turiu 4 piestukus, niekaip nenusiperku kokio noreciau
manhattan x-treme last eyeliner issukamas- nepatiko, per minkstas
rimmel extreme definicion- patiko kaip dazos, bet tepa apatinius vokus
artdeco soft eye liner waterproof 10- per minkstas, netiesiai pasidazius sunkiai valos.
geriausias turetas tai essence long lasting issukamas-graziai ryskiai dazos, gal biski minkstokas, bet patinka, netepa akiu, ilgai islieka.
labiausiai patiko piestukas bourjois ultra black, minkstai brezia, ypac juodas, gerai laikos
sveikos,
norėčiau pasteirauti, ar kas nors bandėt Maybelline naują apvadą akims indelyje, kurį dabar sarmoje dalina, jeigu perki produktų už tam tikrą sumą? vakar kaip tik jį gavau dovanų, tačiau kol kas nebadžiau. galvoju ar vertas dėmesio, ar palikti kam nors dovanų
norėčiau pasteirauti, ar kas nors bandėt Maybelline naują apvadą akims indelyje, kurį dabar sarmoje dalina, jeigu perki produktų už tam tikrą sumą? vakar kaip tik jį gavau dovanų, tačiau kol kas nebadžiau. galvoju ar vertas dėmesio, ar palikti kam nors dovanų
nusipirkau išbandyti douglas pieštuką akims... žinokit taip gražiai pasitepė ir atlaikė visą naktį.. waterline daly tai ne, bet ant voko labai gražiai išliko, nenusitrynė, smagu
niekaip nerandu itin gerai besilaikancio piestuko akims. Mano akys kartais asaroja, tai kampuciai visada nubega. Naudojau artdeco waterproof, bet iki dienos galo jis neissilaiko. Buvau apziuret make up forever piestuku, bet kazkaip neuzmaciau atspariu vandeniui. Gal kuri atradot tikrai itin ilgai besilaikanti ?
Kol kas geriausias pieštukas man Oriflame iš Giordani Gold kolekcijos (su kempinėle) Brėžia minkštai, atlaiko visą dieną, gerai drožiasi. Pieštuko liniją dar išskaidau kempinėle, tai toks a lia padūmavęs efektas gaunasi
Turiu ir Bourjois (juodas toks su blizgučiais), bet deja...
Turiu ir Bourjois (juodas toks su blizgučiais), bet deja...
Sveikos, mane domina automatinis minkštas geras juodas pieštukas akims (kad būtų galima nusipirkti Droge, Douglas, Sarmoj, Eurokos). Ką patartumėte?
QUOTE(Gisana @ 2010 10 12, 17:43)
Sveikos, mane domina automatinis minkštas geras juodas pieštukas akims (kad būtų galima nusipirkti Droge, Douglas, Sarmoj, Eurokos). Ką patartumėte?
automatinis tai cia sukamas?
geriausias essence, nesubega, gerai laikos, ryski spalva.
QUOTE(atira01 @ 2010 10 12, 18:30)
automatinis tai cia sukamas?
Aha, sukamas. Dėkui už ats. O Essence, tai tik vienos rūšies yra?
QUOTE(Gisana @ 2010 10 13, 12:38)
Aha, sukamas. Dėkui už ats. O Essence, tai tik vienos rūšies yra?
atrodo, kad tik vienos tera
ir nebrangus jis ir tikrai geras
kiek bandziau pirkt kitokius ir trigubai brangesnius, tai visai nepatiko
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 14:11)
MAN IRGI TOKIO REIKIA,GAL KA PASIULYSITE MERGINOS,KOKIU FIRMU BUNA GEL-LINERIU?AS TAI SIUNCIAUSI BOBBI BROWN,DABAR NETURIU TAM LAIKO