Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(mexica @ 2005 08 05, 15:34)
O kaip jus apvedat virs blakstienu virsutini voka? Nu niekaip man nesigauna,nes kai dazausi tai viskas lyg ir gerai,bet kai jau pakeliu akis normaliai i veidrodi paziuret tai aiskiai matosi tarpelis tarp blakstienu ir piestuko linijos  blink.gif Ir taip visada,kad  ir kaip bedazyciau. doh.gif

Gal pas tave sviesokos blakstienos prie voku ir del to taip gaunasi.. g.gif Jei rimtai,tai net nzn...
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 08 05, 15:10)
Gal pas tave sviesokos blakstienos prie voku ir del to taip gaunasi.. g.gif Jei rimtai,tai net nzn...

Jo, man irgi kartais taip buna. Bent jau atrodo kad ten labai matosi, bet išties po to su tušu padažau ir viskas būna tada OK cool.gif Pabandyk su tušu nuo pat šaknų padažyt ir žiūrėk tada į veidrodį ar vis dar taip baisiai matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 08 05, 14:34)
O kaip jus apvedat virs blakstienu virsutini voka? Nu niekaip man nesigauna,nes kai dazausi tai viskas lyg ir gerai,bet kai jau pakeliu akis normaliai i veidrodi paziuret tai aiskiai matosi tarpelis tarp blakstienu ir piestuko linijos  blink.gif Ir taip visada,kad  ir kaip bedazyciau. doh.gif

aš atsimerkus tą liniją brėžiu, jokių tarpelių nebūna rolleyes.gif
Atsakyti
Na man ilgai issilaiko piestukas is nivea,o as cia neseniai nusipirkau super dalykeli pietuka-flomasteri is Artdeco,kainavo 24lt,su juo linija iseina kaip padaryta su skystu pravedimu,labai geras ir laikosi labaiii ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu Loreal. Man jis nepatinka: niekaip nenusidrožia, lūžinėja, braižo iš vis šū... Taip pat turiu Deborah- pusė velnio.
Atsakyti
O as turguj radau fantastiska piestuka uz 1.5 lito biggrin.gif Laiko iki velaus vakaro, nenubyra, lengva padrozti, tiesiog liuks, o vat visokie isbandyti Loreal, Max Factor, Nivea ir dar kokie tai nepatiko visai schmoll.gif
Atsakyti
O as turguj radau fantastiska piestuka uz 1.5 lito  Laiko iki velaus vakaro, nenubyra, lengva padrozti, tiesiog liuks, o vat visokie isbandyti Loreal, Max Factor, Nivea ir dar kokie tai nepatiko visai

O kaip vadinasi? Ar lygiai brėžiasi?
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 08 28, 12:09)
O kaip vadinasi? Ar lygiai brėžiasi?

Pavadinimo nelabai sugebu perskaityti, prikeverzota raidziu blink.gif gal "LiOle", o tos "O" vidury dar trikampis nupaisytas, salia parasyta "Eye liner bewitch", piestukas sidabrines spalvos, man brezia labai gerai, nors kita turgini tai tik antakiams naudoju, nes nieko gero.Nusibodo ant brangiu eksperimentuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 08 05, 15:57)
Belaton toki issukama ar koki kita?

taip butent issukama, kitokiu nepripazistu wink.gif
Atsakyti
Is visu isbandytu labiausiai patiko Revlon wet/dry eyeliner
Atsakyti
O kokia nauda-prasmė iš balto pieštuko? Nesuprantu kur patepti kad "didintų akis". Bandžiau, kaip skaičius, tepti vidinę apatinio voko pusę, bet matosi klaikiai tas baltumas. Nepagaunu minties sad.gif blink.gif
Atsakyti
naudoju Lumene, bet ir nelaiko kiek noretusi, ir susidrozia greit (jau kazkas minejo tai). taciau palyginus su kitais naudotais, man jis kol kas geriausias. Manhattan ir YvesRocher apskritai nesamone kazkokia blink.gif
Atsakyti