Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Olivia. @ 2011 07 31, 18:03)
Gal esat kuri naudojus LUMENE BLUEBERRY eyelliner'į?  bigsmile.gif
user posted image

As dabar kaip tik ji naudoju, tamsiai ruda 4u.gif Normalus, laineris kaip ir laineris, laikosi vidutiniskai, bet pas mane riebus vokai, del to gal trumpiau ir laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 07 28, 10:17)
Prestige ir vandeniui atsparus piestukai labai super-minksti, netepa ir nenuplaukia, dienos begyje nereikia koreguoti thumbup.gif.

kad minkšti ir gražiai brėžia tai sutinku, bet man nesilaiko, kaip norėčiau doh.gif
turiu vandeniui atsparų rudą, o gaila, kad nesilaiko...
atsiranda akių kampučiuose verysad.gif

gal kas patars ką nors TIKRAI gerai išliekančio? pabodo valytis paakius doh.gif

galvoju apie MUFE g.gif
o skysto nenoriu, pabodo ir nebegražiai atrodo man dienos metu ax.gif
Atsakyti
as turiu du lainerius, bet nemoku brezti linijos grazios, piestuku gaunasi ne tokia ryski, issklaidyti galima, bet laineriu... doh.gif gal patarimu ? nemaciau, gal apie tai jau kalbeta, tema ilga...
Atsakyti
Labiausiai patiko Nivea issukami, ilgai isliekantys piestukai (juodos,tamsiai melynos spalvos,), zadu pirkti toki pat thumbup.gif kiti bandyti nepadare ispudzio, nebent dar koki "atrasiu" g.gif
Atsakyti
Mama nupirko gosh pieštuką akims, minkštas, žiūrėsiu kaip naudosis, nes nesu įvaldžiusi aš tokio daikto ax.gif
Atsakyti
nusipirkau lancome le crayon khôl ir negaliu atsidžiaugt. lengvai brėžiasi linija, minkštas, išsilaiko pakankamai ilgai. nors įtariu, kad skysti apvadai laikosi ilgiau nei pieštukai.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 20, 21:31)
nusipirkau lancome le crayon khôl ir negaliu atsidžiaugt. lengvai brėžiasi linija, minkštas, išsilaiko pakankamai ilgai. nors įtariu, kad skysti apvadai laikosi ilgiau nei pieštukai.

kur pirkot ir kokia kaina jo, ar gerai jum laikosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 08 20, 21:35)
kur pirkot ir kokia kaina jo, ar gerai jum laikosi?  4u.gif

douglas, iki 70 litų, pakankamai neblogai, tačiau palygint su skystais apvadais negaliu.
Atsakyti
prisipirkau urban decay 24/7 pieštukų,- brangūs rupūžės, bet girdėjau, kad labai geri ax.gif man atsparių vandeniui reikėjo, pavargau tuos pigesnius pirkti, tiek pinigų išmeti, o galiausiai tenka vis tiek brangesnio ieškoti doh.gif matysiu ar pateisins lūkesčius smile.gif
Atsakyti
Turiu sita komplekta

My Webpage

Su siuo skystu pravedimu sumaisius su bet kuriuo seseliu gaunasi reikiamos spalvos pravedimas.. nu nerealus dalykas smile.gif
Atsakyti
As ilgai naudodavau Golden Rose skystus pravedimus.. patiko, kad jie buvo spalvoti ir labai gerai laikydavosi.
Atsakyti
QUOTE(taigra @ 2011 08 21, 01:37)
Turiu sita komplekta

My Webpage

Su siuo skystu pravedimu sumaisius su bet kuriuo seseliu gaunasi reikiamos spalvos pravedimas.. nu nerealus dalykas smile.gif

Smagiai ziurisi, o kokios firmos sis geris?.. nelabai is nuotraukos matosi.
Atsakyti