Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(tralaila @ 2007 09 26, 10:18)

anksčiau link vakaro bėgti pradėdavo, bet daba šešėlių pagrindą pradėjau naudot, tai ir pieštukas laikosi puikiausiai.

Vat ir as norejau sita patarima duoti,piestukas zyyymiai geriau laikosi, kai pries tai padazoma seseliais,kas nenori naudoti seseliu galima naudoti kompaktine pudra,jie pasausina vokus ir piestukas nesubega. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2007 10 02, 18:55)
Vat ir as norejau sita patarima duoti,piestukas zyyymiai geriau laikosi, kai pries tai padazoma seseliais,kas nenori naudoti seseliu galima naudoti kompaktine pudra,jie pasausina vokus ir piestukas nesubega. 4u.gif

aha,as irgi pastebejau,kad su seseliais mano skystas pravedimas geriau laikosi ax.gif
bet vistiek norisi isbandyt dar ir seseliu pagrinda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2007 10 06, 20:25)
Aš tai Sarmoj šitą pabandžiau, tai labai patiko. Lygiai, nenukreivotai užsidažo (nors parduotuvėj ir labai nepatogu) ilgai laiko, ta juostelė ne tokia kaip užbrėžta, natūraliau atrodo. Man tai super - pirksiu braškėse pirmadienį tikrai. Tik dar dėl spalvos neapsisprendžiu - ir ruda, ir juoda, abi super.

http://oth.strawberr...l...81&goChar=S

Reiks ir man turbut pabandyt, jau kuris laikas naudoju ARDECO flomasteri , bet nes visai patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2007 10 07, 21:15)
Reiks ir man turbut pabandyt, jau kuris laikas naudoju ARDECO flomasteri ,  bet nes visai patenkinta...

O kas nepatinka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 10 08, 18:32)
O kas nepatinka?  rolleyes.gif

ir as turiui ta flomasteri, tai irgi nelabai patinka schmoll.gif , su piestuku kazkaip geriau gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 10 08, 23:07)
ir as turiui ta flomasteri, tai irgi nelabai patinka  schmoll.gif , su piestuku kazkaip geriau gaunasi...

as irgi turiu,ir man nelabai schmoll.gif
labai neryskus schmoll.gif
Atsakyti
noriu pagirti lumene ruda piestuka rolleyes.gif
tikriausiai pirmasis piestukas kuris taip lengvai ir pakankamai ryskiai pasidengia rolleyes.gif
Atsakyti
o kokį rekomenduotumėt juodą pieštuką waterproof ? išsukamus mėgstu g.gif naudoju akies apatinei daliai, virš mažųjų apatinių blakstienų, greitai nusitrina cool.gif
Atsakyti
sveikos super mamos ax.gif mano akys labai jautrios sviesai,vejui ir siaip..todel iskart pradeda asaroti blush2.gif koki skysta konturini piestuka patartumet?kad ilgai issilaikytu ir nenubegtu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2007 11 26, 16:57)
o kokį rekomenduotumėt juodą pieštuką waterproof ? išsukamus mėgstu g.gif  naudoju akies apatinei daliai, virš mažųjų apatinių blakstienų, greitai nusitrina  cool.gif

Waterproof taip pat sėkmingai nusitrina, tik gal ne taip greit ax.gif
Atsakyti
Naudoti juoda piestuka apvadams jau isiskirtau kaip reikia, kad neisitepliociau, bet skystas konturas man dar aukstas pilotazas, amzinai sumirksiu ir isiteplioju doh.gif kai matau kaip kitos graziai apsiveda akis, net pavydas ima blush2.gif
siuo metu naudoju schanel juoda piestuka su trintuku, beje toi pacioj pakuotej buvo ir droztukas ipakuotas thumbup.gif
Atsakyti

O man skysta kontura kaip tik lengviau naudot nei piestuka ax.gif
Atsakyti