Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(pienas @ 2011 08 22, 13:30)
Smagiai ziurisi, o kokios firmos sis geris?.. nelabai is nuotraukos matosi.

ne manęs klausėt, bet atsakysiu.
Too Faced 4u.gif
Atsakyti
Geriausiai laiko geliniai akiu pravedimai, juos labai lengva uztepti tinkamu sepeteliu, gaunasi ypac preciziska linija. Nors uzsienyje jie jau seniai nebe naujove Lietuvos kosmetikos parduotuvese ju laaabai mazas pasirinkimas. Kiek internete teko ieskoti kazko kokybisko ir priimtina kaina, geriausiai pasaulio merginu yra vertinamas nesenai pasirodes Maybelline Eye Studio Gel Liner Black http://www.superdrug.com/eye-liner/maybelline-eye-studio-gel-liner-black/invt/249975/ . Jis ne tik gerai pigmetuotas, ilgai isliekantis, nebrangus, bet pakuoteje turi jam skirta sepeteli. Ruosiuos parsisiusti, nes kol i Lietuvoje bus galima isigyti.... :///
Atsakyti
Pernai vasarą atradau gelinį pravedimą, pirmas bandytas buvo iš Coastal scents, brėžė juodai, pigmentuotai, laikėsi 2 dienas ir nebėgo, o po to ėmė kietėti, sudžiūvo ir trupiniai byrėjo. Tai supykau doh.gif dabar nusipirkau nebrangų Essence - kol tas toks pats kaip ir CS. Laiko puikiai, kai labai karšta kažkiek pabėga, bet taip priekaištų neturiu. Įdomu kada sukietės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(addiktiion @ 2011 08 24, 13:20)
Ruosiuos parsisiusti, nes kol i Lietuvoje bus galima isigyti.... :///

O tai ka ju pas mus nera?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 08 24, 15:29)
Pernai vasarą atradau gelinį pravedimą, pirmas bandytas buvo iš Coastal scents, brėžė juodai, pigmentuotai, laikėsi 2 dienas ir nebėgo, o po to ėmė kietėti, sudžiūvo ir trupiniai byrėjo. Tai supykau  doh.gif dabar nusipirkau nebrangų Essence - kol tas toks pats kaip ir CS. Laiko puikiai, kai labai karšta kažkiek pabėga, bet taip priekaištų neturiu. Įdomu kada sukietės  lotuliukas.gif

Geliniai turi tendencija sudziuti, bet kad taip greit... wow blink.gif As irgi galvojau apie Essence, bet kazkaip pardaveja Eurokoj atbaide wink.gif

QUOTE(Olivia. @ 2011 08 24, 18:39)
g.gif

Butent sito Maybelline Eye Studio Gel Liner Black nera, apejau visas kristianas, sarmas, douglas - niekur neradau, gal atves po keliu menesiu, bet negi tiek lauksi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 24, 19:39)
g.gif

addiktiion aiškiai reklamą daro superdrug'ui. Paskaitykit jos visas 5 žinutes.. biggrin.gif
Atsakyti
netikiu g.gif juk int. parduotuvė nėra lietuviška
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 26, 11:05)
addiktiion aiškiai reklamą daro superdrug'ui. Paskaitykit jos visas 5 žinutes.. biggrin.gif

nesąmonė ax.gif
gal tiesiog žmogus visko ko ieško, rana būtent ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 26, 10:05)

Prie ko cia reklama? Ar as siulau jum is ten uzsisakinet? Jei idedu prekes nuoroda is ten tai tik del to kad pamatytumet kokiom kainom galima UK pirkt ir kaip mes permokam cia, Lietuvoje, beto ten galit pasiskaityt review.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addiktiion: 26 rugpjūčio 2011 - 17:44
Man akiu apvadai atsispaudzia auksciau ant voko, keliu firmu esu bandziusi - visu tas pats. gal ka patarsit? verysad.gif gal kazkuo voka patept reik?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 09 29, 23:00)
Man akiu apvadai atsispaudzia auksciau ant voko, keliu firmu esu bandziusi - visu tas pats. gal ka patarsit?  verysad.gif gal kazkuo voka patept reik?

na turiu Clarins, lancome, stila, urban decay man nei vienų neatsispaudžia g.gif jei ne pieštukas kaltas gal tada Jūsų oda labai riebi ir dienos bėgy susiriebaluoja vokas ir ima tirpti pieštukas?? bandykit papūdruoti voką, jei nenaudojate šešėlių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 30 rugsėjo 2011 - 07:07
Sveikos merginos,
gal kuri nors išbandėte šituos akių kontūro pieštukus? pieštukas
Kažkaip šiandien už jų užkliuvo akis tik nenusprendžiu ar jie verti dėmesio smile.gif
Atsakyti