Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 14:02)
Priklauso nuo to, ko jus tikites  is pravedimo. As is pat pradziu mokinausi su flomasteriu, kas labai sekmingai sekesi, bet jei norit padaryti preciziska pravedima su uzlenkimu graziu, tada flomasteris netiks.

As pati turiu visus tris ir naudoju pagal tai, ko noriu ta diena  smile.gif  Ta plonyte plunksnele man labai graziai dazo  wub.gif  As turiu is Urban Decay toki dvipusi pravedima, vienam gale plonyte, kitam storesne plunksnele. Abu yra bespalviai, o as galiu is bet kokio seselio pasidaryti kokios noriu spalvos pravedima  thumbup.gif  Apie toki kalbu:

user posted image

Ačiū 4u.gif Tai gal pirmai pradžiai ir aš kokį pigesnį flomasterį ieškosiu, kol kas geriau apseisiu be užlenkimo, bet bent jau linija bus tiesi nenukreivaliota rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai patinka flomasteris iš Oriflame, nusipirkau pabandymui, nes nežinojau ar pavyks naudotis, bet likau labai patenkinta smile.gif
user posted image
Manau geras variantas kas ieško kažko pigaus. Tik čia limituota kolekcija rodos buvo, bet yra tokių pačių tik ne raudonoje pakuotėje
Atsakyti
patarkite prasau ka geriau rinktis piestuka ar flomasteri?as dar tik pradedancioji blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mochera: 22 vasario 2011 - 16:07
QUOTE(Mochera @ 2011 02 22, 17:07)
patarkite prasau ka geriau rinktis piestuka ar flomasteri?as dar tik pradedancioji  blush2.gif

Aš pradėčiau nuo pieštuko, paskui pabandyčiau flomasterį ir galiausiai plunksnelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 02 22, 18:11)
Aš pradėčiau nuo pieštuko, paskui pabandyčiau flomasterį ir galiausiai plunksnelę smile.gif

kaip issirinkti piestuka? blush2.gif koks jis turi buti g.gif kietas ar minkstas?
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 02 22, 16:11)

Kad piestukas storai brezia ir linija ne tokia ryski gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 22:29)
Kad piestukas storai brezia ir linija ne tokia ryski gaunasi  g.gif

as pasibresiu plona ir ryskia linija( su essence issukamu piestuku), tokio kaip flomasterio isvis nenaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 02 22, 21:03)
as pasibresiu plona ir ryskia linija( su essence issukamu piestuku), tokio kaip flomasterio isvis nenaudoju  smile.gif

Na gal cia mano toks nusistatymas pries piestukus, nes nenaudoju ju isvis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 22:11)
Na gal cia mano toks nusistatymas pries piestukus, nes nenaudoju ju isvis...  blush2.gif

Tai tik gerą pieštuką reikia išsirinkti, gerai pasismailinti arba pirkti išsukamą. Aš dažniausiai pasidarau pavedimą (ant viršutinio voko), tada šiek tiek išsklaidau ir tada prie pat blakstienų dar paryškinu. O kartais dar su flomasteriu ant viršaus papaišau jei noriu ryškumo smile.gif Bet iš esmės man pieštukai patinka, nes gaunasi minkštesnė, ne tokia griežta linija.
Ir man minkšti patinka, labai gerą turiu iš SLA, super tiesiog. Labai ryškus, gerai laikosi ir puikiai išsisklaido jei norisi to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 22 vasario 2011 - 21:47
aš kaip visiškai nesidažanti, tai pasakykit, pigesnis flomasteris ar plunksnelė pravedimui? smile.gif nemanau, kad ilgai naudosiu, tiesiog knieti išbandyt smile.gif
Atsakyti
gal galit koki gera piestuka akytems na kur ta linija eina waterline parekomenduoti, nes ne visi piestukai ant sitos linijos gerai ryskiai dazo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasiukas @ 2011 03 12, 00:37)
aš kaip visiškai nesidažanti, tai pasakykit, pigesnis flomasteris ar plunksnelė pravedimui? smile.gif nemanau, kad ilgai naudosiu, tiesiog knieti išbandyt smile.gif

Kaina priklauso ne nuo tipo pravedimo, o nuo firmos, kuri juos gamina smile.gif
Atsakyti