Nusipirkau Lumene slapia apvada akims, ziuresim. Turejau Manhatan, siaip viskas gerai, bet kazkodel labai jis man nubega, tik koks vejas, pora asaru ir vsio
QUOTE(Shalimar @ 2007 04 19, 09:46)
Nusipirkau Lumene slapia apvada akims, ziuresim. Turejau Manhatan, siaip viskas gerai, bet kazkodel labai jis man nubega, tik koks vejas, pora asaru ir vsio
LUMENE tai nenubėga
gal galit pasiūlyt kokį gerą akių pieštuką, kad būtų atsparus vandeniui? jei tokių būna ir kad kaina būtų proto ribose
QUOTE(bird @ 2007 04 19, 16:41)
gal galit pasiūlyt kokį gerą akių pieštuką, kad būtų atsparus vandeniui? jei tokių būna ir kad kaina būtų proto ribose
zinau pati nebrangiausia ruby rose jis neatsparus vandeniui bet super laiko o ir kaina tikrai maza 7lt
Štai ir aš pagaliau nusipirikau tą artdeko flomasterį( juodos spalvos), tai man brėžia gerai ir gražiai, bet...kadangi mano akys labai ašaroja nuo vėjo ir t.t, tai tikėjausi, kad jis laikys( nes kai konsultantė jo ant rankos užsitiepė, tai niekaip nuvalyt negalėjo), o pasirodo kad ašaros tai puikiausias to flomasterio valyklis . Gerai, kad pirkau kosmadoj o ne sarmoj, nes buvo pigesnis 5 litais.
Tai padariau apie jį išvadą tokią, kad jis labai tinka tiems žmonės , kurių akys neašaroja , nes man tai tikrai gražiai brėžia.
Ech... gaila man tų 20 lt, geriau bučiau vandeniui atsparų pieštuką nusipirkus.
Tai padariau apie jį išvadą tokią, kad jis labai tinka tiems žmonės , kurių akys neašaroja , nes man tai tikrai gražiai brėžia.
Ech... gaila man tų 20 lt, geriau bučiau vandeniui atsparų pieštuką nusipirkus.
QUOTE(bird @ 2007 04 19, 19:23)
niu man reikia atsparaus be to as kazkaip nusivyliau ruby rose, kai seselius nusipirkau.. ziauriai smirda nebent seni kokie..
as ruby rose isvis nenaudoju tai nzn siaip yra kas seseliukus naudoja tai patinka bet piestuko juodo ir nenaudoju man jo reikejo tik vienkartiniam panaudojimui tai uztai emiau pigiausia ir sakyciau kad labai geras kainos santykiu na o jei tau reikia atsparaus tai nueik i sarma ir kristiana ir paklausk konsultantes nes as kadangi vietoj piestuko naudoju juodus seselius tai nzn ar atspariu vandeniui buna na bet tas ruby rose neblogai laike
Aš turiu Prestige atsparų vandeniu pieštuką, pirkau kelionei į šiltus kraštus, nes šiaip nemėgstu tokių nenuplaunamų dalykų. Tai ką galiu pasakyti - irgi nuplaukia smarkiai paprakaitavus, paašarojus ar maudantis. Šiaip malonus, bet nėra labai patvarus tikrai.
O kas nors naudojate įdomesnių spalvų pieštukus, ne juodus/pilkus/rudus? Norėčiau tamsios slyvos spalvos, bet nesugalvoju, kokį pirkti, nes tų firmų, kurias esu bandžiusi - nėra tokios spalvos, o kokį dabar bandyti, neišsirenku. Žiūrėjau Gosh nemažas pasirinkimas, gal kas nors naudojatės ?
As esu tik is avon naudojus toki kaip akmens spalvos, toks pilka su melyna maisytas.. nu laabai grazus, ir gilias akutes padaro o ypatingesniu spalvu pati niekur nerandu nors ieskau
maciau LUMENE piestuka: vienam gale issukamas piestukas, kitam kaip mini kempinele..gal kas turejot, bandet ar nubega, ar verta pirkti?
QUOTE(ypata @ 2007 05 08, 13:44)
O kas nors naudojate įdomesnių spalvų pieštukus, ne juodus/pilkus/rudus? Norėčiau tamsios slyvos spalvos, bet nesugalvoju, kokį pirkti, nes tų firmų, kurias esu bandžiusi - nėra tokios spalvos, o kokį dabar bandyti, neišsirenku. Žiūrėjau Gosh nemažas pasirinkimas, gal kas nors naudojatės ?
Naudoju Oriflame khaki spalvos piestuka akims (nieko ypatingo, nesiulyciau), violetini issukama kazkokios nezymios firmos papigiajska, issukama tamsiai melyna irgi pigu Bell firmos, bet jis man taip patiko, kad jau trecia nusipirkusi esu
O is juodu, siuo metu esu atsirinkus sau geriausius - droziamus minksta piestuka Be Yu ir kieta Artdeco Drasiai rekomenduoju
O del skystu apvadu, tai esu turejus Bourjois vandeniui atsparu skysta akiu apvada - nieko gero! Kai vakare nori ji nusivalyt, tai tokiom plevelem nueina, o ir diena jei perbrauki per aki netycia, gali ji lengvai nuplesti, o pataisyt po to neina
Kaip apvesti piestuku akis (pamokele):
http://www.videojug....pencil-eyeliner
QUOTE(ypata @ 2007 05 08, 13:44)
cia turbut panasu i baklazano spalva? As labai labai labai noiu, bet taip pat nerandu...
o gosh turiu skysta pravedima, patinka
QUOTE(burbulka @ 2007 05 28, 23:09)
maciau LUMENE piestuka: vienam gale issukamas piestukas, kitam kaip mini kempinele..gal kas turejot, bandet ar nubega, ar verta pirkti?
siaip visai nieko, tik su ta kempinele sunkokai pasiskirsto, reikia gerai patrint.