As turiu is Lancome isukama su kempinele . Labai patinka
gal galit parodyt ta Lumene, ar panasus i Artdeco seselius tuos flomasterinius? ir kokia kaina?
niu apvadus taisiklingai vesti reikia labai igudusios rankos, taciau kaip ipranti tikrai nera sunku, bet su piestuku greiciau ir paprasciau
QUOTE(Bitute32 @ 2007 01 11, 16:32)
MAN TAI CHANEL ECRITUR GERIAUSIAS, FLOMASTERINIS
Sorry, kad ištraukiau postą iš taip seniai, bet kaip tik planuoju pirkt šitą dalykėlį, tai noriu paklaust išsamesnės nuomonės:
- Ar neuždžiūna jis greit? (kas pastebima su flomasterinio tipo pravedimais)
- Ar nenubėga? (mano akys mėgsta ašarot)
- Ar patvarus?
- Kokia linija brėžiant gaunama - plona ar storesnė?
Būsiu labai dėkinga už atsakymus
QUOTE(bagiriukas @ 2007 07 21, 21:07)
man geriau piestukai- su jais dar siaip taip moku elgtis, bet jau apvadai niekad matyt taip ir neismoksiu
aš tai pirma pasidarau su pieštuku, o tada ant viršaus su tuo apvadu, gaunasi lygiai ir gražiai
QUOTE(Baltija @ 2007 07 23, 09:06)
aš tai pirma pasidarau su pieštuku, o tada ant viršaus su tuo apvadu, gaunasi lygiai ir gražiai
nebloga mintis nors as naudoju tik piestukus akims. su apvadu dreba rankos ir nukreivinu
QUOTE(kastone @ 2007 07 23, 18:15)
nebloga mintis nors as naudoju tik piestukus akims. su apvadu dreba rankos ir nukreivinu
kai naudoju tik apvadą nukreivinu ir aš o kai ant pieštuko brėžiu, gaunas be jokių padrebinimų
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 07 22, 13:13)
Sorry, kad ištraukiau postą iš taip seniai, bet kaip tik planuoju pirkt šitą dalykėlį, tai noriu paklaust išsamesnės nuomonės:
- Ar patvarus?
- Ar patvarus?
Tikrai nepasigailesi nusipirkusi As naudoju sia priemone Lygiai tokie pat geri ir Dior flomasteriniai pravedimai-jau net nebezinau kiek as esu ju sunaudojusi
-del uzdziuvimo net nezinau-sunku isivaizduoti per kiek laiko jis galetu uzdziuti.Naudojant kasdiena,jo pakanka 6-iems menesiams-ir po 6-iu menesiu net nepanasu,kad ruostusi uzdziuti.Ant voko linija isdziuna greitai;
-labai gerai laikosi,nenubega,netrupa,na bet jei akys labai asaroja,manau nubegs bet koks pravedimas;
-patvarus;
-linija galima nubrezti labai lengvai-kokia tik nori-ir labai plona,ir stora-butent sitai ir akcentuojama ir paveikslelis yra dezuteje salia pridetame instrukcijos lapelyje.Lengva nubrezti tiek virsutine,tiek apatine linija
norėčiau įsigyti pieštuką, kuris nesubėga į akis, nes kiek bandžiau, tai po kiek laiko visas apvedias nusivalo.
nerandu tinkamo pieštuko. tie išsukami nedomina. gal kas galit padėti?
norėčiau akis apsivesti taip
[URL=C:\Documents and Settings\Naujas\Desktop]My Webpage]
nerandu tinkamo pieštuko. tie išsukami nedomina. gal kas galit padėti?
norėčiau akis apsivesti taip
[URL=C:\Documents and Settings\Naujas\Desktop]My Webpage]
va taip atrodo.