Noreciau isbandyti kremini apvedima, bet nezinau koki Gal ka patarti galit?
QUOTE(Ramsyte @ 2008 12 24, 01:31)
Noreciau isbandyti kremini apvedima, bet nezinau koki Gal ka patarti galit?
Shiseido.
Papildyta:
http://www.supermama...o#entry22529716
ir man prireike akiu pravedimo, tik mastau, kuris geriau kreminis ar skystas? oda misri, seseliai gerai laikosi tik su pagrindu
QUOTE(charisma @ 2009 01 04, 14:47)
ir man prireike akiu pravedimo, tik mastau, kuris geriau kreminis ar skystas? oda misri, seseliai gerai laikosi tik su pagrindu
manau kad su kreminiu lengviau nubrezti nekreiva linija
QUOTE(pepė @ 2009 01 04, 21:21)
manau kad su kreminiu lengviau nubrezti nekreiva linija
cia tu teoriskai ar is praktikos kalbi?
bet kremine pravedimo linija yra storesne uz skysta pravodke...kremine - tokia paplaukusi, pasiliejusi,netokia ryski...turiu kreminius smahbox ir elizabeth arden pravedimus ( nepatinka nei tie nei tie), ir nepaskyciau kad man su jais linija lengviau nusibrezti negu su plonyte Kanebo plunksnele ( ar betkuriu kitu skystu pravedimu) ir prie to ir prie to reikia paprasciausiai priprasti.
QUOTE(charisma @ 2009 01 04, 21:23)
cia tu teoriskai ar is praktikos kalbi?
is praktikos,bet velgi,kiek zmoniu tiek nuomoniu
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 04, 21:34)
bet kremine pravedimo linija yra storesne uz skysta pravodke...kremine - tokia paplaukusi, pasiliejusi,netokia ryski...turiu kreminius smahbox ir elizabeth arden pravedimus ( nepatinka nei tie nei tie), ir nepaskyciau kad man su jais linija lengviau nusibrezti negu su plonyte Kanebo plunksnele ( ar betkuriu kitu skystu pravedimu) ir prie to ir prie to reikia paprasciausiai priprasti.
Na jau nereikia perdėti.
Su kreminiais smashbox pravedimais nusibrėžiu pačią ploniausią liniją ir ryškumas pakankamas. Man skystas pravedimas atrodo tinkamas tik vakarui. Net kreminis juodas kartais būna per ryškus (ypač atsparus vandeniui), tokiu atveju naudoju MAC šėšėlį. Jis man tinkamesnis natūralesniam makiažui.
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 05, 22:48)
Na jau nereikia perdėti.
Su kreminiais smashbox pravedimais nusibrėžiu pačią ploniausią liniją ir ryškumas pakankamas. Man skystas pravedimas atrodo tinkamas tik vakarui. Net kreminis juodas kartais būna per ryškus (ypač atsparus vandeniui), tokiu atveju naudoju MAC šėšėlį. Jis man tinkamesnis natūralesniam makiažui.
na is praktikos rasiau, galesiu nufotografuot ir parodyt.
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 04, 21:34)
bent jau su shiseido kreminiu pravedimu galim nubrezti laaaaaabai plona linija