Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(angel666 @ 2009 06 11, 23:25)
Gal kasnors pasakys kur yra rausvu,roziniu akiu piestuku?Visur tik melyna,pilka,juoda,ruda,kurios man nelabai tinka schmoll.gif

Labai retas dalykas, pati jieskojau, bet taip ir ne radau.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 12, 07:13)

man rodos roziniai suteiktu paraudusiu (kaip triusio) akiu efekta... unsure.gif ar klystu ?

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 06 12, 11:59)
man rodos roziniai suteiktu paraudusiu (kaip triusio) akiu efekta...  unsure.gif  ar klystu ?

Manau nuo merginos prikauso. Man tai tikrai netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 12, 06:13)

o kuo jie tokie geri? mastau.gif Niekad asmeniskai nebandziau, net mintis nekilo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 06 13, 07:37)
o kuo jie tokie geri? mastau.gif Niekad asmeniskai nebandziau, net mintis nekilo  schmoll.gif

Nekuom. Tesiog man patogiau su peistuku daryti pravedimus. Esu peistuku gerbeja, stenguosi tureti ju visokiu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 13, 14:36)
Nekuom. Tesiog man patogiau su peistuku daryti pravedimus. Esu peistuku gerbeja, stenguosi tureti ju visokiu spalvu.

maciau make up for ever turi tokius - tad jei ka reikia - aisku kur ieshkot. Tik kainos, deja, neisidemejau... 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 06 12, 12:59)
man rodos roziniai suteiktu paraudusiu (kaip triusio) akiu efekta...  unsure.gif  ar klystu ?

Man paraudusių akių efektą suteikia rudas pieštukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 06 13, 16:52)
Man paraudusių akių efektą suteikia rudas pieštukas g.gif

Tai gal jis su kokiu ryžu/ raudonu atspalviu?
Nes aš buvau įsigijus tokį atseit rudą pieštuką, tai tikrai nekaip atrodė...
Atsakyti
user posted image

kaip ir kokiom priemones padaryt kazka panasaus,toki ne itin rysku pravedima? smile.gif

as turiu dabar liquid eyeliner , emiau tamsiai rudos spalvos , kad naturaliau atrodytu, bet rezultatas netenkina
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 06 25, 22:13)
user posted image

kaip ir kokiom priemones padaryt kazka panasaus,toki ne itin rysku pravedima?  smile.gif

as turiu dabar liquid eyeliner , emiau tamsiai rudos spalvos , kad naturaliau atrodytu, bet rezultatas netenkina

as taip pat dazausi su juodais seseliais, Manhattan'o juodai juoda spalva ir sepetelis, skirtas seseliams. Jau nuvaliau makiaza, rytoj bandysiu fotkint ir ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2009 06 12, 00:25)
Gal kasnors pasakys kur yra rausvu,roziniu akiu piestuku?Visur tik melyna,pilka,juoda,ruda,kurios man nelabai tinka schmoll.gif

NYX cosmetics yra įvairių spalvų. šios kosmetikos yra ebay. 4u.gif
Papildyta:
įvairių spalvų akių pieštukai
Įv.spalv.piešt. 2
pieštukai 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 26 birželio 2009 - 17:04
As naudoju Chanel piestuka (juoda).
Pirkau Londone, kainavo lietuviskais pinigeliais apie 60lt.
Rinkinuke buvo dar ir droztukas.
Nu ka galiu pasakyti... Super thumbup.gif Ir lengvai tepasi ir lengvai nusivalo ir droziasi smagiai, o svarbiausia, kad laabai ilgai laiko wink.gif Rekomenduoju. tongue.gif
Atsakyti