turiu borjours firmos skysta apvada bei gosh, tai man jie superiniai nereikia kazkokiu dideliu igudziu jeis naudotis, nes man patinka, kad tiek vieno tiek kito labai plonas teptukas siaip nei vieno nei kito i nieka nekeisciau nes gosho firmos apvadas, man labiau vakarui tinka- kadangi jis tokios labi jau ryskios juodos spalvos, ir labai zeri, o borjours dienai o is paprastu piestuku, tai turiu rimelio piestuka, ir man jis pats geriausias, jau gal kokius keturis metus iseiles vien tik sios firmos piestuka perku, ir niekada dar neteko nusivilti o bandziau, ir lorealio, ir maxfactor, tai man kazkodel nepatiko na bet kekvienai galbut skirtingai..
QUOTE(Victorious @ 2010 03 17, 12:20)
Aš irgi pabandymui nusipirkau "Essence eyeliner". Tepiau porakart ir galiu pasakyti, kad gavosi geriau ir paprasčiau nei galėjau tikėtis Niekad iki tol nebuvau bandžiusi skystos plunksnelės, bet pasirodė, kad net lengviau pasidengia ir gražiau atrodo nei brėžiant akių pieštuku. Aišku, praktikos dar reikia ir ypač labai ploną liniją nubrėžt, bet apskritai tai likau nustebinta, kad tai nėra taip sunku, kaip atrodo Ir, beje, ta linija taip greitai neuždžiūna, galima labai nesunkiai pakoreguoti vatos pagaliuku, jeigu tik yra reikalas.
As viena karta meginau essence,bet nesigavo normaliai,manau,gal del to,kad perdaug horizontaliai paverciau plunksnele,ir brezesi tada ne su paciu galu,o gavosi storiau
As esu labai patenkinta URBAN DECAY 24/7 pieshtukais
planuoju uzsisakyt standartinio dydzio, nes dabar turiu "miniatiuras" spalvoms isbandyti,
Geri tuo, kad ryskiai ir minkstai tepasi ir gerai laikosi - iki siol kiek bandziau pieshtuku taip pat gerai (gal vos vos prasciau) laike tik Prestige Total Intensity Eyeliner.
Megstamiausios Urban Decay spalvos - Rockstar, Corrupt ir Stash
planuoju uzsisakyt standartinio dydzio, nes dabar turiu "miniatiuras" spalvoms isbandyti,
Geri tuo, kad ryskiai ir minkstai tepasi ir gerai laikosi - iki siol kiek bandziau pieshtuku taip pat gerai (gal vos vos prasciau) laike tik Prestige Total Intensity Eyeliner.
Megstamiausios Urban Decay spalvos - Rockstar, Corrupt ir Stash
QUOTE(Maserati @ 2010 04 06, 11:13)
As viena karta meginau essence,bet nesigavo normaliai,manau,gal del to,kad perdaug horizontaliai paverciau plunksnele,ir brezesi tada ne su paciu galu,o gavosi storiau
man irgi taip buvo, bet gal po savaitės tokio naudojimo supratau savo klaidą ir pradėjau tepti tik galiuku- patikėkit dabar rezultatas tikrai dailus gaunasi, jau beveik nereikia koreguoti jokių nelygių linijų
QUOTE(Victorious @ 2010 03 17, 13:20)
Aš irgi pabandymui nusipirkau "Essence eyeliner". galima labai nesunkiai pakoreguoti vatos pagaliuku, jeigu tik yra reikalas.
Ar kalba eina apie tą, kur plunksnelė tokia kirsta ir storoka
QUOTE(linarija @ 2010 04 09, 21:10)
Ar kalba eina apie tą, kur plunksnelė tokia kirsta ir storoka
apie šį Essence liquid eyeliner
QUOTE(Elegant @ 2010 04 09, 22:51)
Vadinas ne tokią žiūrėjau. Pavadinimas buvo essence eyeliner pen, ten toks kaip ir flomasteris, tik sakyčiau galas tai gana storokas.
Jau isitikinau, kad tokia linija kuri man patinka yra galima tik su liquid eyeliner;D bet as nemoku su jais naudotis! kuris butu geras pradziai pradeti, kad lengvai ismokciau?;D ar is tiesu tas essence geras?;D
QUOTE(Rebeld @ 2010 04 15, 18:26)
Jau isitikinau, kad tokia linija kuri man patinka yra galima tik su liquid eyeliner;D bet as nemoku su jais naudotis! kuris butu geras pradziai pradeti, kad lengvai ismokciau?;D ar is tiesu tas essence geras?;D
reikia praktikos, tik tai padeda rankai įgusti ir tada viskas gaunasi labai gražiai ir greitai
man labaaaaaai grazu kai su piestukais ar plunkselem pravestos akys tiek isklaidant tiek ryskias linijas paliekant taciau negaliu taip dazytis=nes esu su akiniais tai kai uzsidedu labai sumazina akis toks pravedimas
QUOTE(Rebeld @ 2010 04 15, 18:26)
Turiu essence skystą eyeliner'į, apie kurį čia eina kalba . Man jis patinka . Tik jis gana lėtai džiūva užteptas - jei labai greitai pilnai atsimerksi, išteps viršutinę voko dalį. Norėjau eyeliner'io su kuo minkštesne ir plonesne plunksnele, ir nebrangaus, tai šito plunksnelė parduotuvėje man labiausiai patiko. Beje, turiu ne vieną essence eyeliner'į panašų: ne vien juodą, bet ir blizgų rudą bei su sidabro blizgučiais.
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 28, 15:20)
man labaaaaaai grazu kai su piestukais ar plunkselem pravestos akys tiek isklaidant tiek ryskias linijas paliekant taciau negaliu taip dazytis=nes esu su akiniais tai kai uzsidedu labai sumazina akis toks pravedimas
Kodėl, pilveliuk? Kaip tik su akiniais patartina naudoti pravedimą, nes juo galima optikškai padidinti ir paryškinti akis. Aš visada darau ryškesnį pravedimą, kada einu su akiniais, nes be jo akytės atrodytų iš viso mizernos (mano akiniai -7,5). Akis pravedimas mažina, kuomet tamsiai dažomas waterline'as (nžn, kaip vadinasi lietuviškai, tas nedidelis lopinėlis odos tarp apatinių blakstienų ir pačios akies), o didina, kada jis dažomas šviesiai (geriausia baltai). Aš visada naudoju šitą triuką, ar dėčiau tamsų pravedimą, ar ne, ar būčiau su akiniais, ar be. Geriausia tada dar juodu pieštuku paryškinti po apatinėmis blakstienomis maždaug iki akies vidurio, nes taip dar labiau padidinsit akis. Tamsiai waterline'ą dažau labai retomis progomis, man kažkaip taip padažius akis jos pasidaro tokios mažytės ir nefainos .
QUOTE(Dovkyte @ 2010 01 11, 09:53)
Jis kaip flomasteris-bet be galo plonas tarkim as niekada pries tai nepirkdavau kaip flomasteriu-mna per storai jie linija nubrezdavo,bet sitas tikrai labai geras ir laabai plonai nusibrezia linija esu be galooo savo pirkiniu patenkinta beja,is braskiu siustis pigiau nei pirkt Kristutej,man gavosi apie72lt,plius dar ta ju nuolaida gavau tai pigiau dar
O jo plunksnele kieta ar ne?
Beje,gal kas gali palyginti su essence lineriu,kuris cia sm labai girtas buvo? Nes su juo as nemoku graziai nubrezti...