Gal kuri parekomenduotu akiu apvedima atsparu vandeniui, na ir kad kainyte nesikandziotu mano akys daznai asaroja, tai po keliu valandu atrodo kaip purvina, o ne piestuku apvesta
QUOTE(Gintare.L @ 2009 11 12, 02:48)
Gal kuri parekomenduotu akiu apvedima atsparu vandeniui, na ir kad kainyte nesikandziotu mano akys daznai asaroja, tai po keliu valandu atrodo kaip purvina, o ne piestuku apvesta
Man irgi ta pati beda buvo. Pasiskaitykit paskutinius puslapius, visokiu geru atsiliepimu tikrai yra. Dar geriau, nueikit i kosmetikos parduotuve ir prasykit vandeniui atsparaus, gero akiu piestuko
o as labai labai ieskau piestuko vidinei akies daliai ryskinti t.y.tarp blaksienu ir akies kiek esu bandziusi visi pradingsta ir nusimirksti po kokios valandos o taip noretusi kad isliktu ilgiau. siandien nusipirkau l'orealio su kempinele kaina tikrai pagal kokybe nusimirsejo jau po val.deborah ore 24 is vis nesamone negana to kad kietokas ir nesibrezia kaip noretusi, isa dora nors ir parasyta kag yra inkajalh nusimirksi taip pat greitai kaip koks avono siaip jau pradeda darytis gaila lt, nes taip ir neatrandu tokio kokio ieskau .prasau kas naudojate toki piestuka t. y.ryskinate vidine akies juostele parasykit, nes visvien noriu nusipirkti
dar nusipirkau du piestukus vidinei akies daliai ryskinti nes prireike man dabar nors tu ka abu waterproftai.manhatann ir ardeco nezinau net kuris labiau patinka nes sedziu namie viena aki pasibrezus su manh kita su ardeco didelio skirtumo nera siaip abu laikosi neblogai sunku pasakyti kuris geresnis. piestuku tai ant viso gyvenimo turbut prisipirkau kai tik i darba iseisiu vyks dalybos kolegems nes reikia atiduoti ko nenaudosiu nes voliojasi tai kokie 6 siuos du paskutinius pratinsiuos
QUOTE(rentabili @ 2009 11 16, 23:29)
o as labai labai ieskau piestuko vidinei akies daliai ryskinti t.y.tarp blaksienu ir akies kiek esu bandziusi visi pradingsta ir nusimirksti po kokios valandos o taip noretusi kad isliktu ilgiau. siandien nusipirkau l'orealio su kempinele kaina tikrai pagal kokybe nusimirsejo jau po val.deborah ore 24 is vis nesamone negana to kad kietokas ir nesibrezia kaip noretusi, isa dora nors ir parasyta kag yra inkajalh nusimirksi taip pat greitai kaip koks avono siaip jau pradeda darytis gaila lt, nes taip ir neatrandu tokio kokio ieskau .prasau kas naudojate toki piestuka t. y.ryskinate vidine akies juostele parasykit, nes visvien noriu nusipirkti
ir as ilgai ieskojau. po ranka turejau lumene, visai netinka, dar kietai brezia kosmetologe rekomendavo talkini piestuka, pas ja pirkau lord&berry, labai minkstas tuom patiko, bet islaiko tik apie valanda. SM merginos isgyre isadora inliner, kaip ir ta paskirtis, bet vis tiek trumpokai laikos, kokias max 3val, po to isplaukia i isorinius kampucius. kadangi tai geriausias is turetu, kolkas bus gerai
QUOTE(Margout @ 2009 06 26, 01:13)
as taip pat dazausi su juodais seseliais, Manhattan'o juodai juoda spalva ir sepetelis, skirtas seseliams. Jau nuvaliau makiaza, rytoj bandysiu fotkint ir ikelsiu
O tai spalvytė iš kokio rinkinuko ar viena?
na,atejau ir as savo pirkinuku pasidziaugti is tikruju beveik visada(anksciau visada )naudoju/au akiu pravedima-plunksnele,tad isbandziau nemazai:rimmel,maybelline,golden rose,prestige,gabrielle solvete-ir niekada niekada nesugebedavau su jais lygiai ir plonai pravedimo padaryti,visada primakliavodavau,na lygiai niekaip ir nekart is visu isvardintu bandyti labiausiai man patiko golden rose pigus,bet tikrai neblogas,puikiai gal ir nesilaiko visa diena,bet graziausiai nusibrezia linija paskutinis bandytas buvo maybelline-teta isgyre labai,kazkaip susviete man kad ir as ji seniai kazkada bandziau-galvoju nusipirksiu droge.Ir ka-nu kosmaras kazkoks 30lt ismesti taip susinervinau ai ,galvoju paimsiu ir brangesni,geros firmos nusipirksiu,prisiziurejau atsiliepimu apie Lancome Artliner ir isigijau kaina kaip pravedimui,nemaza(bent jau man)30doleriu,bet zinokit kai gavau ir pabandziau-sakiau viskas,kitokio tikrai nebepirksiu taip plonai,lygiai ir graziai tepasi,puikaii laikosi,zodziu vertas kiekvieno cento buciau zinojus geriau iskart ji pirkus buciau tikrai rekomenduoju ,pats pats paciausias is visu turetu
na ir prirasiau
na ir prirasiau
Nusipirkau Chanel waterproof išsukamą pieštuką, tikiuosi gal gerai laikys o sekantis pirkinys tai tikrai plunksnelė, turbūt reiks susigundyt Dovkytes aprašytu Lancome bet vis vien jaučiu sunkoka man būtų bent jau kairę akį pravest su šlapiu pravedimu, bet bandysim
Man dabar geriausias is geriausiu Bobbie Brown eyeliner gel. Superinis Ilgalaikis. Atrodo, ir vandeniui atsparus. Tepas labai lengvai, net pirma karta tepdama nepadariau klaidu Naudoju ir dienai, ir vakarui ir patinka daug labiau nei piestukai ar plunksneles Daznai piestukas po kurio laiko nusitrina ir nelieka pravedimo, tuo sis dalykas neprilygstamas Kiek zinau, jis dar laimejo apdovanojima kaip geriausias metu produktas ar panasiai
QUOTE(Dovkyte @ 2009 12 29, 10:15)
Lancome Artliner
Ar toks?