Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Rebeld @ 2010 04 15, 17:26)
Jau isitikinau, kad tokia linija kuri man patinka yra galima tik su liquid eyeliner;D bet as nemoku su jais naudotis! kuris butu geras pradziai pradeti, kad lengvai ismokciau?;D ar is tiesu tas essence geras?;D

Man taip smile.gif ,bet aišku ir praktika reikalinga,nes pirmus kartus tai tragedija buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
kokį pasiūlytumėt baltą akių peštuką ? kad kuo ilgiau laikytų ?
Atsakyti
visiskai pritariu jog su eyelineriu ypac skystu reikia praktikos doh.gif turiu lumene su kieta plunksnele. pradzioje tikrai sunkiai sekesi linija ispiesti, o db jau kiek laiko naudoju ir visai nieko iseina wub.gif nors pasitaiko, kad ranka sudreba ar seip bloga diena ir niekas nesidaro taip kaip reikia ax.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti gera balta piestuka naudoti waterline linijai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 08, 15:07)

Turėjau iš Maybelline, tikrai gerai laikė, normaliai tepėsi, bet nesižiūrėjo ant manęs balta, tai pardaviau.
Bet kaip už tokią kainą, tai tikrai geras.
Atsakyti
baltas piestukas waterline ne itin tinkamas, nebent siekiama padaryti toki anime stiliaus makiaza ax.gif labai graziai atrodo persiko spalvos ar kiek sviesesnes nei oda spalvos piestuku pabrezta waterline wub.gif
user posted image
cia neitin matosi, bet gal iziuresit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 13, 19:55)
baltas piestukas waterline ne itin tinkamas

As irgi taip galvojau, kol pati neisbandziau.. atrodo lyg ir baltas piestukas, bet toj vietoj gaunas tikrai ne per balta spalvyte nieko.. viskas savo vietoj bent man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 08 08, 16:07)

Nusipirkau paprasta.. nefirmini nieko 4u.gif man gerai.. nekasdien naudoju-tinka 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
esu isbandzius keliu firmu baltus piestukus, ir ne visi paise vienodai. dabar turiu du - balta ir sv. kremines spalvos is MF, esu jais patenkinta. beje, tikra tiesa, kad ant waterline graziau kreminis piestukas atrodo, as tik ji ir naudoju.
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 13, 19:55)
baltas piestukas waterline ne itin tinkamas, nebent siekiama padaryti toki anime stiliaus makiaza  ax.gif labai graziai atrodo persiko spalvos ar kiek sviesesnes nei oda spalvos piestuku pabrezta waterline  wub.gif

pritariu, as taip pat turejau balta pieshtuka ir nebenaudoju, nes nenaturaliai atrodo.

Daug geriau pvz. is Max Factor spalva Natural Glaze - atspalvis kaip sviesios krempudros. Truputi sviesesne uz oda.
Atsakyti
Gal galetumete parekomenduoti skysta ne itin brangu eyelineri, kuris turetu tokia plunksnele:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 24, 12:38)
Gal galetumete parekomenduoti skysta ne itin brangu eyelineri, kuris turetu tokia plunksnele:
user posted image

As turiu su tokia plunksnele Pupa eaylineri, bet man asmeniskai essence patogesnis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
mmm ok kokia essence pluksnele? ax.gif
Ar kam teko bandyti indiskus apvadus akims? Kajal, surma? Man paciai kajal labai greitai nuteka, o surma isviso pavojinga atrodo, nes tos daleles tokios dideles lotuliukas.gif
Atsakyti