Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

As naudoju "manhattan" dip eyeliner (waterproof) - apie 20 Lt - ilgai laikosi ir ilgam uztenka ax.gif Zinoma, ne kasdien - labai jau kates akys gaunasi biggrin.gif
Atsakyti

ash ir naudoju manhatan, priesh tai ishnaudojau nzn kiek lumene, o paskui netyciom buvau priversta nusipirkti manhatan ir nesigailiu smile.gif labai patiko ax.gif

dazausi praktishkai kasdien....

O kodel kates akys? g.gif
Atsakyti
aš taip pat naudoju Manhattan ir jis man labai thumbup.gif ilgai laikosi, nepajuoduoja po akim thumbup.gif
Atsakyti
O kuri tiksliau Manhattan naudojat, kad ilgai laiko?
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 03 20, 14:00)
As naudoju "manhattan" dip eyeliner (waterproof) - apie 20 Lt - ilgai laikosi ir ilgam uztenka ax.gif  Zinoma, ne kasdien - labai jau kates akys gaunasi biggrin.gif

QUOTE(GinCherry @ 2008 03 20, 14:12)
ash ir naudoju manhatan, priesh tai ishnaudojau nzn kiek lumene, o paskui netyciom buvau priversta nusipirkti manhatan ir nesigailiu smile.gif labai patiko  ax.gif

dazausi praktishkai kasdien....

O kodel kates akys?  g.gif

QUOTE(careless_of_danger @ 2008 03 20, 16:14)
aš taip pat naudoju Manhattan ir jis man labai  thumbup.gif  ilgai laikosi, nepajuoduoja po akim  thumbup.gif

Čia gal apie tą patį kalbat? jis išsukamas? rolleyes.gif
Atsakyti
na ash tai kalbu ne apie pieshtuka, o skysta pravedima.O skystu pravedimu ten pasirinkimo nelabai ir yra, galbut tik tas atsparus vandeniui ir tas kur ash naudoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 18 balandžio 2008 - 05:15
QUOTE(saulevandeny @ 2008 04 17, 22:05)
Čia gal apie tą patį kalbat? jis išsukamas?  rolleyes.gif

Nea, ten toks mini "buteliukas", su plunksnele - jau antrą nusipirkau thumbup.gif
Katės akys, nes einant kur vakarui aš ir vidinę voko dalį pervedu - ir išsilaiko, "nenusimirksi" wub.gif
Atsakyti
kaip jums ranka nesudreba? as desine dar dar pasidazau,o jau kaire buna kaip su koja dazyta unsure.gif
Atsakyti
skystu kai rpadejau dazytis, tai neklauskit, taip baisiai ir nelygiai pasidazydavu, o dabar tikrus sedevrus ispaisyt galeciau ant savo akyciu. Pripratimo ir igudimo reikalas zinokit smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit parekomenduoti kokį nors akių pieštuką, kuris išsilaikytų visą dieną, dabar turiu Maxfactor- jis nusivalo ar nubyra jau po valandos doh.gif . Galvoju gal išbandyt kokį Chanel ar Dior. Bet noriu makiažo visai dienai... Jei galit patarkit. Iš anksto Ačiū. ax.gif
Atsakyti
Elegant, o tu nebandei paskaityti kelių pirmų šios temos puslapių? Ten visos tik to ir klausinėjo, ko ir tu klausei smile.gif
Aš asmeniškai nebenaudoju pieštuko, tik skystą kontūrą.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 08 22, 16:22)
Sveikos, gal galit parekomenduoti kokį nors akių pieštuką, kuris išsilaikytų visą dieną, dabar turiu Maxfactor- jis nusivalo ar nubyra jau po valandos  doh.gif . Galvoju gal išbandyt kokį Chanel ar Dior. Bet noriu makiažo visai dienai... Jei galit patarkit. Iš anksto Ačiū.  ax.gif

turiu clarins ruda atsparu vandeniui piestuka.kazkodel is pradziu nepatiko o dabar gerai smile.gif
Atsakyti