Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Mertise @ 2009 05 06, 12:22)
o kokios spalvos turejai?pas mane juodas,ant rankos pabandziau,tai pasirode ryskus,cia apie waterproof kalbam ane?

juoda ie as turejau,neatsimenu ar waterproof,nes labai grietai pardaviau as ji. man buvo persausas ir kietas,neisejio plonytes ryskios linijos pasidaryt,tik tokia duminia paplaukusia..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 06, 11:42)
juoda ie as turejau,neatsimenu ar waterproof,nes labai grietai pardaviau as ji. man buvo persausas ir kietas,neisejio plonytes ryskios linijos pasidaryt,tik tokia duminia paplaukusia..

aiskutis smile.gif pas mane irgi puskietis,nezinau ar parduoti ji ar sau pasilkti,jei geras:))) ant voku dar nebandziau
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 29, 23:38)
Koks geriausias pieštukas apatinio voko vidinei daliai (man su visais paprastais išplaukia)? Temoj nesugebėjau rasti.

jei dar nesuzinojai, tai yra Isadoros "Inliner Kajal"
Atsakyti
Labai geros kokybes yra RIMMEL piestukai.Ne kieti,lengvai piesia linija ir nebrangus.Turiu DIOR'o tai nepasakyciau kad pastarasis geresnis butu.Kartais kiekybe neatstoja kokybes ax.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kuri zinoti kokia firma prekiauja minkstais , bet gerais ydomiu spalvu akiu piestukais, is bedos gali buti ir pluksnele... ieskau turkio spalvos, labiau y zalsvuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 05 08, 06:53)
Gal kuri zinoti kokia firma prekiauja minkstais , bet gerais ydomiu spalvu akiu piestukais, is bedos gali buti ir pluksnele... ieskau turkio spalvos, labiau y zalsvuma  g.gif

4u.gif Vakar pardej ziurinejau piestukus,tai maciau daug ivairiu spalvu akiu piestuku firmos GOSH.Keleta pabandziau ant rankos,tai tikrai piesia labai lengvai ir minkstai thumbup.gif O spalvu tai ivairiausiu doh.gif Netgi geltonu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 08, 11:15)
4u.gif Vakar pardej ziurinejau piestukus,tai maciau daug ivairiu spalvu akiu piestuku firmos GOSH.Keleta pabandziau ant rankos,tai tikrai piesia labai lengvai ir minkstai thumbup.gif O spalvu tai ivairiausiu doh.gif Netgi geltonu. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif butent tuos siandie ir nusiprikau, tik vietoj turkio, nusipirkau zalsvus, nes man tie turkio primine tokius kur vienus as jau turiu, tai nenorejau pirkti to paties, o ir konsultante sake, kad graziau atrodys zalsvi prie mano zalsvai rudu akiu, dar prigriebiau ir sviesiai smelinius thumbup.gif
Atsakyti
Kenebo 38' man dabar geriausi pravedimai,turiu ruda ir juoda.O Shiseido jau nebenauduoju....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 05 25, 11:01)
Kenebo 38' man dabar geriausi pravedimai,turiu ruda ir juoda.O Shiseido jau nebenauduoju....

O tai Kanebo geresnis?Gal ryškesnis?
O šiaip patogiai brėžiasi linija?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 05 25, 22:14)
O tai Kanebo geresnis?Gal ryškesnis?
O šiaip patogiai brėžiasi linija?

Nesakyciau kad geresnis,bet labai patogus,labai grazios linijos gaunasi,laikosi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatukasss @ 2009 05 26, 14:53)
o as tai nemoku niekaip graziai ax.gif

Isbandyk Kanebo 38',labai patogus sepetelis ir viskas tau iseis lb graziai smile.gif
Atsakyti
o as nesenai isigyjau sita:

user posted image

visais atzvilgiais idealus daiktas wub.gif

man net geresnis uz shiseido, o mokejau 10 kartu maziau yess.gif
Atsakyti