Nu, tikrai ne mociute as dar, toli grazu man iki jos bet kiek pamenu, koki piestuka benaudociau, visada tas pats. Nu, turi man viskas nusivalyti, nubegti. Rizikuociau nusipirkti koki brangesni piestuka, nu, bet jeigu vel tas pats bus?
Nu, tikrai ne mociute as dar, toli grazu man iki jos bet kiek pamenu, koki piestuka benaudociau, visada tas pats. Nu, turi man viskas nusivalyti, nubegti. Rizikuociau nusipirkti koki brangesni piestuka, nu, bet jeigu vel tas pats bus?
Gal galetumete parekomenduoti gera, visa diena laikanti, nenubeganti, nenusilupanti ir pan akiu pravedima, geriausia skysta? Nes piestukas, nepriklausomai nuo firmos ( turejau chanel, maybeline, belaton) visiskai nelaiko.
o as is prestige naudoju, nebrangus ir visai gerai laiko. ir jis minkstutis toks, bet nenubega...o patikekit su nubegimu tikai daug problemu budavo siaip akys labai jautrios, lesius naudoju ir daznai asaroja. tai jau kelis metus nekeiciu sito piestuko i kitokius
Gal kas naudojo gelinius akių pravedimus? (gel eyeliner) draugė padažė mane kartą Bobbi Brown lineriu, labai gerai tepasi ir gražiai atrodo, bet kažkaip brangokas ~21$ kainuoja ir tik per internetą galima nusipirkti. Gal žinote, kur galima pigesnį ir kokybišką Lietuvoje įsigyti? )))