Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Elegant @ 2010 10 29, 20:42)
Essence liquid eyeliner? šitas?

nea, as cia apie piestukus issukamus, super tikrai, spalva ryski, gerai brezias, nenubega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 30 spalio 2010 - 10:32
QUOTE(makeup @ 2010 10 29, 16:20)
4u.gif  MAN IRGI TOKIO REIKIA,GAL KA PASIULYSITE MERGINOS,KOKIU FIRMU BUNA GEL-LINERIU?AS TAI SIUNCIAUSI BOBBI BROWN,DABAR NETURIU TAM LAIKO smile.gif

Vakar gavau dvejus gel linerius ir vakare nieko nelaukdama isbandziau rolleyes.gif

user posted image
user posted image

Sakyciau Physisian's Formula geresni, ilgiau ir geriau laiko, o Maybelline'o su ranka geriau patrynus nusivalo, nors raso, jog abu waterproof. Tik vienintelis Maybelline privalumas tas, jog sepetelis prie jo laaabai fainutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 30, 11:32)
nea, as cia apie piestukus issukamus, super tikrai, spalva ryski, gerai brezias, nenubega.

Reiks nusipirkti pabandyti g.gif
Nes kiek esu turėjus Maybelline, Bourjois, tai visi nubėgdavo, reikėdavo dažnai koreguoti.
Atsakyti
Gal kas zinos,pas mus galima isigyti Loreal firmos laineriu?Tokiu kaip super liner carbon gloss ir Loreal super liner in carbon black fllt tip liquid eyeliner? ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif o gal kuri naudojate tokį rusišką sausą pieštuką, na ten reikia tą sausą pieštuką "paseilint" ir sušlapęs jis dažo juodai g.gif būna turguje ar rusiškų prekių parduotuvėse pirkti. Atrodo kaip paprastas juodas ne kosmetinis pieštukas smile.gif pati naudoju ir laabai patenkinta esu, nes man gražiai nusibrėžia linija ir visą dieną išlaikoka, tik vat įdomu kokia jo sudėtis, nes keičiu savo kosmetiką į kuo naturalesnę.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 09 26, 11:17)
geriausias turetas tai essence long lasting issukamas-graziai ryskiai dazos, gal biski minkstokas, bet patinka, netepa akiu, ilgai islieka.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi sitas nepakeiciamas
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 10 01, 12:22)
nusipirkau išbandyti douglas pieštuką akims... žinokit taip gražiai pasitepė ir atlaikė visą naktį.. waterline daly tai ne, bet ant voko labai gražiai išliko, nenusitrynė, smagu  biggrin.gif

Galiu ir as pagirti si piestuka. Puikiai brezia, ne per minstas, netepa ir issilaiko visa diena thumbup.gif .
Tik stai gaila, kad ju jau Douglas nebera-isparduoti verysad.gif .
Atsakyti
man geri prestige "total intensity"melynas fainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 28, 01:28)
gal būtų atsiliepimų? žadu pirkti artimiausiu metu tamsiai rudą, noriu tikrai gerai laikančio, gal kas turėjo tokį, ar geras?

http://www_artdeco_d...ner-waterproof/

turejau juoda, tai blogai laikydavo/subegdavo, antra karta nebepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 28, 17:34)
turejau juoda, tai blogai laikydavo/subegdavo, antra karta nebepirkciau.

tikrai?? o tiek daug vilčių dėjau, kad bus geras...
gal kas gali pasiūlyti kažką tokio TIKRAI gerai laikančio ne kosmine kaina? ax.gif

gal dar būtų atsiliepimų apie šį, radau kelis gerus temoj, ar neatsiras tokių, kurioms ir šis subėga per dieną? biggrin.gif

http://www.manhattan...proof/42038399/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 28 gruodžio 2010 - 17:08
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 28, 15:39)
gal kas gali pasiūlyti kažką tokio TIKRAI gerai laikančio ne kosmine kaina?  ax.gif

gal dar būtų atsiliepimų apie šį, radau kelis gerus temoj, ar neatsiras tokių, kurioms ir šis subėga per dieną?  biggrin.gif

sitam as dedu didziuli pliusa smile.gif ilgai laikosi, labai juoda intensyvi spalva ir minkstai piesias. jau gal kokius keturis esu sunaudojus. vienas is geriausiu manhattan produktu.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 28, 18:39)
gal kas gali pasiūlyti kažką tokio TIKRAI gerai laikančio ne kosmine kaina?  ax.gif

gal dar būtų atsiliepimų apie šį, radau kelis gerus temoj, ar neatsiras tokių, kurioms ir šis subėga per dieną?  biggrin.gif

sita irgi turejau, tai jis man per minkstas, negraziai brezdavos. Man pats geriausias is essence issukamas, laikos visa diena, graziai brezias.
Atsakyti