Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(caramell @ 2007 07 31, 21:11)
user posted image

va taip atrodo.

zinau viena tongue.gif is terracotos summer limited edition
user posted image

jis kaip pagaliukas.akis uzmerki ir ta pagaliuka trauki
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 05, 14:52)
zinau viena  tongue.gif is terracotos summer limited edition
user posted image

jis kaip pagaliukas.akis uzmerki ir ta pagaliuka trauki

bigsmile.gif gundziaus vakar sita daikta nuspirkt tik pamasciau dar komentaru paskaityt 4u.gif ax.gif tokiu graziu spalvu ju buna wub.gif
Papildyta:
QUOTE(caramell @ 2007 07 31, 21:11)
user posted image

va taip atrodo.

Pas mane Artdeco-laikos tikrai gerai, bet kaip kazkas sake, jei akys labai asaroja, jautrios, tai vargu ar kas besilaikys gerai g.gif
Beja sitoj foto man nepatinka virsutinio voko pravedimas-nesusvelninta,nesulieta linija schmoll.gif
Atsakyti
na cia toks vakarinis makiazas,tai specialiai palikta ta ryski juostele ant virsutinio voko blush2.gif

as tai ir cia svarstau kuria plunksnele pasirinkti is naujuju apvadu :
ysl ar guerlain?
user posted image user posted image
Atsakyti
nu kad ysl dekoratyvine kosmetika ir super gera
as tai vot kazkaip linkstu prie ysl g.gif
nezinau ar su guerlain pagaliuku susidraugausiu

jei pirksi guerlain,pranesk,ar patiko tongue.gif
Atsakyti
nusipirkau lumene piestuka su kempinele gale smile.gif sivakar isbandysiu kad ryt is ryto nerizikuot smile.gif
man dabar kaip tik baiginejasi isa dora skystas akiu pravedimas,tai gal zinot ir bandet kokiu neblogu?noriu ka nors nauja isbandyt smile.gif
kazkaip link maxfactor sirdis linksta,nes tusai thumbup.gif
Atsakyti
naudoju lumene pieštuką su kempinėle tiek antakiams, tiek akyčių apvadui thumbup.gif
anksčiau link vakaro bėgti pradėdavo, bet daba šešėlių pagrindą pradėjau naudot, tai ir pieštukas laikosi puikiausiai.
o vat isadoros skystas pravedimas man tragedija. Turiu tokį ale blizgų su smulkiais blizgiukais. Tai pravedimas nuo blizgiukų gumulais didžiausiais klijuojasi, ir nelygiai tepasi. Išeina toks "pas mane namie nėra veidrodio" efektas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 09 26, 12:18)
naudoju lumene pieštuką su kempinėle tiek antakiams, tiek akyčių apvadui  thumbup.gif
anksčiau link vakaro bėgti pradėdavo, bet daba šešėlių pagrindą pradėjau naudot, tai ir pieštukas laikosi puikiausiai.
o vat isadoros skystas pravedimas man  tragedija. Turiu tokį ale blizgų su smulkiais blizgiukais. Tai pravedimas nuo blizgiukų gumulais didžiausiais klijuojasi, ir nelygiai tepasi. Išeina toks "pas mane namie nėra veidrodio" efektas  blink.gif

O ta seseliu pagrinda tepi ir ant apatiniu voku?Ar Lumene piestukas yra tik vienos rusies su kempinele?
Atsakyti
nea ant apatinių dar nebandžiau, bet manau, kad turėtų ir ten laikytis. Aš šiaip pačio kraščiuko palei akies apačią nedažau. Nepatinka man, nes tamsūs pieštukai mažina akytę.
O pieštukas va toks pas mani
user posted image
rudas. Dar yra pilkas ir juodas. Esu turėjusi lumene juodą, tai irgi smagus labai. Sodri tokia spalva išeina. Dar ir pilka lumene turiu, tik kitokios rūšies. pamainymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 09 26, 13:18)
  Išeina toks "pas mane namie nėra veidrodio" efektas  blink.gif

lotuliukas.gif
nu as turiu isadoros colorful eyeliner rudos spalvos,bet kadangi ten ta ruda brown/black,tai matyt nuo juodos mazai kuo skiriasi...
tik uzsimaniau pravedimo su plonesne plunksnele,nes kitas is isadoros tai dvigubai plonesne plunksnele turi,bet tik viena spalva.
tai tikriausiai maxfactor imsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 09 25, 18:48)
nusipirkau lumene piestuka su kempinele gale smile.gif sivakar isbandysiu kad ryt is ryto nerizikuot smile.gif

ir kaip, patiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 09 28, 19:40)
ir kaip, patiko?  ax.gif

nu pagal kaina tai labai neblogai thumbup.gif
as ieskojau kad butu minkstas nes kitus kiek bandziau tai nors ant rankos parduotuvej pabandzius lyg ir sodri spalva,o grizus namo ant akiu kazkokia neaiski...tik va as ji naudoju akies voko vidiniui krasteliui brezt nes siaip skysta pravedima naudoju.na cia tam kad baltu ploteliu isvengt smile.gif
tai nzn kaip butu jei brezti normaliai nes dar nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 05, 16:01)
na cia toks vakarinis makiazas,tai specialiai palikta ta ryski juostele ant virsutinio voko  blush2.gif

as tai ir cia svarstau kuria plunksnele pasirinkti is naujuju apvadu :
ysl ar guerlain?
user posted image user posted image

As turiu Guerlain melyna ir ruda,tai atsidziaugt negaliu...Nors niekad nenaudojau piestuko akims,redkarciais tik skystus pravedimus,tai sitas mano atradimas,kadangi jo tokia pudrine tekstura,tai graziai pasiskirsto nubrezus juostele.Manau gal galima panasu efekta isgaut su labai plonu(bet nesu tikra,kad tokiu plonu buna)sepeteliu ir voku seseliais...
Atsakyti