Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(shopingas @ 2009 08 12, 14:51)
Sakes kaip noreciau ismokt graziai virsutini voka prasivest, nu bet ne mano akims tas - pas mane mazos ir idube, tai jei padarau pravedima, tai uz minutes jau visas vokas issitepliojes lyg seselius buciau tepus  doh.gif Bandziau skystu, bet tada ne ka geriau - na iseina nubrezt, issitepliojimus nuvalau kai nudziusta, bet jei tik susilciau nors kiek, tai vel visa pandos efektu pasidaryciau...

siulau iseiti,kuria pati pasinaudojau ir esu bbeeeegggaaaallllooooo patenkinta-permanentinis makiazas.jei norisi ryskiau-pasiryskinu seseliais,o siaip super ir taip- blakstienu tusas ir akys be priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 12 rugsėjo 2009 - 17:14
Gal galetumete parekomenduoti gera, visa diena laikanti, nenubeganti, nenusilupanti ir pan akiu pravedima, geriausia skysta? Nes piestukas, nepriklausomai nuo firmos ( turejau chanel, maybeline, belaton) visiskai nelaiko.
smile.gif
Atsakyti
gal kas isbandet avon arba oriflame skystus pravedimus? g.gif
Atsakyti
O kokiu firmu geriausi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 09 24, 11:44)
O kokiu firmu geriausi?  smile.gif

Shiseido,Kanebo. Naujausias Lancome kreminis pravedimas geras..
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 09 19, 23:06)
Gal galetumete parekomenduoti gera, visa diena laikanti, nenubeganti, nenusilupanti ir pan akiu pravedima, geriausia skysta? Nes piestukas, nepriklausomai nuo firmos ( turejau chanel, maybeline, belaton) visiskai nelaiko.
smile.gif

Mane irgi tas domintu, nes kokiu piestuku bepasidazyciau, viskas turi nubegti, nusivalyti. Tai daug kartu i diena turiu visa tai pasitvarkyti, pasivalyti ir pasibrezti akis is naujo. O esant ten, kur neprilakstysi daznai prie veidrodzio, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 09 25, 10:40)
Mane irgi tas domintu, nes kokiu piestuku bepasidazyciau, viskas turi nubegti, nusivalyti. Tai daug kartu i diena turiu visa tai pasitvarkyti, pasivalyti ir pasibrezti akis is naujo. O esant ten, kur neprilakstysi daznai prie veidrodzio, tai doh.gif

nu,nezinau,kodel Jums taip,naudokit vandeniui atsparu,man DIOR nei nubega,nei subega
Atsakyti
Labai geri prabedimai Bobbi Brown. Laikosi visa diena.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 09 25, 09:42)
nu,nezinau,kodel Jums taip,naudokit vandeniui atsparu,man DIOR nei nubega,nei subega

drinks_cheers.gif As naudoju tik vandeniui atsparius piestukus,jie ilgiau issilaiko
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 09 24, 11:44)
O kokiu firmu geriausi?  smile.gif

Pabandyk Make Up Factory ar Make Up For Ever (tiksliai neatsimenu), buna Kristianose, Kosmadose. Skystas pravedimas issilaiko net vasara, silta diena, nei kiek neisbeges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 09 28, 15:42)
Pabandyk Make Up Factory ar Make Up For Ever (tiksliai neatsimenu), buna Kristianose, Kosmadose. Skystas pravedimas issilaiko net vasara, silta diena, nei kiek neisbeges smile.gif

make up factory neblogi
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 09 25, 10:42)

As pati nezinau kodel taip. Butu gerai, jeigu zinociau. Kaip sake, dar buna, kad nuo akiu priklauso rolleyes.gif
Atsakyti