prasciau.
Jei zinot kas laikosi geriau rasykit...
QUOTE(Malena @ 2012 02 07, 16:26)
As dar turiu Lumene, Manhattan, Essence. Sitie visi yra minkstesni. Ir laikosi prasciau.
Man uz Lumene geriau laikosi Max Factor, bet, deja, irgi ne etalonas...
drauge turi artdeko vandeniui atsparu piestuka, sako neblogas, kokie butu kitu pastebejimai? ar gerai laikosi? ar ryski spalva?
QUOTE(sauleszuikutis @ 2012 02 07, 16:26)
drauge turi artdeko vandeniui atsparu piestuka, sako neblogas, kokie butu kitu pastebejimai? ar gerai laikosi? ar ryski spalva?
Neblogas jis, gerai laikosi ir ant waterline'o. Tačiau net kiek per minkštas, tai palaikau šaldytuve prieš padrožiant ir naudojant QUOTE(Irisinė @ 2012 02 08, 02:23)
Neblogas jis, gerai laikosi ir ant waterline'o. Tačiau net kiek per minkštas, tai palaikau šaldytuve prieš padrožiant ir naudojant
o kas tas woterlinas? kazkoks pagrindas gal? buvau sarmoj, ten mergaites labiau isgyre artdeko slapia pravedima, kur kaip flomasteris, gal yra ji naudojanciu? dabar jau nezinau ka geriau pirkt, reikes jauciu abu