Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

cia plunksnele ar kaip flamasteris? nes nelabai iziurau:)
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 10, 22:02)

Kiek iziuriu tai plunksnele g.gif Gal atsakys ji turincios bigsmile.gif
Atsakyti

Čia kaip flomasteris, įveskite į google Lancome Artliner, išmes nemažai video vaizdų su juo 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 22:07)
Kiek iziuriu tai plunksnele  g.gif Gal atsakys ji turincios  bigsmile.gif

Jis kaip flomasteris-bet be galo plonas ax.gif tarkim as niekada pries tai nepirkdavau kaip flomasteriu-mna per storai jie linija nubrezdavo,bet sitas tikrai labai geras ir laabai plonai nusibrezia linija ax.gif esu be galooo savo pirkiniu patenkinta blush2.gif ax.gif beja,is braskiu siustis pigiau nei pirkt Kristutej,man gavosi apie72lt,plius dar ta ju nuolaida gavau tai pigiau dar ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit parekomenduoti kokios firmos įsigyt baltą pieštuką akims, kuris puikiai tiktų kaip ryškių spalvų šešėlių pagrindas? 4u.gif
Atsakyti
As tai pries gerus 10 metu turejau L'Oreal piestuka-flomasteri, galiu pasakyt kad superinis daikciukas buvo thumbup.gif beveik metus naudojausi juo, na ir kaina tada jo buvo nemaza, o apie kokybe isvis ner kalbos (dabar man lorealio kokybe prasta). Kartais dar perku is Avon, bet uztenka vos-vos menesiui doh.gif

skaistukas,
manai ten kokybiska kosmetika? unsure.gif nors ka gali zinoti...
Atsakyti
turiu labai juodus seselius is coastal sencce ir sepeteli kirsta ir su juo linijas pasidarau, zymiai geriau gaunas nei su kokiu piestuku.
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 17, 22:31)
turiu labai juodus seselius is coastal sencce ir sepeteli kirsta ir su juo linijas pasidarau, zymiai geriau gaunas nei su kokiu piestuku.

o man kirstu sepetuku ir seseliais nesigauna labai plonos linijos nubrezt smile.gif

virsutiniam vokui kartais naudoju sia technika, ypac jei darau dumini, bet apatini dazau tik piestuku...
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 19:37)

Isigyjau sita skysta pravedima, gan smagus, brezia tiksliai ir lengvai, man patiko bigsmile.gif
siandien isbandziau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 19 sausio 2010 - 13:27
Gal kas turit šį:
Benefit Gilded
user posted image
ar jis jums kietai brėžia? Aš norėjau ant voko padažyt ir t.t, tai jį taip spausti reikia, kad nors ką išbrėžtų? Gal jis koks padžiuvęs ar ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 gruodžio 2010 - 22:11
Sita Lancomo pravedima ir as papirkau, visi pastebejo kad akytes labai israiskingos pasidare, tik dar buna vedant visokiu nukrypimu doh.gif dar patirties reikia, bet manau apsiprasiu 4u.gif
Atsakyti
panos turiu klausimą,kokios spalvos pravedimą dienos metu naudojat? man juodas kažkaip per ryšku, aišku tamsesnės odos moterims tinka, bet aš labai šviesios odos, (plaukai tamsūs) o norisi akis paryškint nes paprastas pieštukas nustrina doh.gif man įdomu kaip rudas pravedimas atrodo prie juodo tušo, gal labai nesiderina? kaip sakiau juodas man dienai per ryšku, o pilko nelabai randu, tai gal kas kokių patarimų duos? 4u.gif
Atsakyti