Nusipirkau mahattan Kohl Kajal pieštuką, tai labai fainas, ryškiai brėžia ir spalva nenublanksta per visą dieną (ant tos "šlapios" linijos, kur virš apatinių blakstienų nemėginau)
Vakar nusipirkau TBS skysta pravedima akims Esu juo be galo patenkinta
QUOTE(Adorė @ 2006 08 26, 18:21)
Jei kalba eina apie skystus konturinius apvadus-man pats geriausias manhatan atsparus vandeniui, tikrai atlaiko ir per naktele ir brezti nesunku, nes kietas galiukas
O gal tiksliai galima pavadinima suzinoti ir kaina?
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 09, 01:47)
man labai patrinka piestuku padazyst vidinej pusej, kaip foto parodyta, iskarto akys ryskesnes Tik kad labai nesilaiko, po kiek laiko visas virsutinio voko linijos padazymas lieka ant apatinio ir visi paaikiai isimozoja nu reikes bandyt su kitu piestuku, gal taip greit nenusitrins...
aga, mane irgi šitas dalykas nervina
o šiaip aš neturiu daug patirties su akių pieštukais, nes nelabai jų naudojau bet dabartinis lumene su kempinėle man kolkas visai simpatiškas (tik per žoplumą pajamiau ne juodą, bet pilką. bet ir tai ne iš kart pastebėjau )
QUOTE(Veila @ 2008 03 09, 08:37)
aga, mane irgi šitas dalykas nervina
o šiaip aš neturiu daug patirties su akių pieštukais, nes nelabai jų naudojau bet dabartinis lumene su kempinėle man kolkas visai simpatiškas (tik per žoplumą pajamiau ne juodą, bet pilką. bet ir tai ne iš kart pastebėjau )
man tai lumene labai tepa pastebejau...
QUOTE(pepė @ 2008 03 09, 10:20)
man tai lumene labai tepa pastebejau...
ane aš kolkas nelabai pastebėjau. Bet tik virsutiniai akies daliai naudoju
QUOTE(Veila @ 2008 03 09, 09:23)
ane aš kolkas nelabai pastebėjau. Bet tik virsutiniai akies daliai naudoju
as irgi virsutinej.ir man jis po kiek laiko istepa vokus
o man nepatinka Gosh atsparus vandeniui, dregmei - is tiesu - taip nera
gal kuri zinot piestuka, kuris gerai laikosi tiek ant apatines, tiek ir ant virsutines voko dalies (cia apie vidine )
gal kuri zinot piestuka, kuris gerai laikosi tiek ant apatines, tiek ir ant virsutines voko dalies (cia apie vidine )
Aš prisimenu kai pradėjau dažytis naudojau paprastus pieštukus apvesti akis. Po to perėjau prie skystų. Man nepatinka tokie kur labai minkštos ir ilgos plunksnelės būna nes sunku gražiai padažyti. Dar būdavo tokių kur padažai, o po to jie nusiima kaip plėvelė.
Iš skystų turėtų labiausiai patiko manhatano, nes trumpa ir kieta plunksnelė. Kai jis baigėsi tai aš su ta plunksnele tepdavau sušlapintą juodą isadoros šėšėlį, tai gaudavosi labai gražiai, natūraliai. Kas man skystuose dar nepatinka, jie per daug ryškūs.
Dabar atradau kreminius pravedimus, tepu juos su specialiu šepetėliu, tai man super. Apatinio voko vidinėj pusėj paprastas nesilaiko tai nusipirkau vandeniui atsparų, jis ryškesnis (panašiai kaip ir skystas) ir išsialiko vidinėj voko pusėj visą dieną
Iš skystų turėtų labiausiai patiko manhatano, nes trumpa ir kieta plunksnelė. Kai jis baigėsi tai aš su ta plunksnele tepdavau sušlapintą juodą isadoros šėšėlį, tai gaudavosi labai gražiai, natūraliai. Kas man skystuose dar nepatinka, jie per daug ryškūs.
Dabar atradau kreminius pravedimus, tepu juos su specialiu šepetėliu, tai man super. Apatinio voko vidinėj pusėj paprastas nesilaiko tai nusipirkau vandeniui atsparų, jis ryškesnis (panašiai kaip ir skystas) ir išsialiko vidinėj voko pusėj visą dieną
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 11, 17:59)
čia kuris taip daro ?
QUOTE(Baltija @ 2008 03 11, 18:03)
čia kuris taip daro ?
Jet Set Waterproof Eye Liner
Bet iki pat akies jei patepu, tai kur liečiasi su akim nusivalo, bet man tai apskritai niekas ant apatinių nelaikydavo, tai jau šitas atradimas.
Viršuj nemėgstu su juo dažyti, nes per ryškus, nebent išorinį kampą paryškinu
QUOTE(pepė @ 2008 03 09, 10:54)
as irgi virsutinej.ir man jis po kiek laiko istepa vokus
Lumene yra blogis blogis blogis juodas pieštukas nuo viršutinės vidinės voko dalies persikėlė ant apatinio, kur iki tol buvo baltas
nu čia buvo eksperimentinis mano pieštukas
su skystais nemoku elgtis