Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(_sala_ @ 2011 02 22, 16:37)
Man labai patinka flomasteris iš Oriflame, nusipirkau pabandymui, nes nežinojau ar pavyks naudotis, bet likau labai patenkinta smile.gif
user posted image
Manau geras variantas kas ieško kažko pigaus. Tik čia limituota kolekcija rodos buvo, bet yra tokių pačių tik ne raudonoje pakuotėje

nusipirkau ir as si biggrin.gif .gerai ,lengvai breziai,issilaiko visa diena tik uzsikemsa taip kad poto reikia pavargti kol atsikemsu lotuliukas.gif .o gal cia man koks brokuotas pasitaike,bet seip 10 balu
Atsakyti
gal kam teko bandyti toki Chanel piestuka?ar jis minkstas?

http://www.chanel.co...AYON-YEUX-95866
Atsakyti
naudoju essence išsukama tokį, parašyta, kad atsparus vandeniui, nors su juo ir nusiplauna biggrin.gif doh.gif Tai man labai super, nei tepa, nieko, tik gal kiek kietokas sakyčiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2011 03 20, 10:04)
gal kam teko bandyti toki Chanel piestuka?ar jis minkstas?

http://www.chanel.co...AYON-YEUX-95866

aš turiu, kaip tik baiginėju, bet vėl pirksiu: tikrai minkštas, o tas trintukas labai naudingas: nubrėžiu liniją ir juo išsklaidau. Turėjau (ir tebeturiu biggrin.gif ) iš Clarins kažką panašaus tik su kempinėle, tai man nepalyginamas su Chanel: pieštukas kietokas, o kempinėlė nieko neišsklaido 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvo kažkokia ypatinga diena Sarmoje biggrin.gif Nes per kelias minutes trys klientės paeiliui, iš kurių buvau ir aš, nusipirko Lumene blueberry plunksnelę biggrin.gif

user posted image

Labai patiko jau čia minėtas Douglas juodas firminis pieštukas. Minkštas, "riebus", man tokie labai patinka, kur be vargo dažo.

O pati dar naudoju antakiams ir kartais akims, pagal nuotaiką, man patinkantį The Body Shop pieštuką, juodai - violetinį "14 Glowing Amethyst", Nr. pirmas nuotraukoje:

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kuri bandete skysta pravedima is Dior? Ar yra geresniu is kitos firmos? Noriu nusipirkti kad butu sodriai juodas ir zinoma isliktu visa diena.
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 14:01)
As turiu su tokia plunksnele Pupa eaylineri, bet man asmeniskai essence patogesnis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

begsiu pirkti,jei taip isgirtas
Atsakyti
g.gif O jums tie flomasteriai neuzdziuna ....
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 07 21, 21:12)
g.gif O jums tie flomasteriai neuzdziuna ....

Nu tai jie irgi pasibaigia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 07 21, 23:22)
Nu tai jie irgi pasibaigia  biggrin.gif

per 2 dienas? g.gif Beje, tikrai kamsteli gerai uzdariau!!! Pabuna kelias dienas ir vel atsigauna.... Vienintele ju savybe kuri man nepatinka ...
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 07 22, 19:26)
per 2 dienas? g.gif  Beje, tikrai kamsteli gerai uzdariau!!! Pabuna kelias dienas ir vel atsigauna.... Vienintele ju savybe kuri man nepatinka ...

Kaip tai atsigauna? Be jokių spec. priemonių? Man taip dar nebuvo su flomasteriais, kad uždžiūtų ir vėl atsigautų - jei pradeda silpnai brėžti, tai jau ir amen.
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 07 22, 20:26)
per 2 dienas? g.gif  Beje, tikrai kamsteli gerai uzdariau!!! Pabuna kelias dienas ir vel atsigauna.... Vienintele ju savybe kuri man nepatinka ...

Tada nzn kame beda.... unsure.gif

QUOTE(aurums @ 2011 07 22, 21:04)
Kaip tai atsigauna? Be jokių spec. priemonių? Man taip dar nebuvo su flomasteriais, kad uždžiūtų ir vėl atsigautų - jei pradeda silpnai brėžti, tai jau ir amen.

drinks_cheers.gif biggrin.gif Amen lotuliukas.gif
Atsakyti