Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(klik @ 2009 09 28, 22:54)
As pati nezinau kodel taip. Butu gerai, jeigu zinociau. Kaip sake, dar buna, kad nuo akiu priklauso rolleyes.gif

na,nelabai nuo akiu,pagyvenusioms moteriskems taip ,bet Jus tikrai ne mociute smile.gif savo darbe as tiek akiu macius smile.gif
Atsakyti
Gal kas jau bnde Inglot gelini pravedima ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 01, 18:54)
na,nelabai nuo akiu,pagyvenusioms moteriskems taip ,bet Jus tikrai ne mociute smile.gif savo darbe as tiek akiu macius smile.gif

Nu, tikrai ne mociute as dar, toli grazu man iki jos laugh.gif bet kiek pamenu, koki piestuka benaudociau, visada tas pats. Nu, turi man viskas nusivalyti, nubegti. Rizikuociau nusipirkti koki brangesni piestuka, nu, bet jeigu vel tas pats bus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 10 10, 13:42)
Nu, tikrai ne mociute as dar, toli grazu man iki jos laugh.gif bet kiek pamenu, koki piestuka benaudociau, visada tas pats. Nu, turi man viskas nusivalyti, nubegti. Rizikuociau nusipirkti koki brangesni piestuka, nu, bet jeigu vel tas pats bus? rolleyes.gif

parduotuveje prasykit kietesnio piestuko arba vandeniui atsparu geros kompanijos
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 16, 11:49)
parduotuveje prasykit kietesnio piestuko  arba vandeniui atsparu geros kompanijos

Is atspariu vandeniui geresnis GOSH ar ARTDECO? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 10 18, 12:10)
Is atspariu vandeniui geresnis GOSH ar ARTDECO? ax.gif

cia ir kietesniu pasiziurekit,yra
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 19, 17:24)
cia ir kietesniu pasiziurekit,yra

Ziurejau ne i kietuma, o i tuos, kur tikrai raso, kad yra atsparus vandeniui.
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 09 19, 23:06)
Gal galetumete parekomenduoti gera, visa diena laikanti, nenubeganti, nenusilupanti ir pan akiu pravedima, geriausia skysta? Nes piestukas, nepriklausomai nuo firmos ( turejau chanel, maybeline, belaton) visiskai nelaiko.
smile.gif

o as turiu belaton ir man patinka... ir laiko gerai... ax.gif
Atsakyti
Man visai ilgai laiko Artdeco atsparus vandeniui. ir Bourjois
user posted image
Atsakyti
o as is prestige naudoju, nebrangus ir visai gerai laiko. ir jis minkstutis toks, bet nenubega...o patikekit su nubegimu tikai daug problemu budavo biggrin.gif siaip akys labai jautrios, lesius naudoju ir daznai asaroja. tai jau kelis metus nekeiciu sito piestuko i kitokius smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
naudoju MAC juoda pieštuką akims smile.gif

geriausias iš bandytų 4u.gif kažkada Lancome išsukamas labai tiko ir patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo gelinius akių pravedimus? (gel eyeliner) draugė padažė mane kartą Bobbi Brown lineriu, labai gerai tepasi ir gražiai atrodo, bet kažkaip brangokas ~21$ kainuoja ir tik per internetą galima nusipirkti. Gal žinote, kur galima pigesnį ir kokybišką Lietuvoje įsigyti? smile.gif)))
Atsakyti