Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

Prieš kelis metus bandžiau ir man patiko

user posted image

gerai brėžėsi, ilgai laikėsi ir ilgam užteko.

Turbūt greitu laiku pakartosiu šį pirkinį (jei dar rasiu).
Atsakyti
as gal cia nevisai i tema.bet gal galit patarti koki piestuka naudoti,jei noriu "pablizginti" vidinius akies kampucius.manau piestuku paprasciau negu seseliu.spalvytes labiau noreciau kokios sampanines,bet tiktu ir pilkai sidabrine
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2011 02 06, 16:12)
as gal cia nevisai i tema.bet gal galit patarti koki piestuka naudoti,jei noriu "pablizginti" vidinius akies kampucius.manau piestuku paprasciau negu seseliu.spalvytes labiau noreciau kokios sampanines,bet tiktu ir pilkai sidabrine

jum reiktų turbūt tokių "metalinių" žvilgių atspalvių, tai rekomenduočiau šiuos
http://www.bourjois....tallic_eyeliner
toks kaip ir perlamutrinis atspalvis gaunamas

dar yra pieštukai su blizgiom dalelėm
http://www.bourjois....rkling_eyeliner
čia kaip atskiri tviskantys blizgučiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 06, 21:53)
jum reiktų turbūt tokių "metalinių" žvilgių atspalvių, tai rekomenduočiau šiuos
http://www.bourjois....tallic_eyeliner
toks kaip ir perlamutrinis atspalvis gaunamas

dar yra pieštukai su blizgiom dalelėm
http://www.bourjois....rkling_eyeliner
čia kaip atskiri tviskantys blizgučiai atrodo

aciu,reiks atkreipt demesi i siuos
Atsakyti
Gal kas matėt Vilniuj šį pieštuką būtent? Ir gal kainą užmatėt? Black Coffee Le Crayon Khôl Lancome
user posted image
Atsakyti
Vakar isigijau darbui ir sau "Make up studio" kremini pravedima tai tiesa pasakius mane tikrai suzavejo thumbup.gif Labai lengvai tepasi, ilgai islieka ir ka tik uzteptas neistepa voko atsimerkus... Seniau esu naudojus daug ivairiu bet pakolkas sis man labiausiai patiko wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 04 06, 20:32)
man irgi taip buvo, bet gal po savaitės tokio naudojimo supratau savo klaidą ir pradėjau tepti tik galiuku- patikėkit dabar rezultatas tikrai dailus gaunasi, jau beveik nereikia koreguoti jokių nelygių linijų  smile.gif

Merginos o kur ieškoti to Essence liquid eyeliner?? g.gif Čia LT parduotuvėse yra??
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 02 22, 09:51)
Merginos o kur ieškoti to Essence liquid eyeliner?? g.gif Čia LT parduotuvėse yra??

Eurokos smile.gif
Atsakyti
Kad noriu įsigyti skystą pravedimą jau svarstau senokai tačiau mane stabdo tai kad neapsisprendžiu dėl vieno dalyko: kurį variantą geriau rinktis - su plona plunksnele ar kaip markerį? Gal kas man pasakytų koks tarp jų skirtumas patogumo ar rezultato ant voko prasme? 4u.gif

Čia va tas kaip vadinu kaip markeris smile.gif
user posted image

user posted image
Apie šituos rašo kad "Easy to use especially for liquid eyeliner beginners" tai gal pirmai pradžiai kaip nemokšai toks tiktų? biggrin.gif

O čia kaip plunksnelė plonytis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 02 15, 17:59)
Gal kas matėt Vilniuj šį pieštuką būtent? Ir gal kainą užmatėt? Black Coffee  Le Crayon Khôl Lancome
user posted image

jei neklystu, butent sita maciau dauglase 60 lt lygiai kainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 02 22, 11:42)
Kad noriu įsigyti skystą pravedimą jau svarstau senokai tačiau mane stabdo tai kad neapsisprendžiu dėl vieno dalyko: kurį variantą geriau rinktis - su plona plunksnele ar kaip markerį? Gal kas man pasakytų koks tarp jų skirtumas patogumo ar rezultato ant voko prasme? 4u.gif 

Priklauso nuo to, ko jus tikites is pravedimo. As is pat pradziu mokinausi su flomasteriu, kas labai sekmingai sekesi, bet jei norit padaryti preciziska pravedima su uzlenkimu graziu, tada flomasteris netiks.

As pati turiu visus tris ir naudoju pagal tai, ko noriu ta diena smile.gif Ta plonyte plunksnele man labai graziai dazo wub.gif As turiu is Urban Decay toki dvipusi pravedima, vienam gale plonyte, kitam storesne plunksnele. Abu yra bespalviai, o as galiu is bet kokio seselio pasidaryti kokios noriu spalvos pravedima thumbup.gif Apie toki kalbu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 22, 11:21)

notworthy.gif
Atsakyti