Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Gisana @ 2011 12 14, 17:45)

o ka cia turetu rodyt? lupdazi? nemanau kad i ta tema pataiket.. cia apie akiu apvadus ir piestukus kalbama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Linine~ @ 2011 12 14, 18:26)
o ka cia turetu rodyt? lupdazi? nemanau kad i ta tema pataiket.. cia apie akiu apvadus ir piestukus kalbama 4u.gif

Ten pataikiau, matyt nerodo, turiu šitą galvoje:
Maybelline master drama išsukamas pieštukas
http://www.maybellin...crop_161826.jpg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Linine~ @ 2011 10 30, 19:03)
sveikutes, o man siuo metu geriausias stai sis  bigsmile.gif
Maybelline lasting drama gelinė akių plunksnelė
user posted image

gelinis pravedimas, breziasi puikiai su pakuoteje pridetu sepeteliu  rolleyes.gif  visa diena issilaiko nepakites  smile.gif

kur pirkote? kokia kaina?
Atsakyti
turiu Shiseido Smoothing eye pencil
user posted image
nieko gero, vaskines konsistencijos, blogai pasiskirsto.
nors kiti shiseido piestukai puikus. sita pirkau Douglase, tai nezinau, gal pasenes pasitaike.

o geriausias tai Chanel. tiesiog puikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 19 sausio 2012 - 11:17
aš noriu laaaabai pagirti L'oreal super liner wub.gif
user posted image
labai intensyvi spalva, nereikia brūžint.. Pati plunksnelė laaabai patogi wub.gif nemoku net paaiškint, ne iš plaukelių, o toks lankstus guminis galiukas.. todėl labai lengva tiksliai valdyt, tikrai neblogai išsilaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 01 19, 13:54)
aš noriu laaaabai pagirti L'oreal super liner  wub.gif

kuris geresnis, Bourjois ar L'oreal?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 01 20, 01:26)
kuris geresnis, Bourjois ar L'oreal?

Dabar L'oreal vienareikšmiškai. Dėl spalvos intensyvumo ir "sodrumo". Boujois puikus toms, kurios tik pradedančios "pravodkių piešėjos", nes patogus pieštuko principas thumbup.gif Šiaip puikiai dažė ir bourjois, bet kaip jau minėjau anksčiau ne visada iš pirmo karto pavykdavo nubrėžti intensyvią spalvą thumbup.gif

dar vienas laaaabai patinkantis dalykas apie L'oreal.. Nors laiko tikrai neblogai, bet dažantis ir nepavykus, labai lengva pataisyt thumbup.gif patrini ir nusivalo, neišsimozoji pusę veido cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 30, 15:00)
Aš noriu pagirti Bourjois Feutre liner'į. Naudoju mėnesį laiko, kolkas brėžia taip pat kaip ir pirmais kartais. Spalva labai intensyvi juoda, nereikia brūžint, kad išgaut juodumą. Patogu nubrėžt tiek labai ploną, tiek storą liniją  ax.gif  Flomasterio galiukas "neišsipešiojo", tad lygiai toks pat standus ir tvirtas... Laikosi irgi puikiai.
Tikiuos ir ateity neuždžius  ax.gif
user posted image

Tokio tipo turiu is Essense, puikiai brezia, o ir kainuoja apie 10Lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 20, 13:49)
Tokio tipo turiu is Essense, puikiai brezia, o ir kainuoja apie 10Lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

Kaip tik toki nusipirkau, pasiskaiciusi gerus atsiliepimus, man jis nelabai patiko, kelis kartus bandziau dazytis ir va guli kosmetyckej dabar. Sugrizau prie savo seno paprasto piestuko, gal reikia priprasti net nezinau, bet man schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(~Linine~ @ 2011 10 30, 18:03)
sveikutes, o man siuo metu geriausias stai sis  bigsmile.gif
Maybelline lasting drama gelinė akių plunksnelė
http://i938.photobuc...elline_gel2.jpg

gelinis pravedimas, breziasi puikiai su pakuoteje pridetu sepeteliu  rolleyes.gif  visa diena issilaiko nepakites  smile.gif

va sita noreciau isbandyti smile.gif
Atsakyti
Kurie piestukai geriau laiko Artdeco ar Gosh?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 26, 18:30)
Kurie piestukai geriau laiko Artdeco ar Gosh?

iš Artdeco man labai plunksnelė patinka.
Atsakyti
Esu problematiška pravedimų klausimu, visada mėgau rudą pieštuką, bet nesvarbu kokios firmos ir brangumo bebandyčiau- rezultatas tas pats- subėga ir viskas doh.gif

Taigi grįžau prie seno draugo biggrin.gif - skysto pravedimo.

Labai patiko šis TBS, gerai laikydavo visą dieną- tas man juk ir svarbiausia smile.gif
bet kol nenaudojamas stovėjo, kažkoks vandeningas pasidarė, teko išmesti..

TBS Liquid Eyeliner
user posted image

neseniai prabėgom įsigijau šitą: pabandžiau ant rankos tryniau tryniau ir nieko- gerai laikė, iš tiesų visada taip testuoju pravedimus.. pasitepu ant rankos laukiu kol nudžius ir darau išbandymą biggrin.gif
...ir išties, pirma diena dar tik, bet džiaugiuosi nebrangiu ir geru produktu- rekomenduoju šį, kaip tikrai gerai laikantį smile.gif

Essence Liquid Eyeliner Waterproof (dešinėje)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 26 sausio 2012 - 23:08