Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

Prasom! Juoda ar ruda nupirkai? Juoda spalva labai intensivi,o ruda daugiau universali. Kiek as turejau piestuku,plunksneliu ir pravedimu,Shiseido be abejo geriausias is geriausiu.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 29, 15:51)
Prasom! Juoda ar ruda nupirkai? Juoda spalva labai intensivi,o ruda daugiau universali. Kiek as turejau piestuku,plunksneliu ir pravedimu,Shiseido be abejo geriausias is geriausiu.

QUOTE(pepė @ 2008 08 29, 16:08)
o kokia kaina pravedimo?

pritariu, tikrai geriausias smile.gif as pirkau ruda - ji shvelnesne ...

juoda labai dramatishka, nebent vakarui

[pieshtukus taip pat renkuosi tamsiai rudus, ne juodus...]

siunciausi is MACY'S, tai su visais procentais ir siuntimu sumokejau 80 thumbup.gif 20 lt pigiau nei sarmose ir douglase

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 29 rugpjūčio 2008 - 16:13
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 08, 19:03)
Pagaliau nupirkau dar ir juoda Shiseido pravedima smile.gif wow! yahoo.gif

Olivia,
ir kaip? ten toj bonkutej kur su pieshtuku??
*****, as irgi noriu, bet nemoku as apvedineti akiu, bet sako, kad su tuo teptuku labai lengva:)
kaip tau jis?
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 09 11, 19:12)
Olivia,
ir kaip? ten toj bonkutej kur su pieshtuku??
*****, as irgi noriu, bet nemoku as apvedineti akiu, bet sako, kad su tuo teptuku labai lengva:)
kaip tau jis?

Taip,bonkute su teptuku.Pasaka!! Nesakyciau kad lengva ,bet sepetukas tikrai labai geras,geresnis uz Smashbox'us ir tt. As darau storesnes strelkes ir daug daug tuso,efektas nepakartojamas smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Gal kas bandė ši Lumene pieštuką? g.gif Nežinau kokį pirkt kad laikytųsi visą dieną, o čia man kažkas rekomendavo... Gal dar kas nors naudojot?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 09 11, 19:50)
Gal kas bandė ši Lumene pieštuką?  g.gif Nežinau kokį pirkt kad laikytųsi visą dieną, o čia man kažkas rekomendavo... Gal dar kas nors naudojot?
user posted image

cia vandeniui atsparus?turiu juoda toki,tai nieko bet ir ne super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 09 12, 20:26)
cia vandeniui atsparus?turiu juoda toki,tai nieko bet ir ne super smile.gif

Lygtai atsparus. O gal žinai koks būtų super? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 09 12, 20:07)
Lygtai atsparus. O gal žinai koks būtų super? smile.gif

dar neradau kad butu super biggrin.gif jei nori atsparaus butent tai clarins nieko visai,geriau nei lumene laiko
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 09 11, 20:50)
Gal kas bandė ši Lumene pieštuką?  g.gif Nežinau kokį pirkt kad laikytųsi visą dieną, o čia man kažkas rekomendavo... Gal dar kas nors naudojot?
user posted image

aš nusipirkau L'oreal panašų pieštuką. esu be galo patenkinta. kai ryte pasidažau, tai ir vakare taip atrodau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 09 11, 19:50)
user posted image

toki turejau, tik ruda, tai visai nieko jis man buvo, neblogas mirksiukas.gif

o kokiai paskirciai jus naudojate ta sepeteli kitame gale?? (cia gal ir kvailas klausimas blush2.gif ) as tai pvz. pravedimo linija biskeli paskirstau su juo ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 10 14, 13:42)
toki turejau, tik ruda, tai visai nieko jis man buvo, neblogas  mirksiukas.gif

o kokiai paskirciai jus naudojate ta sepeteli kitame gale?? (cia gal ir kvailas klausimas  blush2.gif ) as tai pvz. pravedimo linija biskeli paskirstau su juo  ax.gif  ax.gif

Na kiek žinau, tai jis ir skirtas linijai sušvelninti.
Atsakyti
[quote=kucci_kucci,2008 10 14, 15:42]
toki turejau, tik ruda, tai visai nieko jis man buvo, neblogas mirksiukas.gif

gerai laikosi visą dieną?
Atsakyti