Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Elegant @ 2010 02 22, 21:58)
panos turiu klausimą,kokios spalvos pravedimą dienos metu naudojat? man juodas kažkaip per ryšku, aišku tamsesnės odos moterims tinka, bet aš labai šviesios odos, (plaukai tamsūs) o norisi akis paryškint nes paprastas pieštukas nustrina  doh.gif  man įdomu kaip rudas pravedimas atrodo prie juodo tušo, gal labai nesiderina? kaip sakiau juodas man dienai per ryšku, o pilko nelabai randu, tai gal kas kokių patarimų duos?  4u.gif

Na man gražu juodas ir dienai, jei jis labai plonai pravestas ties pačiomis blakstienomis, užpildyti tarpeliai tarp blakstienų, tai to pravedimo beveik nesimato, o blakstienos atrodo daug įspūdingiau thumbup.gif

O jei norite storesnio pravedimo dienai, tai žinoma juodas per ryškus, tokiu atveju siūlyčiau rinktis pilką gelinį, arba tamsiai rudais šešėliais su kirstiniu šepetėliu vesti liniją mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ta pravedima galima taikyti prie seseliu. Kai dazausi violetiniais seseliais tai turiu tamsiai ir sviesiai violetinius piestukus, tai jais darau pravedimus. (aisku ne abiem iskart biggrin.gif ). Jai kur yra zali seseliai, tai turiu irgi 2 atspalviu zalius piestukus. Na ir t. t. Turiu pilka MAC piestuka, superinis.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 02 22, 22:02)
Na man gražu juodas ir dienai, jei jis labai plonai pravestas ties pačiomis blakstienomis, užpildyti tarpeliai tarp blakstienų, tai to pravedimo beveik nesimato, o blakstienos atrodo daug įspūdingiau  thumbup.gif

O jei norite storesnio pravedimo dienai, tai žinoma juodas per ryškus, tokiu atveju siūlyčiau rinktis pilką gelinį, arba tamsiai rudais šešėliais su kirstiniu šepetėliu vesti liniją  mirksiukas.gif

ne man ir plono užtenka, bet va nenoriu kad akys ryškiai matytųsi kad užjuodintos kaip būna iš tolo šviečia ax.gif , o mano blakstienos nėra superinės, tad mastau kaip čia jas pagražinti pravedimo pagalba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 02 22, 22:05)
Tai ta pravedima galima taikyti prie seseliu. Kai dazausi violetiniais seseliais tai turiu tamsiai ir sviesiai violetinius piestukus, tai jais darau pravedimus. (aisku ne abiem iskart biggrin.gif ). Jai kur yra zali seseliai, tai turiu irgi 2 atspalviu zalius piestukus. Na ir t. t. Turiu pilka MAC piestuka, superinis.

šešėlių dienos metu nenaudoju, o vakarui tai žinoma galima visokių variacijų sugalvoti 4u.gif
Atsakyti
Vakar paziurejo si video My Webpage labai patiko kaip padazytos akys, pabandziau taip su rudu piestuku, tiko labai 4u.gif
Bet niekad nepirkau spalvotu piestuku, gal rekomenduotumete kokiu piestuku kurie gerai laikytusi, nori nusipirkti bent kelias spalvas 4u.gif
Atsakyti
O man gražu, kai pavedimas ir išryškėja. Ne tik užpildo tarpelius tarp blakstienų.
Beje, kol kas geriausius eyelinerius kokius turėjau, tai berlin cosmetics ir essence, nebrangūs, bet labai geri. Tinka toms, kurios mėgsta kietom plunksnom.
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2010 03 03, 09:49)
O man gražu, kai pavedimas ir išryškėja. Ne tik užpildo tarpelius tarp blakstienų.
Beje, kol kas geriausius eyelinerius kokius turėjau, tai berlin cosmetics ir essence, nebrangūs, bet labai geri. Tinka toms, kurios mėgsta kietom plunksnom.

drinks_cheers.gif as naudoju ir eyerlineri ir piestuka (aisku ne vienu metu biggrin.gif ) bet sakyciau su eyerlineriu man patogiau ir greiciau gaunasi nupiesti linija ir atrodo man graziau. Bet aisku kiekvianam zmogui savaip, uz tad ir nuomoniu daug 4u.gif
Atsakyti
eyelineriu naudotis nemoku, tiesa pasakius, nebandziau, nes mano akys gana mazos, tai net vien piestuku negaleciau padazyt, butinai reikia seseliu, tad optiskai padidinciau akis doh.gif o tada galima piest netgi stora linija piestuku, o sonuose uzrieciu truputi. apacioj dazniausiai nedazau, nes labai fataliskai atrodo tongue.gif
Atsakyti
turejau net 2 flomasterius, bet greit uzdziuvo. su liner nemoku pravest. uz tai dabar atradau liuksiska piestuka..po ilgu ilgu ieskojimu radau toki, kuris islieka visa diena. drasiai rekomenduoju make up for ever professional aqua eyes vandeniui atsparu tusa. man rekomendavo sephora pardaveja, netikejau kad ilgai islieka ir gailejaus nemazai pinigu. bet dabar manau, kad tikrai verta
Atsakyti
gal kas gali pakomentuoti ARTDECO vandeniui atsparius pieštukus. Ar gerai išlieka visą dieną, verta pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 16, 20:13)
gal kas gali pakomentuoti ARTDECO vandeniui atsparius pieštukus. Ar gerai išlieka visą dieną, verta pirkt?

Turiu išsukamą, vandeniui atsparų. Nu nežinau, manau tas pats, kas ir belaton, catrice ir t.t. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2010 03 16, 00:28)
turejau net 2 flomasterius, bet greit uzdziuvo. su liner nemoku pravest. uz tai dabar atradau liuksiska piestuka..po ilgu ilgu ieskojimu radau toki, kuris islieka visa diena. drasiai rekomenduoju make up for ever professional aqua eyes vandeniui atsparu tusa. man rekomendavo sephora pardaveja, netikejau kad ilgai islieka ir gailejaus nemazai pinigu. bet dabar manau, kad tikrai verta

Tai Jūs apie tušą kalbate? Tema apie pieštukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2010 03 17, 08:03)
Turiu išsukamą, vandeniui atsparų. Nu nežinau, manau tas pats, kas ir belaton, catrice ir t.t. cool.gif
Papildyta:
Tai Jūs apie tušą kalbate? Tema apie pieštukus  bigsmile.gif

sorry sumaisiau. turiu omenyje piestuka. aciu uz pastaba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2010 03 03, 11:49)

Aš irgi pabandymui nusipirkau "Essence eyeliner". Tepiau porakart ir galiu pasakyti, kad gavosi geriau ir paprasčiau nei galėjau tikėtis bigsmile.gif Niekad iki tol nebuvau bandžiusi skystos plunksnelės, bet pasirodė, kad net lengviau pasidengia ir gražiau atrodo nei brėžiant akių pieštuku. Aišku, praktikos dar reikia ir ypač labai ploną liniją nubrėžt, bet apskritai tai likau nustebinta, kad tai nėra taip sunku, kaip atrodo bigsmile.gif Ir, beje, ta linija taip greitai neuždžiūna, galima labai nesunkiai pakoreguoti vatos pagaliuku, jeigu tik yra reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 kovo 2010 - 11:24