Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(aurums @ 2011 07 22, 22:04)
Kaip tai atsigauna? Be jokių spec. priemonių? Man taip dar nebuvo su flomasteriais, kad uždžiūtų ir vėl atsigautų - jei pradeda silpnai brėžti, tai jau ir amen.

Tiesiog palaikau ne gulscia kosmetineje, o pastatau "zemyn galva" puodelyje ir vel pradeda piesti.
Atsakyti
parekomenduokit kuo ilgiau laikantį juodą pieštuką arba liner'į ax.gif
Atsakyti
nusipirkau skysta lineri thumbup.gif plunksnyte plonyte, brezia puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 07 26, 21:32)
nusipirkau  skysta  lineri  thumbup.gif  plunksnyte plonyte, brezia puikiai  thumbup.gif

tai gal plačiau.. ne vienas jis ant svieto tėra, tad ir pavadinimą įdomu būtų sužinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 26, 23:14)
tai gal plačiau.. ne vienas jis ant svieto tėra, tad ir pavadinimą įdomu būtų sužinot  ax.gif

as pirkau skysta, juoda, atsparu vandeniui Prestige thumbup.gif
Pirmakart rankose laikiau skysta, bet tikrai nusibreziau lengvai ir dailiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 07 28, 08:39)
as pirkau skysta, juoda,  atsparu vandeniui Prestige  thumbup.gif 
Pirmakart rankose laikiau skysta, bet tikrai nusibreziau lengvai ir dailiai smile.gif

Prestige ir vandeniui atsparus piestukai labai super-minksti, netepa ir nenuplaukia, dienos begyje nereikia koreguoti thumbup.gif. Paprasti piestukai-neverti demesio (juos berods, pries menesi dalino nemokamai perkant dvi Prestige prekes).
Atsakyti
man patinka sis

user posted image

tikrai lengva naudoti, gerai laikosi.
Atsakyti
kosmetinėj radau šį, kažkodėl niekad taip ir nenaudojau, o dabar sugalvojau pabandyt, tai visai geras, išsilaiko visą dieną ir visiškai netepa, lieka koks buvęs smile.gif
Gabriella Salvete liquid contour
user posted image
Atsakyti
Gal esat kuri naudojus LUMENE BLUEBERRY eyelliner'į? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Man pats geriausias yra skystas apvadas Bourjois clubbing ultra black, ypac juodas, labai gerai tepasi, ilgam uztenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marsule @ 2011 08 02, 23:14)
Man pats geriausias yra skystas apvadas Bourjois clubbing ultra black, ypac juodas, labai gerai tepasi, ilgam uztenka thumbup.gif

kokia jo kaina ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marsule @ 2011 08 02, 23:14)

turiu ir aš jį, tikrai graži sodri spalva ir puikiai laikosi, bet man nepatinka pati "plunksnelė". Nemoku net paaiškint. Patys tie šepetėlio plaukeliai laabai ilgi, ir man sunku nutaikyt nubrėžt kartais tiesią liniją. Jei jie būtų kiek trumpesni, tikrai būtų paprasčiau 4u.gif
Atsakyti