Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 01 06, 03:34)
ačiū - aš seniai svajoju nusipirkti- bet kažkaip vis apžiūriu, ir nieko.... nė vienas nesužavi.
šiaip žinau kad artdeco - yra profesionali kosmetika - buvusi bent, ir kadangi turėjusi baisiai gerą paklausą - išleista linija ir visiems mirtingiesiems. nu čia tik gandas gal, nežinau

Je neturi patirties su pravodkim tai siulau Artdeco, nes ten kaip flomasteris, o visos kitos provodkes yra "slapios" todel sunkiaus su jom brezti, o is Artedo brezia labai plonai ir sausai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 01 06, 08:32)
Je neturi patirties su pravodkim tai siulau Artdeco, nes ten kaip flomasteris, o visos kitos provodkes yra "slapios" todel sunkiaus su jom brezti, o is Artedo brezia labai plonai ir sausai  ax.gif

tai čia- pieštukas gal. Aš esu lankiusi vizazisčių kursus - tai brėžti manau moku. Ir šiaip - esu dailininkė mirksiukas.gif
Atsakyti

o ash jau shimta metu dazausi pravedimais lotuliukas.gif dabar atradau ir naudoju lumene, labai man patinka, kaip tik baigias tai pirksiu kita buteliuka smile.gif o linija breziu tik virsuj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 01 06, 23:13)
o ash jau shimta metu dazausi pravedimais  lotuliukas.gif dabar atradau ir naudoju lumene, labai man patinka, kaip tik baigias tai pirksiu kita buteliuka smile.gif o linija breziu tik virsuj  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , aš irgi visada pravedimus darausi, na tik paskutiniu metu tinginys įsisukęs buvo blush2.gif , tai tik pieštuku kampus pasiryškindavau. Bet pasitaisiau pioneer.gif biggrin.gif Šiuo metu naudoju Lumene ir galvoju, kad reiktų įsigyti Lumene dvipusį tušą (kur su plunksnele)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 07 sausio 2007 - 14:44
o tas Lumene atlaiko visa dieną? ar geriau manhettan? kaip kažkas minėjo- kad gerai laiko?
Atsakyti

man tai atlaiko, bet ash manhatan nesu bandzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 01 07, 15:34)
o tas Lumene atlaiko visa dieną? ar geriau manhettan? kaip kažkas minėjo- kad gerai laiko?

Lumene visą dieną tikrai atlaiko smile.gif
Atsakyti
MAN TAI CHANEL ECRITUR GERIAUSIAS, FLOMASTERINIS ax.gif
Atsakyti
turiu IsaDoros - jau nepamenu kiek laiko doh.gif , dazausi kasdien, bet nesibaigia niekaip lotuliukas.gif atlaiko - thumbup.gif turiu nusipirkus BodyShop'o, nekantrauju ishbandyt, bet gaila ana mesti - nes tikrai labai geras.
Atsakyti
As pravedima naudoju Lancome, bet tik retkarciais, pries koki baliu 4u.gif
Atsakyti
wub.gif Dabar nusipirkau Gatineu piestuka akytems,maloniai breziasi,bet man gal truksta siek tiek ryskumo lotuliukas.gif Vakarui megstu intensyvios juodos spalvytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 01 06, 08:32)
Je neturi patirties su pravodkim tai siulau Artdeco, nes ten kaip flomasteris, o visos kitos provodkes yra "slapios" todel sunkiaus su jom brezti, o is Artedo brezia labai plonai ir sausai  ax.gif

Aciu Lalaa uz patarima aciuks.gif

Nusipirkau siandien ta Artdeco flomasterini, labai lengvai tepasi ir minkstas galiukas, nu pasaka thumbup.gif
Kaip as anksciau jo nepastebejau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariella: 17 sausio 2007 - 16:53