aš taip pat naudoju Manhattan ir jis man labai ilgai laikosi, nepajuoduoja po akim
QUOTE(Hottea @ 2008 03 20, 14:00)
As naudoju "manhattan" dip eyeliner (waterproof) - apie 20 Lt - ilgai laikosi ir ilgam uztenka Zinoma, ne kasdien - labai jau kates akys gaunasi
QUOTE(GinCherry @ 2008 03 20, 14:12)
ash ir naudoju manhatan, priesh tai ishnaudojau nzn kiek lumene, o paskui netyciom buvau priversta nusipirkti manhatan ir nesigailiu labai patiko
dazausi praktishkai kasdien....
O kodel kates akys?
dazausi praktishkai kasdien....
O kodel kates akys?
QUOTE(careless_of_danger @ 2008 03 20, 16:14)
aš taip pat naudoju Manhattan ir jis man labai ilgai laikosi, nepajuoduoja po akim
Čia gal apie tą patį kalbat? jis išsukamas?
QUOTE(saulevandeny @ 2008 04 17, 22:05)
Čia gal apie tą patį kalbat? jis išsukamas?
Nea, ten toks mini "buteliukas", su plunksnele - jau antrą nusipirkau
Katės akys, nes einant kur vakarui aš ir vidinę voko dalį pervedu - ir išsilaiko, "nenusimirksi"
kaip jums ranka nesudreba? as desine dar dar pasidazau,o jau kaire buna kaip su koja dazyta
Sveikos, gal galit parekomenduoti kokį nors akių pieštuką, kuris išsilaikytų visą dieną, dabar turiu Maxfactor- jis nusivalo ar nubyra jau po valandos . Galvoju gal išbandyt kokį Chanel ar Dior. Bet noriu makiažo visai dienai... Jei galit patarkit. Iš anksto Ačiū.
Elegant, o tu nebandei paskaityti kelių pirmų šios temos puslapių? Ten visos tik to ir klausinėjo, ko ir tu klausei
Aš asmeniškai nebenaudoju pieštuko, tik skystą kontūrą.
Aš asmeniškai nebenaudoju pieštuko, tik skystą kontūrą.
QUOTE(Elegant @ 2008 08 22, 16:22)
Sveikos, gal galit parekomenduoti kokį nors akių pieštuką, kuris išsilaikytų visą dieną, dabar turiu Maxfactor- jis nusivalo ar nubyra jau po valandos . Galvoju gal išbandyt kokį Chanel ar Dior. Bet noriu makiažo visai dienai... Jei galit patarkit. Iš anksto Ačiū.
turiu clarins ruda atsparu vandeniui piestuka.kazkodel is pradziu nepatiko o dabar gerai