Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

As turiu is Lancome isukama su kempinele . Labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
gal galit parodyt ta Lumene, ar panasus i Artdeco seselius tuos flomasterinius? ir kokia kaina? rolleyes.gif
Atsakyti
man geriau piestukai- su jais dar siaip taip moku elgtis, bet jau apvadai doh.gif niekad matyt taip ir neismoksiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
niu apvadus taisiklingai vesti reikia labai igudusios rankos, taciau kaip ipranti tikrai nera sunku, bet su piestuku greiciau ir paprasciau
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 01 11, 16:32)
MAN TAI CHANEL ECRITUR GERIAUSIAS, FLOMASTERINIS  ax.gif

Sorry, kad ištraukiau postą iš taip seniai, bet kaip tik planuoju pirkt šitą dalykėlį, tai noriu paklaust išsamesnės nuomonės:
- Ar neuždžiūna jis greit? (kas pastebima su flomasterinio tipo pravedimais)
- Ar nenubėga? (mano akys mėgsta ašarot)
- Ar patvarus?
- Kokia linija brėžiant gaunama - plona ar storesnė?

Būsiu labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
na as turiu artdeco flamasteri, tai ir su juo neiseina lygiia nubrezt, dar juoda artdeco akiu piestuka, jau su juo reikalai geresni...dar isigijau toki papiguske is essence firmos eurokose balta piestuka akims, jei anas geras bus, tai reiks ivairesniu spalvyciu isigyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 07 21, 21:07)
man geriau piestukai- su jais dar siaip taip moku elgtis, bet jau apvadai  doh.gif  niekad matyt taip ir neismoksiu  doh.gif  blush2.gif

aš tai pirma pasidarau su pieštuku, o tada ant viršaus su tuo apvadu, gaunasi lygiai ir gražiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 07 23, 09:06)
aš tai pirma pasidarau su pieštuku, o tada ant viršaus su tuo apvadu, gaunasi lygiai ir gražiai  rolleyes.gif

nebloga mintis bigsmile.gif nors as naudoju tik piestukus akims. su apvadu dreba rankos ir nukreivinu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2007 07 23, 18:15)
nebloga mintis  bigsmile.gif nors as naudoju tik piestukus akims. su apvadu dreba rankos ir nukreivinu  doh.gif  blush2.gif

kai naudoju tik apvadą nukreivinu ir aš doh.gif o kai ant pieštuko brėžiu, gaunas be jokių padrebinimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 07 22, 13:13)
Sorry, kad ištraukiau postą iš taip seniai, bet kaip tik planuoju pirkt šitą dalykėlį, tai noriu paklaust išsamesnės nuomonės:
- Ar neuždžiūna jis greit? (kas pastebima su flomasterinio tipo pravedimais)
- Ar nenubėga? (mano akys mėgsta ašarot)
- Ar patvarus?
- Kokia linija brėžiant gaunama - plona ar storesnė?

Būsiu labai dėkinga už atsakymus  4u.gif

Tikrai nepasigailesi nusipirkusi 4u.gif As naudoju sia priemone thumbup.gif Lygiai tokie pat geri ir Dior flomasteriniai pravedimai-jau net nebezinau kiek as esu ju sunaudojusi g.gif
-del uzdziuvimo net nezinau-sunku isivaizduoti per kiek laiko jis galetu uzdziuti.Naudojant kasdiena,jo pakanka 6-iems menesiams-ir po 6-iu menesiu net nepanasu,kad ruostusi uzdziuti.Ant voko linija isdziuna greitai;
-labai gerai laikosi,nenubega,netrupa,na bet jei akys labai asaroja,manau nubegs bet koks pravedimas;
-patvarus;
-linija galima nubrezti labai lengvai-kokia tik nori-ir labai plona,ir stora-butent sitai ir akcentuojama ir paveikslelis yra dezuteje salia pridetame instrukcijos lapelyje.Lengva nubrezti tiek virsutine,tiek apatine linija 4u.gif
Atsakyti
norėčiau įsigyti pieštuką, kuris nesubėga į akis, nes kiek bandžiau, tai po kiek laiko visas apvedias nusivalo. schmoll.gif
nerandu tinkamo pieštuko. tie išsukami nedomina. gal kas galit padėti?
norėčiau akis apsivesti taip
[URL=C:\Documents and Settings\Naujas\Desktop]My Webpage]
Atsakyti
user posted image

va taip atrodo.
Atsakyti