Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Elegant @ 2008 08 22, 17:22)
Sveikos, gal galit parekomenduoti kokį nors akių pieštuką, kuris išsilaikytų visą dieną, dabar turiu Maxfactor- jis nusivalo ar nubyra jau po valandos  doh.gif . Galvoju gal išbandyt kokį Chanel ar Dior. Bet noriu makiažo visai dienai... Jei galit patarkit. Iš anksto Ačiū.  ax.gif

Chanel nerekomenduociau smile.gif man prastai laike,nors as Chanel megstu ir gerbiu,piestukai nekokie tiesa sakant smile.gif Siulyciau Orlane,Pupa,is pigesniu net Essence galima isbandyt. Arba naudok baze seseliams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 08 22, 17:41)
Elegant, o tu nebandei paskaityti kelių pirmų šios temos puslapių? Ten visos tik to ir klausinėjo, ko ir tu klausei smile.gif
Aš asmeniškai nebenaudoju pieštuko, tik skystą kontūrą.

Žinoma, skaičiau, bet ten radau tik apie Rimmel ir Manhattan... ax.gif
(man skystas kontūras per ryškus)
Atsakyti
Man plunksnele (skystas pravedimas) simta kartu lengviau nei piestukas unsure.gif piestuku neiseina man graizai prasivest, o su pravedimu good.gif ir daug ryskiau ir siaip nzn pripratau ir patinka labai. Siuo metu naudoju TBS. Islaiko visa diena, nei biskio netrupa, netepa, dazosi lygiai, svariai. vnzo patinka. Jau nebe pirmas.
Atsakyti
Mno atradimas- Bourjois skystas pravedimas (Clubbing). Ir išsilaiko visą dieną, spalva ryški- labai patiko smile.gif
Atsakyti
aš turiu chanel pieštuką samanų spalvos. nu tai kažinau,iš principo niekuo jis nesiskiria nuo tų iš turgaus: subėga į raukšles, pasidaro tarsi traiškanos ir šiaip man nelabai tinka schmoll.gif labai sumažėja akys
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 08 27, 21:46)
aš turiu chanel pieštuką samanų spalvos. nu tai kažinau,iš principo niekuo jis nesiskiria nuo tų iš turgaus: subėga į raukšles, pasidaro tarsi traiškanos ir šiaip man nelabai tinka schmoll.gif  labai sumažėja akys

tai akys matyt ne nuo piestuko sumazeja o nuo to kaip su juo pasidazot...
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 08 27, 22:46)
aš turiu chanel pieštuką samanų spalvos. nu tai kažinau,iš principo niekuo jis nesiskiria nuo tų iš turgaus: subėga į raukšles, pasidaro tarsi traiškanos ir šiaip man nelabai tinka schmoll.gif  labai sumažėja akys

O aš turiu chanel juodą, ir man jis tikras atradimas. Pieštukų niekad labai nemėgau, rinkdavausi skystą pravedimą, bet va chanel netgi labai patiko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 08 28, 09:37)
O aš turiu chanel juodą, ir man jis tikras atradimas. Pieštukų niekad labai nemėgau, rinkdavausi skystą pravedimą, bet va chanel netgi labai patiko... ax.gif

Kuo jis Tau geras? Išsilaiko visą dieną? g.gif
Atsakyti
Mano amžiaus atradimas - juodas Artdeko pieštukas. Minkštas, gražiai su juo išeina. Ir mano mama, kuri 40 metų kasdien vedžioja akis juodu pieštuku, dabar kito nenaudoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 08 28, 11:27)
Kuo jis Tau geras? Išsilaiko visą dieną? g.gif

Hmm dėl dienos... na aš jo vieno nenaudoju, dažaus, kai darau lengvai padūmavusias akis, bet "laisvai" visą dieną tas efektas issilaiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 08 27, 22:46)

Nezinau, as turiu chanel juoda piestuka ir niekas man ten nesubega, as labai juo esu patenkinta, neisteplioja, brezia labai tiksliai, tik visada reikia ji padrozti, beje dezuteje su piestuku buvo ir droztukas wub.gif
Atsakyti
o as nusipirkau forume ishgirta Shiseido kremini pravedima ir tikrai patenkinta wub.gif aciu Olivia* ir kitoms rekomendavusioms drinks_cheers.gif

namie ji tepu su Bobbi Brown sepeteliu pravedimams, o kai nesiojuos su savim - su mazyciu teptuku, buvusiu komplekte su pravedimu

labai grazi linija gaunasi smile.gif ir laiko visa diena. Pieshtuko linija reikedavo susvelninti kempinele, o su kreminiais ishkart gerai smile.gif
Shiseido Accentuating Cream Eyeliner
user posted image
BB Long-Wear Gel Eyeliner
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 gruodžio 2010 - 21:36