Prasom! Juoda ar ruda nupirkai? Juoda spalva labai intensivi,o ruda daugiau universali. Kiek as turejau piestuku,plunksneliu ir pravedimu,Shiseido be abejo geriausias is geriausiu.
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 29, 15:51)
Prasom! Juoda ar ruda nupirkai? Juoda spalva labai intensivi,o ruda daugiau universali. Kiek as turejau piestuku,plunksneliu ir pravedimu,Shiseido be abejo geriausias is geriausiu.
QUOTE(pepė @ 2008 08 29, 16:08)
o kokia kaina pravedimo?
pritariu, tikrai geriausias as pirkau ruda - ji shvelnesne ...
juoda labai dramatishka, nebent vakarui
[pieshtukus taip pat renkuosi tamsiai rudus, ne juodus...]
siunciausi is MACY'S, tai su visais procentais ir siuntimu sumokejau 80 20 lt pigiau nei sarmose ir douglase
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 08, 19:03)
Pagaliau nupirkau dar ir juoda Shiseido pravedima wow!
Olivia,
ir kaip? ten toj bonkutej kur su pieshtuku??
*****, as irgi noriu, bet nemoku as apvedineti akiu, bet sako, kad su tuo teptuku labai lengva:)
kaip tau jis?
QUOTE(bbg23 @ 2008 09 11, 19:12)
Olivia,
*****, as irgi noriu, bet nemoku as apvedineti akiu, bet sako, kad su tuo teptuku labai lengva:)
kaip tau jis?
kaip tau jis?
Taip,bonkute su teptuku.Pasaka!! Nesakyciau kad lengva ,bet sepetukas tikrai labai geras,geresnis uz Smashbox'us ir tt. As darau storesnes strelkes ir daug daug tuso,efektas nepakartojamas
QUOTE(pepė @ 2008 09 12, 20:26)
cia vandeniui atsparus?turiu juoda toki,tai nieko bet ir ne super
Lygtai atsparus. O gal žinai koks būtų super?
QUOTE(Elegant @ 2008 09 12, 20:07)
Lygtai atsparus. O gal žinai koks būtų super?
dar neradau kad butu super jei nori atsparaus butent tai clarins nieko visai,geriau nei lumene laiko
QUOTE(Elegant @ 2008 09 11, 19:50)
Gal kas bandė ši Lumene pieštuką? Nežinau kokį pirkt kad laikytųsi visą dieną, o čia man kažkas rekomendavo... Gal dar kas nors naudojot?
toki turejau, tik ruda, tai visai nieko jis man buvo, neblogas
o kokiai paskirciai jus naudojate ta sepeteli kitame gale?? (cia gal ir kvailas klausimas ) as tai pvz. pravedimo linija biskeli paskirstau su juo
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 10 14, 13:42)
o kokiai paskirciai jus naudojate ta sepeteli kitame gale?? (cia gal ir kvailas klausimas ) as tai pvz. pravedimo linija biskeli paskirstau su juo
Na kiek žinau, tai jis ir skirtas linijai sušvelninti.
[quote=kucci_kucci,2008 10 14, 15:42]
gerai laikosi visą dieną?
gerai laikosi visą dieną?