Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

Nusipirkau mahattan Kohl Kajal pieštuką, tai labai fainas, ryškiai brėžia ir spalva nenublanksta per visą dieną (ant tos "šlapios" linijos, kur virš apatinių blakstienų nemėginau) bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau TBS skysta pravedima akims smile.gif Esu juo be galo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adorė @ 2006 08 26, 18:21)
Jei kalba eina apie skystus konturinius apvadus-man pats geriausias manhatan atsparus vandeniui, tikrai atlaiko ir per naktele  mirksiukas.gif ir brezti nesunku, nes kietas galiukas

O gal tiksliai galima pavadinima suzinoti 4u.gif ir kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 09, 01:47)
man labai patrinka piestuku padazyst vidinej pusej, kaip foto parodyta, iskarto akys ryskesnes thumbup.gif  Tik kad labai nesilaiko, po kiek laiko visas virsutinio voko linijos padazymas lieka ant apatinio ir visi paaikiai isimozoja sad.gif nu reikes bandyt su kitu piestuku, gal taip greit nenusitrins...

aga, mane irgi šitas dalykas nervina unsure.gif
o šiaip aš neturiu daug patirties su akių pieštukais, nes nelabai jų naudojau blush2.gif bet dabartinis lumene su kempinėle man kolkas visai simpatiškas (tik per žoplumą pajamiau ne juodą, bet pilką. bet ir tai ne iš kart pastebėjau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 09, 08:37)
aga, mane irgi šitas dalykas nervina  unsure.gif 
o šiaip aš neturiu daug patirties su akių pieštukais, nes nelabai jų naudojau  blush2.gif  bet dabartinis lumene su kempinėle man kolkas visai simpatiškas (tik per žoplumą pajamiau ne juodą, bet pilką. bet ir tai ne iš kart pastebėjau  biggrin.gif )

man tai lumene labai tepa pastebejau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 03 09, 10:20)
man tai lumene labai tepa pastebejau... doh.gif

ane g.gif aš kolkas nelabai pastebėjau. Bet tik virsutiniai akies daliai naudoju
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 09, 09:23)
ane  g.gif  aš kolkas nelabai pastebėjau. Bet tik virsutiniai akies daliai naudoju

as irgi virsutinej.ir man jis po kiek laiko istepa vokus doh.gif
Atsakyti
o man nepatinka Gosh atsparus vandeniui, dregmei - is tiesu - taip nera schmoll.gif

gal kuri zinot piestuka, kuris gerai laikosi tiek ant apatines, tiek ir ant virsutines voko dalies (cia apie vidine )
Atsakyti
Aš prisimenu kai pradėjau dažytis naudojau paprastus pieštukus apvesti akis. Po to perėjau prie skystų. Man nepatinka tokie kur labai minkštos ir ilgos plunksnelės būna nes sunku gražiai padažyti. Dar būdavo tokių kur padažai, o po to jie nusiima kaip plėvelė.
Iš skystų turėtų labiausiai patiko manhatano, nes trumpa ir kieta plunksnelė. Kai jis baigėsi tai aš su ta plunksnele tepdavau sušlapintą juodą isadoros šėšėlį, tai gaudavosi labai gražiai, natūraliai. Kas man skystuose dar nepatinka, jie per daug ryškūs.
Dabar atradau kreminius pravedimus, tepu juos su specialiu šepetėliu, tai man super. Apatinio voko vidinėj pusėj paprastas nesilaiko tai nusipirkau vandeniui atsparų, jis ryškesnis (panašiai kaip ir skystas) ir išsialiko vidinėj voko pusėj visą dieną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 11, 17:59)
Dabar atradau kreminius pravedimus, tepu juos su specialiu šepetėliu, tai man super. Apatinio voko vidinėj pusėj paprastas nesilaiko tai nusipirkau vandeniui atsparų, jis ryškesnis (panašiai kaip ir skystas) ir išsialiko vidinėj voko pusėj visą dieną  wub.gif

čia kuris taip daro ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 03 11, 18:03)
čia kuris taip daro ?  bigsmile.gif

Jet Set Waterproof Eye Liner

Bet iki pat akies jei patepu, tai kur liečiasi su akim nusivalo, bet man tai apskritai niekas ant apatinių nelaikydavo, tai jau šitas atradimas. rolleyes.gif
Viršuj nemėgstu su juo dažyti, nes per ryškus, nebent išorinį kampą paryškinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 03 09, 10:54)
as irgi virsutinej.ir man jis po kiek laiko istepa vokus doh.gif

Lumene yra blogis blogis blogis biggrin.gif juodas pieštukas nuo viršutinės vidinės voko dalies persikėlė ant apatinio, kur iki tol buvo baltas lotuliukas.gif

nu čia buvo eksperimentinis mano pieštukas bigsmile.gif
su skystais nemoku elgtis doh.gif
Atsakyti