Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

Man tai geriausias piestukas is Artdeco waterproof, labai minkstai dazo, laikosi visa diena, bat vakare lengvai nusivalo, jis gal but geriausias is visu mano turetu.
Atsakyti
man irgi Artdeco super piestukai thumbup.gif kaip ir seseliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 10 14, 18:18)

gerai laikosi visą dieną?

bent man tai gerai laikesi bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkurią dieną visus stendus CUP apšokinėjau, ieškodama pieštuko, taip tyrinėjau, kad ką tik išplautą paltą išsiterlinau biggrin.gif O nusipirkau užvakar Prestige eurokos pieštuką. Man patinka, svarbiausia nuo voko nenusitrina visą dieną thumbup.gif
Atsakyti
Mane tai maloniai wub.gif wub.gif nustebino Deborah pieštukas - ilgai laikosi ir išlieka ryškus
Atsakyti
As neseniai isigijau guerlaino piestuka, idomios formos, minkstas, ilgai isliekantis, nepalyginsi su mano naudotu kietuoju schanelio piestuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,ar jus naudojate skysta akiu pravedima?Noreciau nusipirkti,tik nezinau koki,bijau nepataikyti.Ka patartumete? ;]
Atsakyti
man patinka GOSH piestukai - minksti, ilgai issilaiko
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 06, 14:16)
man patinka GOSH piestukai - minksti, ilgai issilaiko

o as tai vadinas neuztaikaiu,mano Gosh piestukas pokietis toks, na bet ilgiau laiko negu make up factory, nors tas zymiai minkstesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moonlight=): 07 gruodžio 2008 - 23:11
As naudoju Chanelio vandeniui atsparu issukama piestuka. Geresnio nesu turejus, nes ir spalva intensyvi, ir brezia labai maloniai, lygiai, o svarbiausia- islieka labai ilgai.
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 08, 00:10)
o as tai vadinas neuztaikaiu,mano Gosh piestukas pokietis toks, na bet ilgiau laiko negu make up factory, nors tas zymiai minkstesnis bigsmile.gif

gosh turiu waterproof juoda su auksiniu blizgesiu thumbup.gif
Atsakyti
Bet negi jus su piestukais pasidarote plona ir lygia pravedimo linija? Man kazkaip atrodo kad tai ymanoma tik su plunksnelem arba flomasteriais.
Atsakyti