Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Estela_ @ 2012 01 27, 01:07)

neseniai prabėgom įsigijau šitą: pabandžiau ant rankos tryniau tryniau ir nieko- gerai laikė, iš tiesų visada taip testuoju pravedimus.. pasitepu ant rankos laukiu kol nudžius ir darau išbandymą  biggrin.gif
...ir išties, pirma diena dar tik, bet džiaugiuosi nebrangiu ir geru produktu- rekomenduoju šį, kaip tikrai gerai laikantį  smile.gif

Essence Liquid Eyeliner Waterproof (dešinėje)
user posted image

Taip, taip, labai geras pravedimas, net tas kairėje išsilaiko visa dieną nepakitęs, kad ir kur bebūčiau, po vakaro klube nieks nebuvo nubėgę ar dingę, dešiniojo nebandžiau, nes ir kairysis paliko labai gerą įspūdį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 01 19, 14:54)
aš noriu laaaabai pagirti L'oreal super liner  wub.gif
user posted image
labai intensyvi spalva, nereikia brūžint.. Pati plunksnelė laaabai patogi  wub.gif  nemoku net paaiškint, ne iš plaukelių, o toks lankstus guminis galiukas..  todėl labai lengva tiksliai valdyt, tikrai neblogai išsilaiko  thumbup.gif

As rinkausi tarp sito Loreal ir Loreal Duo precision. Parinkau Duo precision, esu laaabai patenkinta. Labai paprasta brezti linija, laikosi puikiai, nesubega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 01 19, 13:54)
aš noriu laaaabai pagirti L'oreal super liner  wub.gif
user posted image
labai intensyvi spalva, nereikia brūžint.. Pati plunksnelė laaabai patogi  wub.gif  nemoku net paaiškint, ne iš plaukelių, o toks lankstus guminis galiukas..  todėl labai lengva tiksliai valdyt, tikrai neblogai išsilaiko  thumbup.gif

Prisijungiu prie pagiru drinks_cheers.gif Sunaudojau visa, tik ne vandeniui atsparu, (ne su melynu uzrasu, o su auksiniu) labai patiko thumbup.gif Patogi plunksnele (nezinau net kaip pavadinti, lankstus flomasteris biggrin.gif ), intensyvi spalva, galima reguliuoti, kai reikia plonesnes ar storesnes linijos, netepa. Dabar nusipirkau Catrice doh.gif schmoll.gif Lengvai nusivalo ir priteplioja blakstienas, kad sugadina visa makiaza blink.gif Ar cia konsistencija kalta, nesuprantu, juk dazausi taip pat kaip su Loreal'iu, bet su juo niekada to nebuvo. Kartosiu! thumbup.gif
Atsakyti
o man asmeniskai labiausiai patinka piestukai akims paryskinti
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 01 31, 16:23)
o man asmeniskai labiausiai patinka piestukai akims paryskinti

Gal koki gera pasiulytumet?

Beje, merginos, ar buna tu lineriu geru - bet ne juodu, o kokios tamsiai pilkos, rudos spalvos?.. Siandien ziurinejau ta L`oreali, gal ir neblogas, dabar jam berods akcija Droge. Bet jau juodumas tas... Man kaip sviesiaplaukei - na nelabaaai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 31, 17:24)
Gal koki gera pasiulytumet?

Beje, merginos, ar buna tu lineriu geru - bet ne juodu, o kokios tamsiai pilkos, rudos spalvos?.. Siandien ziurinejau ta L`oreali, gal ir neblogas, dabar jam berods akcija Droge. Bet jau juodumas tas... Man kaip sviesiaplaukei - na nelabaaai... schmoll.gif

labiausiai man patinka Chanel kompanijos ,nemeluosiu naudoju jau du metus ir dar mazas galas yra,bet ,jei is pigesniu,tai siulyciau Bourjois irgi labai neblogi,o laineriu kitokiu spalvu yra is Beyu,Gosh,kurie gerai laiko,pabandykit
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 01 31, 18:22)
labiausiai man patinka Chanel kompanijos ,nemeluosiu naudoju jau du metus ir dar mazas galas yra,bet ,jei is pigesniu,tai siulyciau Bourjois irgi labai neblogi,o laineriu kitokiu spalvu yra is Beyu,Gosh,kurie gerai laiko,pabandykit

Dekui smile.gif Kaip tik Bourjois peistuku niekad nesu bandzius... Gal ir vertetu... g.gif Turiu Beyu tusa, labai geras, gal ir liner`is nepavestu... bigsmile.gif Aciukas dar karta
Atsakyti
naudoju ir as chanel rudos spalvos piestuka. bet kad labai patiktu-nepasakyciau. man jie visi kazkaip "subega". ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2012 01 31, 19:23)
naudoju ir as chanel rudos spalvos piestuka. bet kad labai patiktu-nepasakyciau. man jie visi kazkaip "subega". ka ne taip darau?

o kuri Jus naudojat?ju ten yra keletas rusiu,taip vieni yra minkstesni ir ne taip gerai laiko,as naudoju
http://www.google.co...1t:429,r:12,s:0
juoda
Atsakyti
mano sis Chanel PRECISION EYE DEFINER
http://www.chanel.co...AYON-YEUX-89223

rudas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2012 01 31, 22:18)
mano sis Chanel PRECISION EYE DEFINER
http://www.chanel.co...AYON-YEUX-89223

rudas smile.gif

va,butent sie ir yra minksti ir gali tr teplioti
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 02 01, 12:25)
va,butent sie ir yra minksti ir gali tr teplioti

supratau ax.gif o jusiskis kietesnis? kokia lt kaina jo?
Atsakyti