Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

Noreciau isbandyti kremini apvedima, bet nezinau koki ax.gif Gal ka patarti galit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsyte: 24 gruodžio 2008 - 00:32
QUOTE(Ramsyte @ 2008 12 24, 01:31)
Noreciau isbandyti kremini apvedima, bet nezinau koki  ax.gif  Gal ka patarti galit?

Shiseido.
Papildyta:
http://www.supermama...o#entry22529716
Atsakyti
ir man prireike akiu pravedimo, tik mastau, kuris geriau kreminis ar skystas? oda misri, seseliai gerai laikosi tik su pagrindu g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 01 04, 14:47)
ir man prireike akiu pravedimo, tik mastau, kuris geriau kreminis ar skystas? oda misri, seseliai gerai laikosi tik su pagrindu g.gif

manau kad su kreminiu lengviau nubrezti nekreiva linija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 01 04, 21:21)
manau kad su kreminiu lengviau nubrezti nekreiva linija smile.gif

cia tu teoriskai ar is praktikos kalbi? g.gif
Atsakyti
bet kremine pravedimo linija yra storesne uz skysta pravodke...kremine - tokia paplaukusi, pasiliejusi,netokia ryski...turiu kreminius smahbox ir elizabeth arden pravedimus ( nepatinka nei tie nei tie), ir nepaskyciau kad man su jais linija lengviau nusibrezti negu su plonyte Kanebo plunksnele ( ar betkuriu kitu skystu pravedimu) ir prie to ir prie to reikia paprasciausiai priprasti.
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 01 04, 21:23)
cia tu teoriskai ar is praktikos kalbi? g.gif

is praktikos,bet velgi,kiek zmoniu tiek nuomoniu
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 04, 21:34)
bet  kremine pravedimo linija yra storesne uz skysta pravodke...kremine - tokia paplaukusi, pasiliejusi,netokia ryski...turiu kreminius smahbox ir elizabeth arden pravedimus ( nepatinka nei tie nei tie),  ir nepaskyciau kad man su jais linija lengviau nusibrezti negu su plonyte Kanebo plunksnele ( ar betkuriu kitu skystu pravedimu) ir prie to ir prie to reikia paprasciausiai priprasti.

Na jau nereikia perdėti.
Su kreminiais smashbox pravedimais nusibrėžiu pačią ploniausią liniją ir ryškumas pakankamas. Man skystas pravedimas atrodo tinkamas tik vakarui. Net kreminis juodas kartais būna per ryškus (ypač atsparus vandeniui), tokiu atveju naudoju MAC šėšėlį. Jis man tinkamesnis natūralesniam makiažui.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 05, 22:48)
Na jau nereikia perdėti.
Su kreminiais smashbox pravedimais nusibrėžiu pačią ploniausią liniją ir ryškumas pakankamas. Man skystas pravedimas atrodo tinkamas tik vakarui. Net kreminis juodas kartais būna per ryškus (ypač atsparus vandeniui), tokiu atveju naudoju MAC šėšėlį. Jis man tinkamesnis natūralesniam makiažui.

na is praktikos rasiau, galesiu nufotografuot ir parodyt.
Atsakyti
Naudoju ir piestuka akims, ir pravedima, bet nedaznai, tik vakariniam makiazui, nes negaliu girtis ispudingai didelemis akimis, deja verysad.gif o tamsus apvedimas jas dar labiua mazina. Va uz tai isryskinu lupas yahoo.gif
Patinka artdeco pravedimai ir Guerlaino. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 04, 21:34)
bet  kremine pravedimo linija yra storesne uz skysta pravodke...kremine - tokia paplaukusi, pasiliejusi,netokia ryski...turiu kreminius smahbox ir elizabeth arden pravedimus ( nepatinka nei tie nei tie),  ir nepaskyciau kad man su jais linija lengviau nusibrezti negu su plonyte Kanebo plunksnele ( ar betkuriu kitu skystu pravedimu) ir prie to ir prie to reikia paprasciausiai priprasti.

bent jau su shiseido kreminiu pravedimu galim nubrezti laaaaaabai plona linija
Atsakyti
As kogero senamadiska, bet labai megstu piestukus. Turiu ju tikrai nemazai, ivairiu spalvu. Man ir grazu ir patogu. Arba su plonu sepetuku su seseliais nubrieziu linija.
Atsakyti